- 18 Ekim 2025
- 11
- 0
- 1
- Konu Sahibi oyleicapetti
eşyalarım falan var zaten apart düşünmüyorum. önceliğim iş tabii, onu hallettikten sonra taşınadabilirim birkaç aya. o işsiz demedim ki, "o da üniversite mezunu, aslında alakasız bir iş yapsa da mühendis ve kendi mesleğini yapmak istiyor." demiştim. özel sektör hep sıkıntı, sınavı deneyelim çalışalım diyor sürekli.ben hala sizin eşyalı apart tutup ordan çıkmanız taraftarıyım evet zor ama inanın uğraşsanız bi kere sonuçlanana kadar avukat parası bilmem ne parası değer mi
aslında zaman varsa değer ama sizin öncelik iş bence iş arama daha önemli hazıra dağ dayanmaz sonsuz paranız olmalı yetmesi için bakın bütçeniz gelir gider yönetiminizi bilemem eğer akış yok ise hazırdan yeniyorsa öncelik bu çözülmeli
evlilikte bir yol fakat o da işsiz sınav diyorsunuz yani bu uzun vade de ise sizin orda oturmamanız yine de gerekir muhtemelen hem eşya alımı hem bu süreçler uzun ee 2 3 yıl sonranın konuları için sizi nasıl oturduğunuz binadan kurtaracak
yok evliliği kabul edersem şu an ev tutabilir taşınabiliriz. ben de o yüzden kararsızım, hata yapmak istemiyorum.