Çok ciddi bir şekilde ikilemde kaldığım, uykularımı kaçıran bir durumun sorusunu sormak istiyorum. Ne yapacağımı bilememekteyim. Biz 3 kardeşiz, kardeşlerimden birisi oldukça uysal iken, diğer kardeşim oldukça asidir ve ailemş hırpalamaktadır. O asi kardeşimin bize nazaran iyi bir mesleği var. Malesef ki babam da tüm yatırımı o kardeşime yaptı bu zamana kadar. Eğitim, iş imkanı, araba vs derken tüm birikimimin çoğunu o kardeşime döktü. Kardeşim babamın açtığı iş yerinde ortağı tarafından dolandırıldı. Babama ise bu aralar o ortağı sen buldun diye çok yükleniyor ve kalbini kırıp küfrediyor. Annem ve babam da onun asi oluşuna boyun eğiyor ve hala ona keseyi açtıkça açıyorlar. O kardeşim benim eşim ile çok yakındır. Eşime malesef ki bazı iğrenç durumları anlatmış. Mesela o iş yerinde yapılan aklınıza gelebilecek iğrenç ve tüm pislik ahlaksız olayları yaşamışlar. Ortağı da kardeşime bı konuyla ilgili şantaj yapmakta. Bana bunları eşim anlattı. Biz muhafazakar bir aileyiz. Babam bizi dini sohbetlerle yetiştirdi, ancak demek ki o herşeyini feda ettiği kardeşim hiçbirini almamış bu iyi ahlakın. Size sormak istediğim ise sizce babamın tüm birikimini vererek kardeşime verdiği bu ekmek teknesinin(1 milyonluk bir klinik) bir günah yuvası olduğunu babama açıklasam mı? Ve daha birsürü durum daha var arabasını dahi ehliyetsiz kullanıyormuş alkollü yakalandığı için, babam bınu da bilmiyor mesela. Burda tek çekindiğim nokta babamın sağlığından olması, ama artık dayanamıuorum annem ve babamın onun küfürlerine hırpalamaladına rağmen onun iyi yerlere gelmedi için çabalamalarına. Bir diğer durum ise eşim ile benim aram bozulabilir, ve eşim ile kardeşimin de arası bozulabilir. Cidden çaresizim…