Merhaba. Kızlar nasıl ve nereden başlayacağımı bilmiyorum. 14 aylık evliyim şuan çocuğum yok. Eşimle evlenmeden önce bir evi olsun istemiştim yanlış anlaşılmasın öyle yatlar katlar değil 1 odamız olsun kendimizin olsun dedim. Ev aldı bende bütün mobilyası mutfağı en küçük eşyasına kadar aldım evi dizdim. Eşim nöbetli çalıştığı için bazen akşam nöbette olacaktı. O yüzden o işe gideceği zaman ben de kayınbabamın evinde kalacaktım. Evler yakın. Yakın dediysem 20-25 dakikalık yürüme mesafesi arabayla yakın. Evlendiğimiz günlerde sürekli eşim kalk annemlere gidiyoruz falan diyordu ilk önce hiç bir şey söylemedim. Ama sonralar beni eve gitmeme izin vermiyordu gitsek te akşam kalıp sabah erkenden annemlere gidiyoruz diye beni götürüyordu. Eşimin babası da aşırı cimri birisi kendi çocukları karısı bile illalah ediyor. Sürekli evde bir para kavgası dönüyor. Kaynım var aynı yaştayız onla o mesela atletle evin içinde dolaşıyor ben kendi ailemde böyle para kavgaları ya da abimde babamda atletle dolaşma falan görmediğim için ben kabullenemiyorum. Kaynım sürekli işime karışıyor. Öğretmenim aslında diyorum ki çalışayım eşim bir şey demiyordu ama kaynım her şeye burnunu sokuyor çalışma biz sana bakıyoruz falan eşimi de manipüle ediyor sürekli giyimime falan karıştığı da oluyor ki eşim asla giyim konusunda bana hiç bir şey demez. Ev konusunda da kandırıldım yani inanırmısınız mobilya aldım yatak odamda uyuyamadım bile. Eşim de ailesinin yanından çıkmak istemiyor. En çokta kayınbabam yapıyor gitmeyin oturun burada oraya giderseniz doğalgaz elektrik ödeyeceksiniz falan. Eşim çalışıyor bende çalışırsam bizim hiç kimseye ihtiyacımız yok aslında. Bazen bıkıyorum diyorum ki gideyim babamın evine bitsin artık bu işkence sizce ne yapmalıyım ?