• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aile ile görüşme sıklığı

kişiden kişiye göre değişen bi durum bu.bebek varken insan anneye daha çok ihtiyaç duyuyo.bu ihitiyacı çocuğa baktırmak anlamında söylemiyorum.manevi yönü kastediyorum.ben çocuktan önce annemle belli aralıklarla görüşürken(birazda çalıştığım içindi bu) çocuktan sonra daha sık görüşmeye,özlemeye başladım.anne olduktan sonra anneme özlemim,saygım bin kat arttı.aynı evde yaşarken bu kadar görüşmüyoduk diyebilirim.:1::1:insan kendi evini ihmal etmediği sürece sorun yok.

yani kişisel bi tercih görüşme sıklığı.herkes istediği sıklıkta görüşsün....
tabi anne olduktan sonra duygu durumları değişebilir anlıyorum ama bi bebeği hergün arabanın ön koltuğuna koyup gelmek de çok mantıklı değil bana göre trafiği olan bi şehirdeyiz hergün hergün birazda ondan acayip gelio

Annemlere yakin oturuyoruz haftada 2,3 kez gidiyorum.esimin ailesi koyde yasiyor.2 ayda bir giderim bazen degisir durum tabi

evet abartı evde sıkılıyorum diyor ama sonuç da bebeği var onunla ilgilense yemek yapsa sağı solu toplasa zaten akşam olur.ama kız arabanın önüne bebeği koyuyor(bence sorumsuzca bi davranış) ve daha eşimle ben kahvaltı sofrasındayken o da annesine gelmiş oluyor.eşi evden çıkmadan çıkıyormuş genelde eşi çok yumuşak huyluymuş duymuştum ama ne kadarda yumuşak huylu biri olsa da illa sorun çıkar diye düşünüyorum.eşi kendi ailesi için aynı özveriyi bekliyordur ama karşılığın alabildiğini sanmıyorum.

Kime göre abartı? Size göre mi? Siz mi karar vereceksiniz evde hangi işleri yapmasına... Yapmayın Allah aşkına ya, bırakın millet canının istediği gibi gidip gelsin anasına babasına... Eşini sen ondan daha mı iyi tanıyorsun, illa sorun çıkarır diye düşünüyorsun? Yıl 2013 hala konu komşu çekiştiriyoruz ya, pesssss.....

tabi anne olduktan sonra duygu durumları değişebilir anlıyorum ama bi bebeği hergün arabanın ön koltuğuna koyup gelmek de çok mantıklı değil bana göre trafiği olan bi şehirdeyiz hergün hergün birazda ondan acayip gelio

o zaman sorun annesine gidip gelmesi değil arabanın ön koltuğuna koyması bebeği.o da onun sorumsuzluğu dicek bişey yok.bence takmayın insanların ne yaptığına bu kadar.

Neden illa normal-anormal kıyaslaması yapmak zorundayız ki? onun için hergün normaldir, sizin için haftada 1 normaldir.. benim için de kalmak anormal mesela.. ayrıca bebeğini arabaya koyup dışarı çıkartmanın sorumsuzluk olduğunu da ilk kez duyuyorum.. ama doğru ya herşeyin en mükemmelini olma/bilme olayımız bir bitmedi, yeni jenerasyonu gördükçe de bitmeyecek gibi geliyor :51:

kimseye karıştığım falan arkadaşlar sakin olun ne bu hiddet bu celal kimseyi çekiştirdiğim de yok! tabi ki bazı şeyler göreceli kişiden kişiye göre değişir ama ben mi ihmalkarım diye yazdım dikkat ederseniz

Son düzenleme:
Neden illa normal-anormal kıyaslaması yapmak zorundayız ki? onun için hergün normaldir, sizin için haftada 1 normaldir.. benim için de kalmak anormal mesela.. ayrıca bebeğini arabaya koyup dışarı çıkartmanın sorumsuzluk olduğunu da ilk kez duyuyorum.. ama doğru ya herşeyin en mükemmelini olma/bilme olayımız bir bitmedi, yeni jenerasyonu gördükçe de bitmeyecek gibi geliyor :51:
bebeği ön koltuğa koymak normal mi? inanın bilmiyordum

bebeği ön koltuğa koymak normal mi? inanın bilmiyordum

bebeğini ön koltuğa koymak demedim, oy oy neden haklı çıkmaya çalışıyorsunuz ki? :27: naçizane tavsiyem dengeyi korumak için bu kadar yıpratmayın kendinizi, siz de gidin ailenize daha sık.. böylece komşunuza takılmazsınız bu kadar çok :34:

bebeğini ön koltuğa koymak demedim, oy oy neden haklı çıkmaya çalışıyorsunuz ki? :27: naçizane tavsiyem dengeyi korumak için bu kadar yıpratmayın kendinizi, siz de gidin ailenize daha sık.. böylece komşunuza takılmazsınız bu kadar çok :34:
kimseye takıldığım yok emin olun.gerektiği zaman gidiyorum zaten çok şükür öyle bi mağduriyetim yok.haklı çıkmaya çallışmıyorum ayrıca

Belki bebeği durmuyordur, ilk çocuğudur sıkılıp bunalıyordur. Neden komşunuzun annesine geliş gidişini dert ettiniz anlamadım. Kendinizi kıyaslayıp ben ailemi az mı görüyorum diye düşünmenizi de...

Son düzenleme:
Belki bebeği durmuyordur, ilk çocuğudur sıkılıp bunalıyordur. Neden komşunuzun annesine geliş gidişini dert ettiniz anlamadım. Kendinizi kıyaslayıp ben ailemi az mı görüyorum diye düşünmenizi de...
dert etmedim neden dert edeyim ki sadece düşündüm amacım burda tartışma çıkarmak değil.polemiğe de hiç niyetim yok.kısacası benim kimseyle derrim kimsenin de benimle olmasın

Son düzenleme:
Back
X