Aile iş sıkıntısı

Perihosseini

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2019
1.006
1.547
63
Arkadaşlar uzun zamandır işsizim ailem sürekli arkamdan konusuyor ama ben duyuyorum gamsiz tembel nasilsa derdi yok ev geçindirmiyor diye. 4 yıldır calisiyorum halbuki 28 yasindayim. En son ciktigim yerden sonra daha iyisini bulayim diye bekledim yoksa tembellikle alakası yok. Arkamdan konuşuyorlar ben odaya girince bişey yokmuş gibi yuzume guluyorlar cok bozuluyorum. Maasim olmamasına rağmen saka yönlü elektriği suyu sen öde diyorlar. Sizce önüme her gelen işe başvurayım mi . Ailenle konus demeyin biz konuşma durumunu coktan gectik işe yaramiyor

Ayrıca şunu belirteyim durumumuz iyi kötü olsa hak vericem ama ortalama üstü.

Son düzenleme:
Ha bide arkadaşların en azından evlendi sen onu bile yapamadin diyorlar ki ben zaten şuan ayrılık acisiyla baş etmekteyim napabilirim sokağa cikip koca arıyorum diye bağırayim mi
4 yıldır çok ezildim artık sürekli beni ezen insanlarla xalismak istemiyorum kurumsal bir yer istiyorum

Ne değişik bir aileniz var.
Bir an önce iş bulun,en azından evde bu çirkin muameleye maruz kalmazsınız.
Anneme,babama,eşime,onun anne-babasına kurban olayım...

Hemde nasil birde alışmışım maaş almaya istedigimi giyip yemeye şimdi bişey alırken çok dusunuyorum zoruma gidiyor

Bilmez miyim? Hayatiniz, standartlariniz, insanlarin size bakis acisi, sizin hayata bakis aciniz, vs. bircok sey olumsuz yonde degisiyor.

Bu psikolojiyi yasamaktansa pek aklimiza yatmasa da bir yerlerden baslayip yine arayis icinde olmak daha bir makul gelmeye basladi bana. Bugune kadar belirli bir ucretin altina inmek istemiyordum, bu da su kriz ortaminda hep sorun oldu. Bu nedenle, beklentilerimi biraz dusurerek onume cikan firsatlari degerlendirecegim artik.

Size de ayni seyi tavsiye etmek istiyorum.

Bunu size kendi cekirdek aileniz hissettiriyor yanlıs anlamadım değil mi ? Ailemden hiçbir beklentim olmadı bugune kadar okurken de dahil ama su an bende calısmıyorum, ailemle kendimle ilgileniyorum (saglıkla ilgili sıkıntılarımız var) kaldı ki sizinki gbi ortalama üstü bir durumumuz da yok ama kendimi hiç kötü hissetmiyorum. Size de ne söylenirse söylensin onlar aileniz ve yanınızda olmaları gerekiyor zaten kötü hissetmenize hiç gerek yok. Aklınızdan cıkarın bu düşünceleri... Kafanıza göre bir iş bulursunuz en kısa sürede umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…