Arkadaslar eşleriniz kendi aileleriyle sizin ayrımınızı kurabiliyorlarmı yoksa yalnız değilmiyim bunu merak ediyrm. İki kişilik kararlarınız varmı yoksa kayın v. Ve kayın p. Mercilerinden onay almanız mı gerekyr eşiniz hala kendi parasını anne babasının parası olarak görüyrmu ayrı gayrı yok diyemi düşünüyr hatta sizln bütceye kattığınız parada buna dahilmi bu para konuları olunca biz büyük bir aileyiz ama normalde gelin olduğuz vurgulanıyrmu bu akşamki kavga gündemimiz 2 kişilik aile olmayışımızdı ben bunları eşimle paylaştıgımda nankörsün sözünü duydum senle aile olamadık allahtan çocuğumuz yok hazır değilsin dedlğmde evet iyiki yok dediğini duydum ve sesim yükseldiğnde kudurdunmu dedi tepkimin nedeni kendi durumumuz parlak değilken ailesinin borcunu ödemesi.. Yanlışmı düşünüyrm sizce .. Ve bundan sonra ne yapabilirm..
Onlar bizim hem iyi hem kötü günümüzde yanımızdaymış ben ayrım çıkardığm icln nankörmüşüm eşm şuan uyuyo horlaya horlaya ben sıkıntılardayım ne yapmalıyım sizce 1 yıllık eviyz bu arada
durumu tam bilemiyorum ama senin annenin borcu olsaydı ödemezmiydin şu durumda o şekilde düşünmelisin,
tabiki yardım edicek ama hani senin rızkını alıp ona da veriyorsa orasın bilemicem
durumu tam bilemiyorum ama senin annenin borcu olsaydı ödemezmiydin şu durumda o şekilde düşünmelisin,
tabiki yardım edicek ama hani senin rızkını alıp ona da veriyorsa orasın bilemicem
borclar keyfi isteklerden dolayı biriken borclar yani zaruri ihtiyac değil birde szlerde ortak bütcemi var esnz ailesnin tel borcunu ödyrmu tabi bu ufak bi örneği önemili olan borc vs değil bu kafayla giderse ayrı bi hayatımızın olmamasından korkuyrm ve birikim yapablcezmi merak edyrm suan işe grme sürecindeym benm getrdgm parayıda bana hiç danışmadan verirse daha çok sorun cıkablr şuan kafasınagöre hareket edlyr çünki bazen dyrmki hiç işe girmeyim bide o parayğ koruyayım derken sağlığm gitcek elden.
canım bende 1 bucuk yıllık evlıyım bızde para konusu olmuyo ısterlerse borc verırırz gerı alırız merak ettıgım sızın dugun borclarınız vardıda onlarımı oduyosunuz
yok düğün borclarını onlar ödedi bitti
peki uygun bir dille anlatmaya denedınmı denedıysende sana ne gibi bi acıklama yapıyo cunku baya buyuk bi sorun yada eşinin babasıda kendi ailesine boyle yapmısmı bide berabermı oturuyosunuz
dugun borcuda degılse dıger borcları odemek zorunda degılsınız sonucta ogluna bı yuva kurdular dugun borcları bıle olsa aslında odemek zorunda degılsınız ama hadi oda sizin içindir dıye insan ses cıkartmaz ama gerı kalan borclarda sizi ilgilendirmez artık herkesın kapısı ayrı hayatı ayrı yuvası ayrı
konuştum nankör dedi sen bunlarla kafanı yorma dedi ama öyle bi yüz ifadesi vardıki sanamı düştü der gibi bende ben işe başladığımdada bu seklde gideceğni sanma dedm iyl al paranı otur dedi aynı evde kalmıyrz allahtan
işte ben bu herkezn kapısının ayrı olduğnu eşimin kafasına nası sokabilirm onu bilmlyrm
eşine senin babanda dedene boyle sureklı yardım ettımı dıye sordunmu eminim etmemiştir
babasını başka akrabalarını hep örnek verdim onların yaptğını kimse yapmamıştır dedi yani ha duvara konuşmussun ha esime aynı
sizin borclarınız varmı peki ve para idaresi kimde mesela para idaresi bendedir nereye ne harcanıyo gıderlerı hep ben tutuyorum bende suanda calısmıyorum mesela ama hesap bende
idare eşmde zaten hersey otomatik ödemede kredl kartlarınıda o öder borcumuz vardı ama simdi kredi cekip vermiş bile ailesine yani deterjanla vs harcancak para değl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?