• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile ilişkileri bi bakarmisiniz?

Derincelik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2015
20
4
1
34
İyi akşamlar benim tavsiyeler e ihtiyacım var benm annem 47 yaşında dinine son derece bağlı biri fakat son zamanlarda bişey öğrendim annemin başka bi sehirde genç ve asker bi sevgilisi varmis 4 sendr sürüyomus çok şaşırdım ne yapmam gerekiyo tavsiyenizi bekliyrm babamda öyle evine bağlı ailesine düşkün biri degl ogrendigimden beri gözüme uyku girmiyo lütfen akıl verin şimdiden teşekkürler.

Nasıl asker yani. Çok genç askerliğini yapan biri mi? Bir de nasıl öğrendiniz bunu?

İyi akşamlar benim tavsiyeler e ihtiyacım var benm annem 47 yaşında dinine son derece bağlı biri fakat son zamanlarda bişey öğrendim annemin başka bi sehirde genç ve asker bi sevgilisi varmis 4 sendr sürüyomus çok şaşırdım ne yapmam gerekiyo tavsiyenizi bekliyrm babamda öyle evine bağlı ailesine düşkün biri degl ogrendigimden beri gözüme uyku girmiyo lütfen akıl verin şimdiden teşekkürler.
Neee nasıl anne 47 sevgili asker :KK57:

takdir ettim doğrusu.. kıskandım da.. ben bile doğru düzgün bulamıyorum.

Annenize saygı duydum pesss herkesin harcı değil!
Gönülden konuşmak?
47 yasında bir kadınla,en iyi ihtimal 25-26 yasında genç bir adam ne konuşur ki?
Erkekler zaten zor olgunlaşır. İnanamadm

Back
X