- 15 Kasım 2019
- 70
- 171
- 8
- 40
- Konu Sahibi yemyesilyesim
-
Aynı apartmanda veya sitede ayrı bir daire tutsanız olmaz mı ?Yıllarca yalnız yaşadıktan sonra ailemle yaşamaya başladım. Ama yalnızlığa o kadar alışmışım ki alışamıyorum bir türlü. Başkasıyla aynı tuvaleti bile kullanmak zor geliyor. Bir de yaşlılar. Yüksek sesle televizyon dinliyorlar, gece geç saatlere kadar. Uyuyamıyorum. Ayrıca bir yere arkadaşlarımla yemeğe gidemiyorum. Veya iş çıkışı bir çay içmeye gidemiyorum. İstemiyorlar. Sürekli yanlarına geleyim onlarla ilgileneyim istiyorlar. Kıyafetlerime bile karışıyor annem. Mini etek kavgası yaptık geçen gün. Yani yaşlılar. Kızım sana ihtiyacımız var diyorlar. Kıyamıyorum da onlara. Ama ne yapacağımı da bilemiyorum. Bir akıl verin lütfen. Sevgiler.
Evimi ayıramam. Çok üzülürler. Böyle bir ihtimal yok yani maalesef.Aynı apartmanda veya sitede ayrı bir daire tutsanız olmaz mı ?
Ya uyum sağlamaya çalışacaksın yada yollar ayrılacak yapcak birşey yok zor katlanmak ama bi sevim yapmalısınYıllarca yalnız yaşadıktan sonra ailemle yaşamaya başladım. Ama yalnızlığa o kadar alışmışım ki alışamıyorum bir türlü. Başkasıyla aynı tuvaleti bile kullanmak zor geliyor. Bir de yaşlılar. Yüksek sesle televizyon dinliyorlar, gece geç saatlere kadar. Uyuyamıyorum. Ayrıca bir yere arkadaşlarımla yemeğe gidemiyorum. Veya iş çıkışı bir çay içmeye gidemiyorum. İstemiyorlar. Sürekli yanlarına geleyim onlarla ilgileneyim istiyorlar. Kıyafetlerime bile karışıyor annem. Mini etek kavgası yaptık geçen gün. Yani yaşlılar. Kızım sana ihtiyacımız var diyorlar. Kıyamıyorum da onlara. Ama ne yapacağımı da bilemiyorum. Bir akıl verin lütfen. Sevgiler.
İdare ideceksiniz su anda ayağımda hem kızımı sallıyorum hem bu yorumu yapıyorum konunuza denk geldim
Yani uzun lafın kısası anneniz de sizin için zamnında uykusuz kaldı bi sürü gideceği yerlere gidemedi belki masaya oturduğunda yemk için ağladınız yarı tok yarı aç kalktı
O zamn hiç şikayet etmedi
Sizde etmeyin bi zahmet zaten yaşlılar çocuktan ne farkları var ki
İlerde benim kzım da aynı şeyleri bnm için düşünse veya böle bi konu açsa çok içerlerdim
Anne olunca anlarsın
Ben öyle anladım
İnanın bi çocuk hiç kolay büyümüyo
Ya lütfen kendi iradeleri dışında dunyaya getirdiginiz çocuklar için yaptığıniz şeyleri onlara iyilik saymayın. Kızınız kendi mi seçti dünyaya gelmeyi?İdare ideceksiniz su anda ayağımda hem kızımı sallıyorum hem bu yorumu yapıyorum konunuza denk geldim
Yani uzun lafın kısası anneniz de sizin için zamnında uykusuz kaldı bi sürü gideceği yerlere gidemedi belki masaya oturduğunda yemk için ağladınız yarı tok yarı aç kalktı
O zamn hiç şikayet etmedi
Sizde etmeyin bi zahmet zaten yaşlılar çocuktan ne farkları var ki
İlerde benim kzım da aynı şeyleri bnm için düşünse veya böle bi konu açsa çok içerlerdim
Anne olunca anlarsın
Ben öyle anladım
İnanın bi çocuk hiç kolay büyümüyo
Çok da uzakta degilsilsiniz, aynı site veya apartmana tepki göstermeliler, 30 yaş üstü birinin de biraz özel hayatı olmalı.Evimi ayıramam. Çok üzülürler. Böyle bir ihtimal yok yani maalesef.
Böyle bir teklif getirmedim ama zaten davranışlarından belli ediyorlar. Beni yanlarında istiyorlar ve ayrılmayı teklif bile edemem. Çok üzülürler biliyorum.Çok da uzakta degilsilsiniz, aynı site veya apartmana tepki göstermeliler, 30 yaş üstü birinin de biraz özel hayatı olmalı.
Bu teklifi getirdiniz mi ?
Böyle bir teklife karşı üzülseler de yakınlarında olacağınız için kısa sürede alışırlar. Ben ayrılınca annem odamın kapısını bile açmadığını, sürekli ağladığını anlatırdı ama zamanla alıştı.Böyle bir teklif getirmedim ama zaten davranışlarından belli ediyorlar. Beni yanlarında istiyorlar ve ayrılmayı teklif bile edemem. Çok üzülürler biliyorum.
Böyle bir teklif getirmedim ama zaten davranışlarından belli ediyorlar. Beni yanlarında istiyorlar ve ayrılmayı teklif bile edemem. Çok üzülürler biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?