- 31 Ekim 2006
- 2.788
- 3.035
- 698
Orası babasını bağlar bence.Anlatsa n'olacak ki babası sadece üstünü örter.
Ben olsam ne kendimin ne de eşimin bu tarz rezilliklere alet olmasına izin vermem.
Gerisi de izin vereni bağlar..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Orası babasını bağlar bence.Anlatsa n'olacak ki babası sadece üstünü örter.
Nerde duyar kasmışım? Lütfen alıntılayıp gösterir misiniz? Bir de " eşcinsel " sözcüğünü konu sahibi bile hiç yazmamışken , ilk kimin aklına gelmiş? ilk kim kullanmış? , sizin deyiminizle kimin aklı "fokuslanmış ( ne demekse)"? ona da bir bakar mısınız?Aynen akliniz fokuslanmis duyar kasacam duyar kasacam diye. Umarim genel olarak boyle okudugunu anlayamayan duyar kasacam diye mantiksiz davranan biri degilsinizdir. Hayir ayni ulkede yasayinca bi uzuluyo insanda
. Neyse siz yazin aksama kadar.
Çok şükür bugün de kk da konu başlıklarında dolaştığım için ahlaksız olduğumu öğrendim.Ailemi bilmeden ailem hakkında yorum yapma terbiyesiz. Sen de anne olacaksın bakalım nasıl olacaksın. Çok ahlaklıysan bu başlıklarda işin ne ?
Bütün kliniklerde 5 çayından sonra grup sekse gelir mahalleli,gayet doğal biseydir, o yüzden isteyen herkes gelir, bunu bilmeyen de ne bileyim.+ 1
Bir de işyerinde fuhuş yapmaya " isteyen geliyor " demesinin sebebi şu ; Abisinin , eşinin filan sorumluluğu yok yani, kötü kadınlar kapıda sıra oluyorlar grup için, aşırı ahlaksız , onlarla pis işyerinde gruba girmeye çok meraklı , bırak para almayı, aksine " Bu Brad Pitt lerle bu pis işyerinde sex istiyoruz ..istiyoruz da istiyoruz " diye yalvaran kadınlar var ya hani !!! hep onlar geliyor. Abisiyle kocasının suçu yok...
Ailenizin durumunu kendiniz anlatmışsınız zaten. Aldığınız terbiyede belli oluyor kardeşinizden. Kasmayın bu kadar.Ailemi bilmeden ailem hakkında yorum yapma terbiyesiz. Sen de anne olacaksın bakalım nasıl olacaksın. Çok ahlaklıysan bu başlıklarda işin ne ?
Sadece kardeşi değil kendisi de üslubuyla , seçtiği sözcüklerle, tarzı ve tavrıyla burda gördüğümüz kadarıyla bile ailesinin gurur kaynağı belli ki...Ailenizin durumunu kendiniz anlatmışsınız zaten. Aldığınız terbiyede belli oluyor kardeşinizden. Kasmayın bu kadar.![]()
Kardeşin hayatına o kadar şaşırdım ki inan konu sahibinin üslubu gözüme fazla batmadı. Ama doğru diyorsun birinin hayatı bozuk birinin üslubu.Sadece kardeşi değil kendisi de üslubuyla , seçtiği sözcüklerle, tarzı ve tavrıyla ailesinin gurur kaynağı belli ki...
Hiç üzülme esroşun mükemmel ailesi ortada her türlüsü var fuhuş uyuşturucu dolandırıcılıkKonu açıp yorum soran sen değil misin ? Anlatma o zaman aile sırlarını çok seviyesiz konuşuyorsun herkes kalbine göre yaşıyor demek ki Allah sizin de kalbinize göre vermeye devam etsin .
Yani ailesine hakaret etsem kızsın tabi de kötü bir lafım bile yok . Dediğim şey erkekleri savunup kız çocuklarını yok sayıyorlar. Her şeye susmuslar bence hepsinden de haberleri var bu olayların . Bir de kadınlar kulübüne bakıyoruz diye ahlaksız oldukHiç üzülme esroşun mükemmel ailesi ortada her türlüsü var fuhuş uyuşturucu dolandırıcılıkkendi bulmuş belasını Allah herkesin kalbine göre verir üslup açısından aile açısından seviyenin deyim yerindeyse tam altında
![]()
Nerde duyar kasmışım? Lütfen alıntılayıp gösterir misiniz? Bir de " eşcinsel " sözcüğünü konu sahibi bile hiç yazmamışken , ilk kimin aklına gelmiş? ilk kim kullanmış? , sizin deyiminizle kimin aklı "fokuslanmış ( ne demekse)"? ona da bir bakar mısınız?
Okuduğunuzu hepimizden daha iyi anliyormuşsunuz ya, o yüzden sizden rica ediyorum. Siz bunlara cevap verin, aynı ülkede yaşamak konusunu sonra da tartişabiliriz..
Cevabınızı bekliyorum...
Kusura kalmayin saatlerimi burada gecirmedigim icin anca gordum yazdiginizi ☺. Canim istedi o halde Sirayla cvp veriyorum. Yoksa emir verir gibi cevap bekliyorum yazan birin kâle almam. Neyse bir kere escinsellik durumu varsa bunu soylerseniz mademki muhafazakar aileniz bu cok buyuk sok hali yasatip ölümlerine bile sebep olabilirsiniz bi tek bunu soylemeyini ima ettim. "Escinsellerin kimseye zarari yok" duyar kasmadir net. Zararlari varmi dedik!?Nerde duyar kasmışım? Lütfen alıntılayıp gösterir misiniz? Bir de " eşcinsel " sözcüğünü konu sahibi bile hiç yazmamışken , ilk kimin aklına gelmiş? ilk kim kullanmış? , sizin deyiminizle kimin aklı "fokuslanmış ( ne demekse)"? ona da bir bakar mısınız?
Okuduğunuzu hepimizden daha iyi anliyormuşsunuz ya, o yüzden sizden rica ediyorum. Siz bunlara cevap verin, aynı ülkede yaşamak konusunu sonra da tartişabiliriz..
Cevabınızı bekliyorum...
Kıskançlık sezdim ben sanki biraz sizde. Kardesimi hicbir seye degismem cunku. Ailem butun malını ona verse helali hos olsun, ister yesin ister batirsin. Dediginiz seyleri yapsa da Allahin bir ismi de Settar, madem muhafazakarsiniz, hic kimseye duyurmadan alir karsima nasihat eder, anlatırdım.Aklıma böyle ortamlarda öldürülen tecavüz edilen kızlar geldi. Sizin kliniğinizde de böyle bir olay yaşanabilir, o zamanda böyle susacak mısınız merak ettim. Anne babanıza hiç üzülmedim, evlat ayrımı yapmışlar yetmemiş bu kadar para döktükleri işyerini bir kontrol etme ihtiyacı bile duymamışlar. Üstelik bunca dini eğitim verdikleri oğullarında her türlü pislik günah var. Kendilerini hırpalayan söven küfürler eden evlatlarından bir şikayetleri yok memnunlar. Bize bunu yapan başkalarına neler yapmaz, gidip şu işyerini bir denetime alalım demiyorlar.
Aman eşinizle aranız bozulmasın, aman eşinizle abinizin arası bozulmasın, aman abinizle anne babanızın arası bozulmasın. İşyeri adı altında pislik yuvasının ne olduğu ortaya çıkmasın. Siz yabancı biri olarak böyle bir yeri duysanız gider misiniz, oradakilerle muhatap olur musunuz? Ne pislikler dönmüş ki ortağı şantaj yapabiliyor. Ben eşinizin yerinde olsam derhal ailenizle mesafe koyardım. Size de benim olmadığım ortamda abinle görüşmeni istemiyorum derdim.
Ne kliniği bu, yazın ki en azından millet uyuşturucu kullanılan bir yer olduğunu bilsin gitmesin. Allah paranın da evladın da hayırlısını versin.
Kisilerin birinci derece yakınları hakkında kanunda şahitlik konusunda imkan sağlanmış, bunun vatandaşlık göreviyle ilgisi yok açıkçasıKonunun detaylarına vakıf olan eşiniz ve sizsiniz. Konunuzdaki şantaj ve diğer içerikler emniyetin farklı birimlerini ilgilendiren suçlar.
Konunuzda vurguladığınız muhafazakar aile detayınızı da baz alarak , inançlı ve duyarlı bir vatandaş olarak , vatandaşlık görevinizi yapmanızı umuyorum.
Ortada bu denli büyük bir kirlilik varsa , ilerleyen günlerdeki tek endişeniz babanızın duyunca vereceği tepki olmamalı.
İnsanlık görevi?Kisilerin birinci derece yakınları hakkında kanunda şahitlik konusunda imkan sağlanmış, bunun vatandaşlık göreviyle ilgisi yok açıkçası
Kusura kalmayin saatlerimi burada gecirmedigim icin anca gordum yazdiginizi ☺. Canim istedi o halde Sirayla cvp veriyorum. Yoksa emir verir gibi cevap bekliyorum yazan birin kâle almam. Neyse bir kere escinsellik durumu varsa bunu soylerseniz mademki muhafazakar aileniz bu cok buyuk sok hali yasatip ölümlerine bile sebep olabilirsiniz bi tek bunu soylemeyini ima ettim. "Escinsellerin kimseye zarari yok" duyar kasmadir net. Zararlari varmi dedik!?
Fokuslanmak ne demek bana zahmet bi bakacakmisim. Ac Tdk yi kendin oku sana zahmet ☺
Bunlar kãfi. Ne tartisacagim sizinle. Ne yazdigimi anlamadan anlamak bile istemeyen duyar kasan birini onemsemem. Siz yazin daha diledikce. Size verecek cevabim hep olur da bir degmez ikide degerli zamanimi isim yokta zaten anlamamakta israrli birine harcayacagimama siz yazin zerre onemsemiyorum. Bye
Siz helali hoş edebilirsiniz ama herkes etmez işte. Etmek zorunda da değil. Anne ve baba birini kayırıp mal mülk ayırıyorsa zaten diğer kardeşlerinin hakkına giriyordur. Hele ki rızalarını almadan yapıyorlarsa.Kıskançlık sezdim ben sanki biraz sizde. Kardesimi hicbir seye degismem cunku. Ailem butun malını ona verse helali hos olsun, ister yesin ister batirsin. Dediginiz seyleri yapsa da Allahin bir ismi de Settar, madem muhafazakarsiniz, hic kimseye duyurmadan alir karsima nasihat eder, anlatırdım.