Aile olmak!

çocuk yapmak için hiiiiiç acele etmemeli ozaman!peki tecrubelı anneler spyleyın bakalım evlendıkten kac sene sonra yapılmalı cocuk(normal arada tartısan arada sevişen arada küsen herseyı dozunda yasayan bir çift )

Bizim 4. yılımız bence kıvamında, ne erken ne geç gibi geliyor bana. Bakalım seneler içinde anlayacağız.sengözlerimebaksanab

Lütfen şu fikri atın kafanızdan,
çocuk olduktan sonra evlilik monotonlaşmaz,aksine dahada güzelleşir ilişkiler,
belkide monotonlaştıran eşlerdir kesinlikle,
bakın önce maaşallah diyorum bize,
16 yıllık evlilik ve toplam 20 yıldır birlikteyim aşkımla,
ve hala ilk günkü gibiyiz..onun için
eğer çouğum olursa romantiklik,ilgi,alaka vs. biter diye düşünmeyin,
tam tersine artacaktır kesinlikle..
Terbiye ve eğitim konusu hatta çocuk yetiştirmek dünyanın en zor ama en zevkli işi diyebilirim.
hamura şekil veriyorsunuz.burada anne ve babaya çok büyük görev düşüyor..

Lütfen şu fikri atın kafanızdan,
çocuk olduktan sonra evlilik monotonlaşmaz,aksine dahada güzelleşir ilişkiler,
belkide monotonlaştıran eşlerdir kesinlikle,
bakın önce maaşallah diyorum bize,
16 yıllık evlilik ve toplam 20 yıldır birlikteyim aşkımla,
ve hala ilk günkü gibiyiz..onun için
eğer çouğum olursa romantiklik,ilgi,alaka vs. biter diye düşünmeyin,
tam tersine artacaktır kesinlikle..
Terbiye ve eğitim konusu hatta çocuk yetiştirmek dünyanın en zor ama en zevkli işi diyebilirim.
hamura şekil veriyorsunuz.burada anne ve babaya çok büyük görev düşüyor..

Ağzına sağlık ablacım.Şeniz

çocuk yapmak için hiiiiiç acele etmemeli ozaman!peki tecrubelı anneler spyleyın bakalım evlendıkten kac sene sonra yapılmalı cocuk(normal arada tartısan arada sevişen arada küsen herseyı dozunda yasayan bir çift )

bedenin ve ruhun ne zaman isterse ki bi vakit hormonlar devreye giriyor ve istiyor başkalarının çocuğunu asla kendi çocuğum gibi sevemem! Ama erkekte sorumluluk sahibi ise doğurmalı babasız çocuğa da karşıyım (sosyetik ahlaksızlar çok normal buluyorlarda)

Kendinizi ne zaman hazır hissediyorsanız,ama gerçekten o olduktan sonra onsuz geçen her zamanınızı nasıl geçirmişsiniz şaşırıyorsunuz.
Canınızdan can ya o..Bir parça.Çok farklı bir duygu gerçekten hissedemeyen bilemez yaşamayan anlayamaz.O yüzden şimdi çocuk istemeyenleri anlıyorum.
Bende ilk başta istemezdim bana laylaylom geliyordu.Ama şimdi:asigim:
Elbette eşimle iki kişiykende aileydik ama çocuk olunca tam bir aile olduğunuzun farkına varıyorsunuz.Dediğim gibide bunu anlamak için çocuğunuzun olması gerek.O ayrımı yapabilmek için onuda yaşamak lazım çünkü.
Yalnız ben mesela bana korunma diyenlere inat korundum sonra bıraktığımda sanki hemen hamile kalacakmışım gibi düşündüm.1 seneyi aşın süre uğraştım çocuk için.O yüzden ben çok da korunulması gerektiğini düşünmüyorum.Çünkü pişman oluyorsunuz geçen her adet döneminde...

Eşimle iki kişilik bir dünyamız var ve böyle çok mutluyum...
3. kişi olmasa da biz bir aileyiz 2.5 yıldır :asigim::nazar:

kızım olmadan önce
bende çocuksuz aile olunur diyordum
ama şimdi yanılıdığımın farkındayım
çocuk olmadan aile olunmuyormuş
aile demek anne baba demekmiş
ee bunun içinde çocuk gerekmiş

3 senelik evliyim ve 3 senedir esimle minicik ama saglam bir aile ortami yaratmayi basarmistik..
yani bebek yokkende aile olunuyor kesinlikle..
suan hamileyim ve yakinda bebegimiz bizimle olacak insallah,daha ilk haftalarindan bu yana esimdede bendede daha bi yogun sorumluluk duygusu olustu..her konuda kendimizi acaba nasil daha cok bilinclendirebiliriz düsüncesi gelisti..
bebekten önce daha cok günü birlik yasardik,kafamiza eseni yapardik,alirdik..
ama simdi esimden daha ileriye dönük,daha saglam adimlar görüyorum...
yani bebekten öncede kesinlikle ailesiniz ama aileye katilan o minik bebekten sonra,o ortak candan sonra esinizle bir köprü daha kuruluyor, baglar gücleniyor diye düsünüyorum..

Back
X