- Emoji Skoru
- 50
- Puanlar
- 13
Merhaba ben çocuktum 14 yaşında tek hayalim okumak ti ve annem le babam izin vermedi ,çok üzülmüştüm ben arkadaşlarımla hiç oynayamadım çünkü ne zaman onların yanına gitseydim babam elinde bir çubuk ile gelirdi beni dövmeye annem de aynı şekilde arkadaşımın evine gitim diye ellerimi bir demire bağlamıştı iple akşama kadar bekleti ellerim hep şişti kırmızı olmuştu ve ben dayanamadım 16 yaşıma geldim ailem yüzünden bulandım çocuktum 29 yaşında biriyle kaçtım ve evlendim şimdi 21 yaşındayım eşimle baya kavga etik baya şeyler oldu annem ve babama dedim hepsini ama hiç yardımcı olmadılar tek dedikleri ye iç keyfine bak bisey olmaz annem de dedi sonra 1 ay önce eşim ailesin den biri bana çok çirkin bir teklif de bulundu ben Gine söyledim aileme am. Yok bir gün deniyorlar gel kızım kapımız sana açık eşim ailesi beni çok dışlıyor senin kimsen yok diyor onlarda babam gibi eşim şiddet uyguluyor kim dokunsa bana elimle cephe alıyorum korkuyorum sizin anneniz ve babanız nasıl ve bunlar niye yapıyorlar fikri olan varmi