basta sunu soyliim, acik kiyafet seviyorum derken ailenizin yaninda giydiginiz bu acik kiyafet tam olarak nedir, bilmiyoruz. yani mini etek midir bu. dekolte midir? nedir?
bu kiyafet konusunu neden bukadar abartir bazilari, hic anlamam. nedir yani, ailenizin yaninda kalcalarinizi kafif kapatan hos bi gomlek giymek cok mu zor. yada nebilim, dekoltesi olmayan bi kazak giymek cok buyuk bir sorun mu.
sahsen kayinvalidem ve kayinpederimin yaninda gayet kapali giyiyorum mesela. yasli insanlar, zaten inceleyip duruyorlar, ne diye onlara laf vereyim. yine soylemeye kalkarlarsa bisey (ki kalkti kayinpederim) sinirimi gayet net cizdim ve susturdum. okadarda uzun boylu degil.
kendi ailemin yaninda gundelik kiyafetlerimi giyebiliyorum, ama mesela kalabalik misafirlerimiz oldugunda biraz daha dikkat ediyorum. e cay getir gotur, egil, arkani ona don buna don, ne gerek var daracik seylerle orami burami milletin agzina sokmaya.
disarida, ofiste, arkadas ortamlarimda, nebilim her yerde istedigim kiyafeti zaten giyiyorum. ailemin yaninda onlara olan saygim ve sevgimden dikkat etmek hic zoruma gitmiyor.