• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile Saadeti atv

Nostaljik ve eğlenceli ,neşeli bir dizi..
Günümüz Entrikalarından uzak görünüyor..

ilk defa dün biraz izleyebildim çok hoşuma gittizemuszemus
gülmekten öldüm bundan sonrada izlemeye çalışıcam

Insallah bu diziyi de bitirmezler cunku harika bi sey, kocam oglum kizim ve ben begenerek izlioruz :D

Bende en başından beri izliyorum çokta hoşuma gidiyor, ailecek izlenebilecek bir dizi....

yetkin dikinciler... abartısız, Türkiyenin en iyi erkek oyuncularının başında geliyor bence. aldığı her rolu kurussuz yerine getirdiğini düşünüyorum.

bu dizinin de çok keyifli olduğu kanaatindeyim. umarım birkaç bölüm sonra bozulmaz :lepi:

yetkin dikinciler... abartısız, Türkiyenin en iyi erkek oyuncularının başında geliyor bence. aldığı her rolu kurussuz yerine getirdiğini düşünüyorum.

bu dizinin de çok keyifli olduğu kanaatindeyim. umarım birkaç bölüm sonra bozulmaz :lepi:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

cok eglencelı bı dızı yaakaydirigubbakcemile2
gunun stresını atmak ıcın bırebıryerimseniben

aynen katılıyorum canım
yetkin dikinciler süper bir oyuncu dizide süper:lepi::lepi:

bugün yeni bir dizi daha başlıyor sanırım aynı saatlerde zaping yapa yapa izliycez artık napalım.

bu guzel dızı burdada reytıng kurbanı olmus...:delphin:

bugun yıne ızledım acayıp guldum..cok eglencelı..kaydirigubbakcemile3

süper bi bölümdü yine
keşke dizi başlamadan önce tanıtımını daha iyi yapsalardı ben hiç tanıtım görmedim tesadüfen izledim yazık olmasın bu diziye inş reyting kurbanı olupta kaldırılmaz çünkü izlediğim en güzel dizilerden biri

Back
X