birbirini seven karı koca aile olmaya yeterli
hatta cocugu olmayan ciftlerin birbirlerine daha bagli olduklarini düsünüyorum
birbirini seven karı koca aile olmaya yeterli
hatta cocugu olmayan ciftlerin birbirlerine daha bagli olduklarini düsünüyorum
Kendi açımdan evliliğimi ikiye ayırıyorum. Eşimle 5 yıllık birliktelikten sonra evlendik biz. Bana çocuk gibi bakar Allah razı olsun, sevgimiz ilgimiz başkadır. Hala sarılmadan uyuyamam ben.Evliliğimizin 4. yılını yaşıyoruz. 4 yıldır aile olduğumuzu sanıyordum taki hamile olduğumu ve onu ilk defa ultrasonda görene kadar. Şimdi daha bir bağlıyım evime yuvama. Kendimi daha bir evin hanımı gibi hissediyorum. Bunlar önemli mi evet çok önemli. İnanın dünyaya bakış açınız değişiyor. Daha olgun, daha sabırlı oluyorsunuz. Büyüklerimni insan daha bir anlıyor. Ben şimdi hamileyim, değişiklikler bunlar. doğunca daha başka olacak buna eminim. Yani sözün kısası çocuk aileyi tam aile yapıyor benim şahsi fikrim.
Peki bişey dıcem ozaman dıkkat ettım sıtedekı evlı hatunlar bıle esımle tartıstık ailemın yanına dondum dıyor ???Aile anne babası ise kocası ile olan ne?
Nisvesscim bu konuda kesin tartışma çıkar demedi deme. Şimdi insanlar ikiye ayrılacaklar. Çocuğu olmayanlar çgerekli değil diyecek, çocuğu olanlar ise onsuz aile olur mu diyecek.
Kendi açımdan evliliğimi ikiye ayırıyorum. Eşimle 5 yıllık birliktelikten sonra evlendik biz. Bana çocuk gibi bakar Allah razı olsun, sevgimiz ilgimiz başkadır. Hala sarılmadan uyuyamam ben.Evliliğimizin 4. yılını yaşıyoruz. 4 yıldır aile olduğumuzu sanıyordum taki hamile olduğumu ve onu ilk defa ultrasonda görene kadar. Şimdi daha bir bağlıyım evime yuvama. Kendimi daha bir evin hanımı gibi hissediyorum. Bunlar önemli mi evet çok önemli. İnanın dünyaya bakış açınız değişiyor. Daha olgun, daha sabırlı oluyorsunuz. Büyüklerimni insan daha bir anlıyor. Ben şimdi hamileyim, değişiklikler bunlar. doğunca daha başka olacak buna eminim. Yani sözün kısası çocuk aileyi tam aile yapıyor benim şahsi fikrim.
aman eylulcum agzından yel alsın bari bır konuda kazen beyın mudahalesı olmadan saygı cercevesınde ılerletelım
Canım birbirimizin fikirleri ile dalga geçmedikçe hiç bişey olmaz. Mesela biz iki zıt görüşteyiz ama ben seni sevdim valla.:CüvCüv:
Canım birbirimizin fikirleri ile dalga geçmedikçe hiç bişey olmaz. Mesela biz iki zıt görüşteyiz ama ben seni sevdim valla.:CüvCüv:
gel kavga edek aklinialirimsmile
çocuk yapmak için hiiiiiç acele etmemeli ozaman!peki tecrubelı anneler spyleyın bakalım evlendıkten kac sene sonra yapılmalı cocuk(normal arada tartısan arada sevişen arada küsen herseyı dozunda yasayan bir çift )
çocuk olduktan sonra romantiklik bitiyor birde çocuğun terbiye ve eğitim konusunda anlaşmamazlıklar doğuyor hayat eskisi gibi olmuyor dünyanın en zor görevi anne olmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?