Aile olamamak

umut99

Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2012
67
0
16
Bursa
Arkadaslar eşleriniz kendi aileleriyle sizin ayrımınızı kurabiliyorlarmı yoksa yalnız değilmiyim bunu merak ediyrm. İki kişilik kararlarınız varmı yoksa kayın v. Ve kayın p. Mercilerinden onay almanız mı gerekyr eşiniz hala kendi parasını anne babasının parası olarak görüyrmu ayrı gayrı yok diyemi düşünüyr hatta sizln bütceye kattığınız parada buna dahilmi bu para konuları olunca biz büyük bir aileyiz ama normalde gelin olduğuz vurgulanıyrmu bu akşamki kavga gündemimiz 2 kişilik aile olmayışımızdı ben bunları eşimle paylaştıgımda nankörsün sözünü duydum senle aile olamadık allahtan çocuğumuz yok hazır değilsin dedlğmde evet iyiki yok dediğini duydum ve sesim yükseldiğnde kudurdunmu dedi tepkimin nedeni kendi durumumuz parlak değilken ailesinin borcunu ödemesi.. Yanlışmı düşünüyrm sizce .. Ve bundan sonra ne yapabilirm..

canım merhaba cok üzüldüm durumuna sonuna kadar haklısın siz ayrı bi ev kurdunuz bunu eşin daha idrak edememiş galiba hangi borcları ödüyo ailesinin ayrıca sana niye nankör dedı bunu demesındekı sebeb neydı cocuk konusundada sinirlendiğiniz için bu soylenmıstır emınım ısteyerek dememıstır

durumu tam bilemiyorum ama senin annenin borcu olsaydı ödemezmiydin şu durumda o şekilde düşünmelisin,
tabiki yardım edicek ama hani senin rızkını alıp ona da veriyorsa orasın bilemicem

Onlar bizim hem iyi hem kötü günümüzde yanımızdaymış ben ayrım çıkardığm icln nankörmüşüm eşm şuan uyuyo horlaya horlaya ben sıkıntılardayım ne yapmalıyım sizce 1 yıllık eviyz bu arada

canım bende 1 bucuk yıllık evlıyım bızde para konusu olmuyo ısterlerse borc verırırz gerı alırız merak ettıgım sızın dugun borclarınız vardıda onlarımı oduyosunuz

durumu tam bilemiyorum ama senin annenin borcu olsaydı ödemezmiydin şu durumda o şekilde düşünmelisin,
tabiki yardım edicek ama hani senin rızkını alıp ona da veriyorsa orasın bilemicem

borclar keyfi isteklerden dolayı biriken borclar yani zaruri ihtiyac değil birde szlerde ortak bütcemi var esnz ailesnin tel borcunu ödyrmu tabi bu ufak bi örneği önemili olan borc vs değil bu kafayla giderse ayrı bi hayatımızın olmamasından korkuyrm ve birikim yapablcezmi merak edyrm suan işe grme sürecindeym benm getrdgm parayıda bana hiç danışmadan verirse daha çok sorun cıkablr şuan kafasınagöre hareket edlyr çünki bazen dyrmki hiç işe girmeyim bide o parayğ koruyayım derken sağlığm gitcek elden

borclar keyfi isteklerden dolayı biriken borclar yani zaruri ihtiyac değil birde szlerde ortak bütcemi var esnz ailesnin tel borcunu ödyrmu tabi bu ufak bi örneği önemili olan borc vs değil bu kafayla giderse ayrı bi hayatımızın olmamasından korkuyrm ve birikim yapablcezmi merak edyrm suan işe grme sürecindeym benm getrdgm parayıda bana hiç danışmadan verirse daha çok sorun cıkablr şuan kafasınagöre hareket edlyr çünki bazen dyrmki hiç işe girmeyim bide o parayğ koruyayım derken sağlığm gitcek elden.

peki uygun bir dille anlatmaya denedınmı denedıysende sana ne gibi bi acıklama yapıyo cunku baya buyuk bi sorun yada eşinin babasıda kendi ailesine boyle yapmısmı bide berabermı oturuyosunuz

yok düğün borclarını onlar ödedi bitti

dugun borcuda degılse dıger borcları odemek zorunda degılsınız sonucta ogluna bı yuva kurdular dugun borcları bıle olsa aslında odemek zorunda degılsınız ama hadi oda sizin içindir dıye insan ses cıkartmaz ama gerı kalan borclarda sizi ilgilendirmez artık herkesın kapısı ayrı hayatı ayrı yuvası ayrı

peki uygun bir dille anlatmaya denedınmı denedıysende sana ne gibi bi acıklama yapıyo cunku baya buyuk bi sorun yada eşinin babasıda kendi ailesine boyle yapmısmı bide berabermı oturuyosunuz

konuştum nankör dedi sen bunlarla kafanı yorma dedi ama öyle bi yüz ifadesi vardıki sanamı düştü der gibi bende ben işe başladığımdada bu seklde gideceğni sanma dedm iyl al paranı otur dedi aynı evde kalmıyrz allahtan

belli bi borc bellı bıyere kadar ödenir bence benım annemın borcu dahı olsa ben o borcu sureklı odemek zorunda degılım bı ay olur ıkı ay olur fazlası olmaz bence cunku herkes ayrı bı yuva kuruya herkes kendı yuvasını dusunmek zorunda kendı evını dusunmek zorunda

işte ben bu herkezn kapısının ayrı olduğnu eşimin kafasına nası sokabilirm onu bilmlyrm

cok garip ya ne dıycegımı bılemedım valla yenı empati yapmaya calısıyorum ama ne dıycegımı bılemıyorum

babasını başka akrabalarını hep örnek verdim onların yaptğını kimse yapmamıştır dedi yani ha duvara konuşmussun ha esime aynı

sizin borclarınız varmı peki ve para idaresi kimde mesela para idaresi bendedir nereye ne harcanıyo gıderlerı hep ben tutuyorum bende suanda calısmıyorum mesela ama hesap bende

eger bizde aynı durum olsaydı eger maddı durumumuz cok ıyıse hem bize hem onlara fazlasıyla yetecek kadarsa ok ama bizimde borcumuz varsa biz anaca geciniyosak tatlı bır dılle konusurdum once he duzelmıyomu ozaman onalara verecegım para kadarını kendıme gıder yapardım mesele eksık olan bişi alırdım nebılım mutfak e detarjan masrafanı fazla fazla yapardımkı onlara gıtmesın fazla gıder olunca verecek parada kalamaz bı kac zaman sonrada gıder baktıkı cok verecek parada yok yavasa yavas alısırdı ve vermezdı keserdı para kesmeyı bence

sizin borclarınız varmı peki ve para idaresi kimde mesela para idaresi bendedir nereye ne harcanıyo gıderlerı hep ben tutuyorum bende suanda calısmıyorum mesela ama hesap bende

idare eşmde zaten hersey otomatik ödemede kredl kartlarınıda o öder borcumuz vardı ama simdi kredi cekip vermiş bile ailesine yani deterjanla vs harcancak para değl

idare eşmde zaten hersey otomatik ödemede kredl kartlarınıda o öder borcumuz vardı ama simdi kredi cekip vermiş bile ailesine yani deterjanla vs harcancak para değl

kredi cekip verdiyese artık her ay o para gıtcek demektır deterjanla falan gıtcek para degıldır tabıkıne hanı sureklı bbısıler al demek ıstedım eksık olan goze batmıycak seyler alısverısıde fazla tut demek ıstemıstım kıyafet iç çamasırı yatak odası ıcın ortuler elektırıklı ev aletlerı elektronık esyalar mutfak esyaları falan cunku bı arkadasımda bu işe yaramıstı ama senın kocan kredı cekmıs ne bılıyım canım ya durumun zor boyle gıtmemesı lazım cok buyuk bır kavga gereklı koanın akıllanması için yada bu tarz bişi agırlıgını koyman gerek oyle konuyu o bagırdıgı zaman kapatılcak bı konu degıl ya cok buyuk kavga istiyo düzelmesi için yada boyle bişi yada ailene senınde para vermen gerekecek kısasa kıssas meselesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…