Arkadaşlar selamlar, ben aile planlamadan vazgeçilip terkedilen bebeğin kız kardeşiyim
Babamın ilk eşi olan Kıymet Hanım'ı arıyorum, kadın babamdan çok çile çekmiş reşit değilken 1983-1984 yıllarında babama kaçmış adı Kıymet ; 1985 yılında abim Murat doğmuş ancak babamın eziyetlerine dayamayıp gitmiş
Eskişehir'li Kıymet (kızlık soyadı Çiftçi) aranıyor.Canımın içi abim annesini, bende abimin annesi olması dolayısıyla ikinci annemi arıyorum.Eğer okuyorsan abim askere gidemedi biliyor musun? Annesizlik ne derin yara açtı, kaç defa abim ölümden döndü.Annem diye kaç defa üvey kardeşi olan benim yanımda ağladı...
Ne olur el atın abimin annesini bulalım
Müge anliya başvurun inşallah bulursunuz tez zamandaArkadaşlar selamlar, ben aile planlamadan vazgeçilip terkedilen bebeğin kız kardeşiyim
Babamın ilk eşi olan Kıymet Hanım'ı arıyorum, kadın babamdan çok çile çekmiş reşit değilken 1983-1984 yıllarında babama kaçmış adı Kıymet ; 1985 yılında abim Murat doğmuş ancak babamın eziyetlerine dayamayıp gitmiş
Eskişehir'li Kıymet (kızlık soyadı Çiftçi) aranıyor.Canımın içi abim annesini, bende abimin annesi olması dolayısıyla ikinci annemi arıyorum.Eğer okuyorsan abim askere gidemedi biliyor musun? Annesizlik ne derin yara açtı, kaç defa abim ölümden döndü.Annem diye kaç defa üvey kardeşi olan benim yanımda ağladı...
Esra Erol tatile girdi. Müge anlı devam diye biliyorum. Bence müge anlı bulursa bulur. Elinde hiç bilgisi olmayan insanlar buldu kayiplarini sizin elinizde yeterli bilgi var bence. Allah yardımcın iz olsunArkadaşlar selamlar, ben aile planlamadan vazgeçilip terkedilen bebeğin kız kardeşiyim
Babam dünyanın en şahsına münhasır ve bencil insanı tek kelime yokBurdan bulma imkanınızın olduğunu düşünmüyorum,nüfusa gitseniz,kayıtlı olduğu ilde soruştursanız daha garanti sonuç çıkacaktır.Babanız bir şey demiyor mu?
Abim için bir kalp acısı sadece, içkili bir anda duyguların açığa vurumu... Tabi ki ortaya çıkmayacak, çıkacak olsa adresimiz belliBurada tanıyan varsa bile açığa çıkarma taraftarı değilim.
Ne niyetle aradığınızı, doğru söylediğinizi bilemeyiz değil mi?
Aynı şekilde siz de kandırılabilirsiniz.
Esraya degil mugeye basvurArkadaşlar selamlar, ben aile planlamadan vazgeçilip terkedilen bebeğin kız kardeşiyim
Teşekkür ederim, aslında yazma amacım belki tanıdığı biri görür ve utanıp abimi arar diye... Abi terkedildiği için aramak istemiyor, bulduğu an seni istemiyorum, benim bir ailem var der diye... Kötü bir durum, babam sert olsada benim yanımda annem vardı dayandım ama abim hep yalnız kaldı.Umarım tanıdığı biri görür ve oda oğlum der ararEsra Erol tatile girdi. Müge anlı devam diye biliyorum. Bence müge anlı bulursa bulur. Elinde hiç bilgisi olmayan insanlar buldu kayiplarini sizin elinizde yeterli bilgi var bence. Allah yardımcın iz olsun
Babanız en azından köyünü memleketini ailesini tanıyordur.Onu konustursanizBabam dünyanın en şahsına münhasır ve bencil insanı tek kelime yok☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?