Aile ile sevgili arasında kalmak

Ah alacak bir durum göremedim ben. İşinizi yapıyorsunuz sonuçta. İş yapmayıp kalsaydınız haklılardı derdim ama. Oraya alıştığınızı yeni bir düzene kendinizi şimdilik hazır hissetmediğinizi söyleseydiniz. Onun için kalıyor gibi gorunmezdiniz belki.
Bence bazen ailemize sadece tamam deyip geçiştirmek gerekiyor. Her dediklerine evet dersek artık karakterimize karşı durmuş oluyoruz ayrıca. Bakın nasıl bunalmış hissediyorsunuz. Çünkü her zaman dediklerini yapmışsınız.
İşte hep şeffaf olmak istedim onlara karşı olmamalıymışım. Gerçekten öyle şu an kalıcam orada ama sırf ilişkimden dolayı kalmıyorum inada bindi bende ilişkim olmasaydı da kalıcaktım. Artık kararlarıma saygı duyulmasını çocuk gibi beni yönetemeyeceklerini görmelerini istiyorum.

Merhaba arkadaşlar yine bir derdimi aşamadığım için burdayım. Buraya içimi dökmek iyi geliyor. 30 yaşındayım mesleğim var doğuda görev yapıyordum bu sene tayin isticektim ama hayatıma biri girdi önceki konulardan bilenler bilir çakılı mesleğinden dolayı demiştim. Ben de orada kalmaya karar verdim ayrılabilirse birlikte ayrılalım ordan diye. Ama gelin görünki ailem sıkıntı çıkarmaya başladı. Mantıklı davranmıyormuşum insanlar batıya kaçarmış ben doğuda kalıyormuşum karşı taraf seviyorsa o gelsinmiş diyorum ben orada mutluyum ve o da orada çakılı. İşte o çakılı olduğu içi orada zorunluluktan kalıyormuşum mutlu değilmişim. Buraya gelince mutsuz olursam napıcaksınız diyorum. Ona cevap yok zaten 100 kere mutluyum orada o yüzden kalmak istiyorum dememe rağmen asla dinlemeyip beni bastırarak konuşuyolar. Bu arada ailemin olduğu ili de sevmiyorum. Böyle bişey olmasaydı tayin olarak yine orayı yazmıcaktım. Son sene yapmasaymışım böyle bir şey çocuğa karşı değillermiş benim evlenmeme de karşı değillermiş ama yaptığım doğru değilmiş seviyorsa o koşsunmuş peşimden. Ailemin olduğu ilde kiralar aşırı pahalı dedim biz nasıl kira ödicez burada zorlanırız ödeyen nasıl ödüyor diyolar. Bir de oraya gidiyomuş yanlarına gelmiyomuşum diye onları sevmiyor ve onları siliyor oluyomuşum. Napcağımı şaşırmış durumdayım sevgilime de anlatmak istemiyorum olanları. Sıkışmış gibi hissediyorum. Bu arada benim önceden bu kullanıcı adıma benzer başka kullanıcı adım vardı onun şifresini hatırlayamadığım için bunu açtım. Pandemi zamanında da o hesabımla yazdıklarımı belki hatırlayan vardır o zaman başka biri vardı 6 senelikti evlenmek istiyorduk ama annem pandemiyi bahane edip türlü sıkıntılar çıkarmış ve hatta bana hakarette bulunmuştu. Bi türlü ailemin tanışmaya yanaşmaması ve kendi aramızda olan sorunlardan dolayı iş ayrılığa gitti ve ayrılmıştık. Annem bana şimdi ben o çocuğu da karşı değildim diyor ki bazı huylarını sevmediğini söylüyordu 2 sene yanaşmadı nasıl karşı olmuyor anlamış değilim. Yok bekleseymiş demekki sevmiyormuş seven çok çabuk vazgeçmez diyodu bir de. Şimdi bunda da türlü sorunlar çıkarmaya başladılar aynı şekilde. Uzakmış onlar oraya gelemezmiş maddi durum yetersizmiş ben bunları düşünmüyormuşum çünkü ailemi önemsemiyormuşum. Bastırılmış hissediyorum onları da anlıyorum ama onlardan da beni anlamalarını isterdim. Sanki böyle bana istiyormuş aslında karışmıyolarmış gibi gösterip beni manipüle ediyolarmış gibi hissetmeye başladım. Hiç destek değiller hep engeller gibi gelmeye başladı ve bu durum artık beni üzmekten çok öte bişeye evrilmeye başladı. Biraz fazla uzun oldu ama daha fazla kısaltamadım sonuna kadar okuyan hakkını helal etsin şimdiden teşekkürler ☺️
Karakter de sıkıntı yoksa mesafe sorun olmamalı.2 sene kalır sonra ailenin yakınında bir şehre tayin istersiniz.

Back
X