• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aile meselesi ve onun öfkesi

caresizzz10

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2012
30
1
16
Diğer
Arkadaslar ben esimden bosanacaktim ama hala sevdigimi anladim onun ailesinden biri sabret bir sakinlessin o su an cok öfkeli ve kirilgan dedi cünkü bana mesaj cekti benden nefret ediyormus ufacik bir sevgi bile kalmamis yazdi bana simdi ciddi midir yoksa öylesine mi yazmis bilmiyorum ikimiz de cok büyük hatalar yaptik her sorunumuzu ve kavgamizi ailelerimize anlattik birbirimizin huyunu suyunu daha pek fazla ögrenmedigimiz icin süphe vardi simdi eger barisirsak is daha da zor olacak cünkü ailelerimiz birbirine hakaret etti düsman yaptilar biririni simdi onun ailesinden biri önce siz iyi olun gerisi zamanla gelir aileler de barisir dedi ama bilmiyorum artik ben de onlara kizdim annemi haksiz yere sucladiklari hakaret ettikleri icin o aileden ben de sogudum artik ama barisirsak izinde onlarin yanlarina gitmeye mecburum zamanla düzelir mi hic bilmiyorum ama onu seviyorum ve bir tek onu düsünüyorum su an napacam ben ya...su lanet olasi facebookun da binbir sucu var...

Arkadaslar ben esimden bosanacaktim ama hala sevdigimi anladim onun ailesinden biri sabret bir sakinlessin o su an cok öfkeli ve kirilgan dedi cünkü bana mesaj cekti benden nefret ediyormus ufacik bir sevgi bile kalmamis yazdi bana simdi ciddi midir yoksa öylesine mi yazmis bilmiyorum ikimiz de cok büyük hatalar yaptik her sorunumuzu ve kavgamizi ailelerimize anlattik birbirimizin huyunu suyunu daha pek fazla ögrenmedigimiz icin süphe vardi simdi eger barisirsak is daha da zor olacak cünkü ailelerimiz birbirine hakaret etti düsman yaptilar biririni simdi onun ailesinden biri önce siz iyi olun gerisi zamanla gelir aileler de barisir dedi ama bilmiyorum artik ben de onlara kizdim annemi haksiz yere sucladiklari hakaret ettikleri icin o aileden ben de sogudum artik ama barisirsak izinde onlarin yanlarina gitmeye mecburum zamanla düzelir mi hic bilmiyorum ama onu seviyorum ve bir tek onu düsünüyorum su an napacam ben ya...su lanet olasi facebookun da binbir sucu var...

ben kızdıgımda agzımdan çıkanı kulagım duymaz bazen sırf karsımdakının canını yakmak için üzülsün kızsın o da bagırsın sinirlensin dıye çok kötü şeyler sölerım yanı öfkeyle söylenmiş şeyleri bi kenara koy çok da önemseme eşin netice de olabılır biraz bekle aileleri de boşver ilk olarak..
eger barışmak istiyorsan unutma kı kaybettıgın şeyleri tekrar kazanmak çok kolay olmayacak sabırla fadakarlık ve yüksek hoşgörüyle ancak uzunca bı sürede tekrar eşinin sevgısını daha da doğrusu saygısını kazanacaksın...
bunun için ilk önce eşine yaşadıklarınızdan dolayı üzgün oldugunu yaz daha fazla yıpranmadan bıraraya gelmelı ve herseyı toparlamalıyız sen benım kocamsın de..
bıraraya geldıkten sonra ne kadar zor olsa da asla eskılerı açma aklına getırıp getırıp kendı kendının de içine dert etme olan bıten hiç bişeyi asla yüzüne vurma ailesini istesen de sevemessın ama sakın kötü davranma iyi davranmaya da calışıp kendını ezdırme aılesı atamassın mecbur görüşeceksın zamanla onlarla da düzelirsin...
artık unutma bütün kavga cıkarma haklarını kullandın olur olmaz hiiiç bişeye kızma ve kavga etme laf dalaşına gırme...
eger o konuyu acarsa yada olur olmaz yerrlerde eskıye gonderme yaparsa kı yapar asla kızma mecbur kalırsan keske yasanmasaydı buyuk talıhsızlık bızım için ben senı sevıyorum bende kırgınım der gecersın. kendını savunmassın dedıgım gıbı çok mecbur kalırsan gayet sakin bi şekilde bende kırıldım dersın.... üzülme zamanla düzelir düzelecegıne ınan eşini de inandır bunun için yalvar demıyorum sakın ha.. her ailede olabılecegını söylersın herkes neler yasıyo dersın kı oylede...

Olayın facebook la ne alakası var.?

öfke yüzünden facebookta kavgamizi ilan ettiler yani datayli olarak degil de herkes sanki sirf ben suclumusum gibi zannediyor simdi cünkü konunun ne oldugunu yakinlar düsünebiliyor bu da beni cok kirdi asla beklemezdim facebookta bunu yapacaklarini...ben olsam soranlara, anlasamadik bosaniyoruz deyip gecerdim öyle de yapiyorum zaten cünkü suc sirf tek tarafli degil ama ben de cok agir sözler kullandim öfkelerini anlayabiliyorum ama sinirden falan dedim bunlari artik kavgalar beni burama getirmisti ve hatalarimin farkindayim ve kabul ettim ama hala öfkeliler bana karsi annesi de ona cok sükür kendini yakmadin falan diyor artik ona sanki benle beraber kalsaydim onun hayatini mahveder misim gibi bu beni cok kiriyor bu düsünceler benim tek sorunum güvensizliktir "bir derdim var" yerde benim konum zaten yaziyor....

Son düzenleme:
pek fazla detaylara girmeme gerek yok cünkü konusulamayacak seyler bunlar önemli olan aramizda cok agir kavgalar hatalar oldu ve biz eger barisirsak güven saygi geri kazanmak cok uzun zaman alacak ve aileler artik nasil isinabilir ben bunu kafama takiyorum artik sirf ikimizin meselesi degil aileler de cok hasar aldi

Arkadaslar bana fıkır verın kardesımın annemle arası bozuk oldugu ıcın benım annemle görusmemı ıstemıyor sureklı kufur edıp beddua edıp rahatsızlık verıyor kendı telefonuma ıs yerıme sureklı rahatsızlık verıyor annemle görusme dıyor ben annemle görusmeessem onlar ıyı olurlarmıs benden dolayı annemle arası bozuluyormus yardımcı olun ne yapmam gerekıyor sizce?

Arkadaslar bana fıkır verın kardesımın annemle arası bozuk oldugu ıcın benım annemle görusmemı ıstemıyor sureklı kufur edıp beddua edıp rahatsızlık verıyor kendı telefonuma ıs yerıme sureklı rahatsızlık verıyor annemle görusme dıyor ben annemle görusmeessem onlar ıyı olurlarmıs benden dolayı annemle arası bozuluyormus yardımcı olun ne yapmam gerekıyor sizce?

olayı ayrıntılı konu açarsanız yardımcı olunur.

siz kendiniz zaten olayları anlatırken bir daha barışıp ilerlemenin zor olduğunu yazmışsınız..kendi yazdıklarınızı bi kaç kez okuyunca bu görüşünüz sağlamlaşır.bu ilişki yürümez...sorununuz onsuzluğu göze alamamak..sizi bu kadar üzen biri yokluğunda bir şey kaybettirmeyecek.kendinize güvenin aileleriniz barışsa da siz dahil kimse unutabileceğe benzemiyor.

siz kendiniz zaten olayları anlatırken bir daha barışıp ilerlemenin zor olduğunu yazmışsınız..kendi yazdıklarınızı bi kaç kez okuyunca bu görüşünüz sağlamlaşır.bu ilişki yürümez...sorununuz onsuzluğu göze alamamak..sizi bu kadar üzen biri yokluğunda bir şey kaybettirmeyecek.kendinize güvenin aileleriniz barışsa da siz dahil kimse unutabileceğe benzemiyor.
eski konu canım birisi derdini buraya yazıp hortlatmış konuyu:KK54:

konuyu acacak bırsey yok canım annemle arası bozuk anlasamıyorlar sureklı tartısma kavga gurultu aralarını benım bozdugumu dusunuyor soyle kı kavga ettıklerınde annem cıkıp benım evıme gelıyor bende kovacakmıyım annem yanı bu yuzden benden yuz buldugunu annemın o yuzden de aralarının duzelmedıgını dusunuyor ve bana karsı dusmanlastı tehdıt edıyor annemle gorusme dıyor konusma dıyor bana

ben hep ıyı olmalarından yanayım anneme de bu sekılde konusuyorum duzelın nedır bu aranızdakı gecımsızlık dıye ıyı olmaları ıcın cabalıyorum ama o benı kotuluyor cevreme anneme benı de tehdıt edıyor annemle konusma napıyım gelıp senı oldureyım mı falan dedı bana :(

ben hep ıyı olmalarından yanayım anneme de bu sekılde konusuyorum duzelın nedır bu aranızdakı gecımsızlık dıye ıyı olmaları ıcın cabalıyorum ama o benı kotuluyor cevreme anneme benı de tehdıt edıyor annemle konusma napıyım gelıp senı oldureyım mı falan dedı bana :KK43:
başkasının konusundan senin konun konuşulmaz
kendine konu açmlısın

öfke yüzünden facebookta kavgamizi ilan ettiler yani datayli olarak degil de herkes sanki sirf ben suclumusum gibi zannediyor simdi cünkü konunun ne oldugunu yakinlar düsünebiliyor bu da beni cok kirdi asla beklemezdim facebookta bunu yapacaklarini...ben olsam soranlara, anlasamadik bosaniyoruz deyip gecerdim öyle de yapiyorum zaten cünkü suc sirf tek tarafli degil ama ben de cok agir sözler kullandim öfkelerini anlayabiliyorum ama sinirden falan dedim bunlari artik kavgalar beni burama getirmisti ve hatalarimin farkindayim ve kabul ettim ama hala öfkeliler bana karsi annesi de ona cok sükür kendini yakmadin falan diyor artik ona sanki benle beraber kalsaydim onun hayatini mahveder misim gibi bu beni cok kiriyor bu düsünceler benim tek sorunum güvensizliktir "bir derdim var" yerde benim konum zaten yaziyor....

Sosyal medya hesaplarında ailevi problemlerinizin ne işi var. Çok tuhaf insanlarmış. Tüm olan biteni eşinizle tekrar konuşup ona göre hayatınıza yön verebilirsiniz.

Back
X