Aile mülkü

Benden onay almadan Alıp satıp devredemesin istiyorum
Evlenmeden yani siz hayatında varolmadan önce satın aldığı mallarda söz hakkınız dahi yok. Ancak eşinize gelecek kaygılarınızı filan anlatırsınız o da sizi güvenceye almak için tapuya adınızı işletir eve ortak eder. Ama eşinizi ikna etmeden hiçbir şey yapamazsınız

Sinsice ve çaktırmadan eşinden vekalet al. Sonra gidip eşin ve kendin adına işelmleri yap.
Ama eşin öğrenince sonunuz nolur bilmiyorum. Mesuliyet kabul etmem her hangi bir pişmanlıkta

Eşiniz duyarsa inada biner.

Her şey esinizde biter. Benim evim bu diyecek biri değil mi ?

Yardım etti diye kendi üstüne mi istemeli ?
Ayrıca eşimle aramızda başka maddi hesaplaşmalar da var.
ben istemeli diye birşey demedim ama bu konu bence sizi ilgilendirmiyor ya da diğer maddi hesaplaşmaları söyleyin ona göre yorum yapalım

Yazıldı mı bakmadım.
Sizin ve ailenizin ikametgah bilgilerini alıp, tapu müdürlüğüne gidip konuta aile şerhi koyduruyorsunuz.

ben istemeli diye birşey demedim ama bu konu bence sizi ilgilendirmiyor ya da diğer maddi hesaplaşmaları söyleyin ona göre yorum yapalım
Detaya girmek istemediğimi soruda da belirttim. Var bazı Şeyler ve özel paylaşmak zorunda da Değilim.

Eğer sorumla ilgili başka bilginiz yoksa tesekkür ettim.

Emin misiniz ?
O kadar kolay mı yani ?
Şimdi tekrar baktım, zamanında ben de koydurmak istedim ve ablam avukat ona danıştım.
İkametgah alıp tapu müdürlüğüne gitmemi, evli olduğumuz zaten sistemde göründüğü için cüzdana gerek olmadığını belki orada dilekçe yazılabileceğini söyledi.
Zaten bu işlem ev tapusunda bir hakkı bulunmayan kişi tarafından konulabiliyor yani eşinizin hiçbir onayına ihtiyacınız yok.

Back
X