Aile planlamadan vazgeçilen bebek

HTCNM

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2020
820
655
53
36
Arkadaşlar selamlar, ben aile planlamadan vazgeçilip terkedilen bebeğin kız kardeşiyim
Babamın ilk eşi olan Kıymet Hanım'ı arıyorum, kadın babamdan çok çile çekmiş reşit değilken 1983-1984 yıllarında babama kaçmış adı Kıymet ; 1985 yılında abim Murat doğmuş ancak babamın eziyetlerine dayamayıp gitmiş
Eskişehir'li Kıymet aranıyor.Canımın içi abim annesini, bende abimin annesi olması dolayısıyla ikinci annemi arıyorum.Eğer okuyorsan abim askere gidemedi biliyor musun? Annesizlik ne derin yara açtı, kaç defa abim ölümden döndü.Annem diye kaç defa üvey kardeşi olan benim yanımda ağladı...
Ne olur el atın abimin annesini bulalım

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım abim benim...Bazen canınız çok yanar, hiçbişey anlatmasanızda annenize bir sarılırsınız tüm derdiniz biter, abim o kadar dertlendi ki ama bir anne yoktu yanında.... Birsürü ilaç içti ölmek istedi, yine kimse yoktu yanında yaptığı şey için ölmedi ama ölmedi diye, intihar etti diye dayak yedi, nereydin Kıymet anne? Öldün mü, yoksa yeni çocuklarının sevgisi mi yetti sana????

Esra Erol'a ,Müge Anlı 'ya falan başvursaydınız keşke.Daha kolay bulurdunuz

Son düzenleme:
Müge anliya başvurun inşallah bulursunuz tez zamanda

Nerede yaşıyorsanız oranın valiliğine gidip, bir dilekçe yazın, yardımcı olmalarını talep edin.Bence yardımcı olacaklardır.

Esra Erol tatile girdi. Müge anlı devam diye biliyorum. Bence müge anlı bulursa bulur. Elinde hiç bilgisi olmayan insanlar buldu kayiplarini sizin elinizde yeterli bilgi var bence. Allah yardımcın iz olsun

Burdan bulma imkanınızın olduğunu düşünmüyorum,nüfusa gitseniz,kayıtlı olduğu ilde soruştursanız daha garanti sonuç çıkacaktır.Babanız bir şey demiyor mu?

Burdan bulma imkanınızın olduğunu düşünmüyorum,nüfusa gitseniz,kayıtlı olduğu ilde soruştursanız daha garanti sonuç çıkacaktır.Babanız bir şey demiyor mu?
Babam dünyanın en şahsına münhasır ve bencil insanı tek kelime yok

Burada tanıyan varsa bile açığa çıkarma taraftarı değilim.
Ne niyetle aradığınızı, doğru söylediğinizi bilemeyiz değil mi?
Aynı şekilde siz de kandırılabilirsiniz.
Abim için bir kalp acısı sadece, içkili bir anda duyguların açığa vurumu... Tabi ki ortaya çıkmayacak, çıkacak olsa adresimiz belli
Gelir bulurdu yavrusunu belki görür ve abimin çektiği acının milyonda birini kalbinde hisseder... Görse bile aramaz ama yavrusunu hatırlar...

Esraya degil mugeye basvur

Esra Erol tatile girdi. Müge anlı devam diye biliyorum. Bence müge anlı bulursa bulur. Elinde hiç bilgisi olmayan insanlar buldu kayiplarini sizin elinizde yeterli bilgi var bence. Allah yardımcın iz olsun
Teşekkür ederim, aslında yazma amacım belki tanıdığı biri görür ve utanıp abimi arar diye... Abi terkedildiği için aramak istemiyor, bulduğu an seni istemiyorum, benim bir ailem var der diye... Kötü bir durum, babam sert olsada benim yanımda annem vardı dayandım ama abim hep yalnız kaldı.Umarım tanıdığı biri görür ve oda oğlum der arar

facebooktan aradınız mı hiç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…