Aile önemli

İnş hayat istemediğinde fazla güzellikler sunar sana hiç üzülme çok çalış kendi paranı kendin kazan hamileyim şuanda butun dualarım senin için olcak yardıma ihtiyacın olursa lütfen bana ulaş elimden gelen herseyi yaparım
Cok tesekkurler.dusunmenız yeter.elımden geldıgı kadar sınava calısıcam.Olmazsa da. Duzgun ıse gırıcem.Insallah hersey duzelır.insallah hhayırlısıyla bebegınız dogar

üniversiteye hazırlanıyorum,hafta sonu dershaneye gidiyor hafta içi evde hem evin tüm işini o yapıp hem ders calisiyorum.Catı katı bir dairede kiraciyiz ve üstelik akıyor.Altina kova koyuyorum.Annem askeri ücretten az fazla alıyor,abim şehir dışında üniversite okuyor.Evde hiçbir ısı kaynağı yok,akşamları filan elektrikli sobayla ısınmaya çalışıyoruz.Zil zurna sarhoş gelmiş babam eve ...oturmuş salonda kuşum boncuklar konuşuyor...Napiyorsun baba dedim."Keske soba kursaydik, boncuk usurse ya " dedi.Gulumsedim gittim yattım.Ben tum gün üşüyorum,babam boncuk diyor:KK57:
Ya çok tatlısın sen ya. Canım benim Allah kolaylık versin <3
Konu sahibi sizde aynı şekilde öylesiniz.
Mesleğinizi elinize alın bakın görün hayat ne kadar güzel :*

Canım babam işleri iyiyken bize düşkündü.Sonra alkolün artması ve bizden elini eteğini çekmesi birbirine girdi ve bizi düşünemez oldu.Su an çok şükür bir sıkıntımız yok.Ama ben 14 yaşından beri çalışıyorum.Soyle sana anlatayım yazın fabrikada gece vardiyasında 19:00/7:00 saatleri arasında çalışıyordum ve gece yemekten sonra kolilerin üzerinde uyuyordum.Annemi haftada bir görüyordum çünkü ben işten geldiğimde annem ise gitmiş oluyordu.:KK43: Kışın da o kazandigimla okula gidiyordum,ihtiyaçlarımi alıyordum.Sana tek tavsiyem kendi yolunu çiz
Kıyamam sana yaa.Bende cocukluktan calısıyorum hep :'(

Canim benim ya ne çok dolmuşsun baban konusunda kim olsa dayanamaz evlilik konusuna gelince seni isteyen böyle iştesin kimsenin ne dediğini takma dünyaya bir kere geliyorsun onu da dilediğin gibi yaşa Allah yar ve yardımcın olsun
Saolun babam evlenelım evden gıdelım ıstıyo.Hıc rhat vermıyo.Hakaret edıyor.İlerde gorusmek ıstemıyorum ınunla :(

Çok teşekkür ederim ,çok duygulandırdiniz beni.Guclu anneler güçlü kızlar yetiştirir diye düşünüyorum,annem bizi babamıza bırakıp gitse bunları başaramazdim.Allah tüm kuzularimiza mutlu ,huzurlu yuvalar versin.
Bende aynı sekılde.Hep annem terk ettı gerı döndu.hatırlıyorum bır kez babam demıstı kı 5 e gıdıyorum bundan sonra okumayıp kardeslerıne bakacaksın.Okumasaydım sımdıye köyden bırıyle evlendırırlerdı.Dun babam gelmıs dıyo kı benım dedıgım olur dıyo.alt tarafı 350 lira kıra verıyo.Baska da bıseye karısmıyor.Kendımı kurtarıp o evden gıtmek tek hedefım.Hıc bırını sevmıyorum

mesleğiniz yok mu yani kpss olmasa da girip bir yere çalışamaz mısınız hani öğretmenseniz özelde filan? çok üzüldüm umarım bir an önce kurtulursunuz. sanırım iş bulup hatta şehir dışında iş bulup gitmekten başka çare yok.
Bır ara özelde calıstım sorun cıktı.Uzak subeye gonderdıler gıtmedım.Tekrar sınava hazırlanıcam.Olmazsa da bır okula gırıcem ınsallah.Hayatımda duzgun bırı var sukur.İleride kendımı toplayınca onunla evlılık ıstıyorum.aılemden baya uzakta yasamak ıstıyorum

Bır ara özelde calıstım sorun cıktı.Uzak subeye gonderdıler gıtmedım.Tekrar sınava hazırlanıcam.Olmazsa da bır okula gırıcem ınsallah.Hayatımda duzgun bırı var sukur.İleride kendımı toplayınca onunla evlılık ıstıyorum.aılemden baya uzakta yasamak ıstıyorum
İş bulup ayrı eve çıksan nasıl olur

ben sevmıyorum babamı.Bıze serefsızsınız dıyo.Koca bulun gıdın artık dıyo.Annemi kac kez aldattı.Kadınlara para yedırıyor.Sadece kırayı falan verır eve bırsey almaz.Bırkez cok hastaydım.Hastane gıttım acıle yattım.Haber bıle vermedım ona
Allah yardımcınız olsun sizinde farketttiğiniz gibi bu ortamdan kurtulmanız lazım bunlar size kamçı olmalı var gücünüzle çalışıp sınavı kazanmalısınız karşınıza sizi seven iyi bir insanda çıkar inşallah ailenizlede sadece varlar dersiniz o kadar

Allah yardımcınız olsun sizinde farketttiğiniz gibi bu ortamdan kurtulmanız lazım bunlar size kamçı olmalı var gücünüzle çalışıp sınavı kazanmalısınız karşınıza sizi seven iyi bir insanda çıkar inşallah ailenizlede sadece varlar dersiniz o kadar
Sadece varlar yanı bıseye ıhtıyacım olsa banane dıyo babam.Zaten hıc para almıyorum ondan.Cok calısıcam sınava zaten gecelere kadar calısıyorum.İşe gider gıbı kutuphaneye gıdıyorum.Ama şimdi kardesım evlencek babam para ıstıyo

Back
X