• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile ilişkileri bi bakarmisiniz?

Ben olsam anlatirdim ama babanizin karakteri de bu açıdan önemli. Sinirli biri mi, bunu kaldiramamasina neden olacak bir hastalığı var mı? Yoksa söylerdim.
Rahatsızlığı yok. umursamaz bile hatta gbme geliyo durumu ama evden kovar söylesem öyle soylemesem vicdanm rahat degl

Hee mesleği asker!
Yahu öyle bi yazmssnzki bizde 20lik çıtır sandık adamı.
EE bu durumda gönül ya da göbek bağı anneniz basbaya aldatyor babanizi.
Babanıza söylemek yerine annenizle halletmeye çalışın.

Hee mesleği asker!
Yahu öyle bi yazmssnzki bizde 20lik çıtır sandık adamı.
EE bu durumda gönül ya da göbek bağı anneniz basbaya aldatyor babanizi.
Babanıza söylemek yerine annenizle halletmeye çalışın.
Genc zaten resmini girdm en çokta o şaşırttı zaten

Acikcasi bilemiyorum tek yapıcagi evden atmak olur sanırım ama vicdanım hiç rahat degl

Pess valla pess bence babanı düşün dürüst ol söyle yazık adama ilgisiz olması aldatilmayi hat ettiğini gerektirmiyo..annen enine boyuna dusunmustur yaptığı hatanın ne sonuç getireceğini nasıl başa çıkacağını bilir annene üzülme bence iğrenç bisey yapıyo suan söyle babana mesajları da okut. ...peki annen söyleme birakicam dedimi

Pess valla pess bence babanı düşün dürüst ol söyle yazık adama ilgisiz olması aldatilmayi hat ettiğini gerektirmiyo..annen enine boyuna dusunmustur yaptığı hatanın ne sonuç getireceğini nasıl başa çıkacağını bilir annene üzülme bence iğrenç bisey yapıyo suan söyle babana mesajları da okut. ...peki annen söyleme birakicam dedimi
Bazen bosanicam diyo sonra vazgeciyolar 2 kardesm daha var çok üzülüyoruz bi çıkış aramaya calisiyorm

Babaniz nasıl biri peki? Ilgisiz biriyse annenize karşı belki sebebi budur; o zaman ona yansitmadan annenizi ikna etmeye çalışın
Evet eve karşı çok ilgisiz normal babalar gb degl annemin her işine karışır yemek temizlik ev düzeni hep kavga halindeler evde 2 kadın var gb

Açıklamadaki "dinine bağlı" kısmını kaldırın bence. Çok çelişiyor çünkü annenizle.

Evet eve karşı çok ilgisiz normal babalar gb degl annemin her işine karışır yemek temizlik ev düzeni hep kavga halindeler evde 2 kadın var gb
O zaman boşanmaları daha iyi olur. Annenize boşanmaları gerektigini söyleyin. Ikna olmazsa o zaman babaniza gercekleri anlatacaginizi ve nasilsa o zaman ayrilacaklarini ekleyin.

Açıklamadaki "dinine bağlı" kısmını kaldırın bence. Çok çelişiyor çünkü annenizle.
Yemin ederm çok çeliştim yazarken ama gerçek bu yani çarşaf giyen bi bayan benm annem aşırı derecede bağlı dinine yani hafif biri olsa tamm hata olabilr derm ama durum bu

anneniz babanızla boşansın, sonuçta 4 yıldır süren bişi var ortada saygı duymak lazım ne diyim dalga da geçmiyorum yani. aşk herkes için var ama doğru olanı yapıp boşanması lazım öbür türlü hoş değil.

Yemin ederm çok çeliştim yazarken ama gerçek bu yani çarşaf giyen bi bayan benm annem aşırı derecede bağlı dinine yani hafif biri olsa tamm hata olabilr derm ama durum bu
Oyle olsa bile bunu burada soyleyerek butun tesetturlu hanimlari zan altinda birakiyorsun.Dogrumu bu olay degil mi bilemiyorum ama inanmak gelmedi içimden.Dini butun ve Çarşaflı diye altini cizerek söylemen sadece dinini yaşayan kadınları kotulemek icin açılmış bi konu oldugunu düşündürüyor.

Eger dogruysada umarim annen hatasini anlar ve yanlisindan döner.

Yemin ederm çok çeliştim yazarken ama gerçek bu yani çarşaf giyen bi bayan benm annem aşırı derecede bağlı dinine yani hafif biri olsa tamm hmdiata olabilr m ama durum bu
Kadinliğini baban unutturmuş, bu adam hatirlatmiş olmasin? Genç şiadam , eğitimli adam gönülden konuşarak aşik olmaz.Annen sevgiye aç.ne desem bilemedim.

Tesettürlu kadınları kotulemek için açılmış konu diyen gerizekalı arkadaş inş aynısı başına gelir de anlarsın beni bişey demiyorm.

Tesettürlu kadınları kotulemek için açılmış konu diyen gerizekalı arkadaş inş aynısı başına gelir de anlarsın beni bişey demiyorm.

Oyle bir amacim yoktu deyip bir aciklama yapman yeterliydi.Gerizekalinin kim oldugu saldirganligindan belli oluyor.Hem benim annem yaparsa öyle birşey sonuna kadar desteklerim ahah

Back
X