• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile işi

Ya bana diyo ki ne kadar takıyosun. Halledeceğim. Bu arada ben malimüşavirim. Eve katkım çok az bilinçli olarak. Yani bu iş artık adam kullanmaya giriyor. Geçiştiriyorum kendimi ama bugün yarın babasına bişey olsa herkes herşeyde hak sahibi. Bizim ki eşekliğiyle kalacak.
Neden takmayacakmışsınız? Sonuçta sizinle geçireceği vakitten, maddi anlamda kazançtan feragat ediyor. Ailesi ile karşı karşıya gelmekten çekindiği için sizi bastırıyor.

Babası vefat etse kayınvalideniz diyecek ki baban açtı işi artık para bende toplanacak kardeşlerinin benim de hakkım var. Bol paraya altına alışmış kadın kenara çekilip oğlum zaten yıllardır sen çalışıp emek veriyorsun demez.

Daha düşük alacağını sanmıyorum. Ama dükkan açsak altından kalkar. Çünkü müşteriler onun. Onu arayıp geliyolar. Araba üstüne bir iş. Ama sanayi ustalığı gibi bişey değil. İşi söylersem tanıdık biri çıkar diye söyleyemiyorum 🫢

Ya bana diyo ki ne kadar takıyosun. Halledeceğim. Bu arada ben malimüşavirim. Eve katkım çok az bilinçli olarak. Yani bu iş artık adam kullanmaya giriyor. Geçiştiriyorum kendimi ama bugün yarın babasına bişey olsa herkes herşeyde hak sahibi. Bizim ki eşekliğiyle kalacak.
Yeni dükkan açmak çok mu maliyetli, sizin durumunuz iyiyse kendiniz açsanız. Az çok tahmin ettim ama kim bilir hangi şehir kim tanıtacak ki sizi, baba oğul çalışan çok kişi var.

Yeni dükkan açmak çok mu maliyetli, sizin durumunuz iyiyse kendiniz açsanız. Az çok tahmin ettim ama kim bilir hangi şehir kim tanıtacak ki sizi, baba oğul çalışan çok kişi var.
Alınması gereken makineler var en başında birazda malzeme alınmadı gerekiyor. Kendimize ait dükkanda olan makinelerimizde var. Makinelerimizden birini ben aldım zaten. Daha karışmam. Bana kafana takma diyosa kendi halledecek.
Ben sadece abartan taraf mıyım yanlış mı düşünüyorum diye konuyu açtım. Başka bakış açıları da lazımdı bana.

Hata tabi ki onda. Niye ağzını açmıyosun diyorum. Herkes alacağını alıyo. Tamam sana kalmayacak mı burası kardeşine verdikleri gibi bize de versinler yolumuza bakalım.
El emegi ile yapilan bir iş ise eşiniz ordan ayrıldığında muhtemelen müşteriler de eşinizin gittigi yere gider. El emegi boyle birsey guven duydugun kisiye gidersin. O yuzden once citlatacak hakkimi vermezseniz gidicem diyecek verdiklerinde yine gitsin vermezlerse zaten gitsin

Son düzenleme:
Alınması gereken makineler var en başında birazda malzeme alınmadı gerekiyor. Kendimize ait dükkanda olan makinelerimizde var. Makinelerimizden birini ben aldım zaten. Daha karışmam. Bana kafana takma diyosa kendi halledecek.
Ben sadece abartan taraf mıyım yanlış mı düşünüyorum diye konuyu açtım. Başka bakış açıları da lazımdı bana.
Hayır abartmıyorsunuz, haklısınız.

Back
X