• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile sorunu :(

tugcuu16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2016
117
15
98
27
Iyi aksamlar benim cok ama cok buyuk bir sıkıntım var benim 2.5 senedur gorustugum sevgilim var ilk ayimizda ailem ogrendi o zamanlar 17 yasindaydim dövduoer telefonumu aldilar konusmuyoruz saniyolarda bi kac ay once anneme anlattim konusmayacaksin dedi tamam dedim ama yine konustuk cunku seviyorum bugun tartistik ben soyledim kavga ettik baya tabi yine dövdü sevgilimin annesi teyzesi konuatu nuh diyor peygamber demiyor ben 3 yil sonra okulumu bitircem annesine oglunuz aramasin okumuyormus zaten calisarak nasil gecindirecek falan filan 6 yilda beklese 10 yilda beklese bu is olmayacak biz istemiyoruz diyo ben napicam sevgilimde kasimda askere gidecek askerden sonra konusuruz aynisini derlerse kacarsın diyo ve ben onu cok ama cok seviyorum ne yapicam anneme anlatmaya calistim seviyorum dedim onsuz mutlu olamam dedim anlamiyor yardim edin lutfen :(

Bir sakın kaçma
İki ama bu seni döven ailenden uzaklaş...

Görüştüğün sevgilin için üzüldüm,
Okuyup da, olmadık işlerde, olmadık paraya çalışanlar varken, direkt etiket.

Diğer yandan, kimler gelir, gider

Önce sen kendini kurtar. Para her şey şu zamanda.

Para kazan, kazandığına göre yaşa

Kimse sana karışamaz öylelikle

Iyi aksamlar benim cok ama cok buyuk bir sıkıntım var benim 2.5 senedur gorustugum sevgilim var ilk ayimizda ailem ogrendi o zamanlar 17 yasindaydim dövduoer telefonumu aldilar konusmuyoruz saniyolarda bi kac ay once anneme anlattim konusmayacaksin dedi tamam dedim ama yine konustuk cunku seviyorum bugun tartistik ben soyledim kavga ettik baya tabi yine dövdü sevgilimin annesi teyzesi konuatu nuh diyor peygamber demiyor ben 3 yil sonra okulumu bitircem annesine oglunuz aramasin okumuyormus zaten calisarak nasil gecindirecek falan filan 6 yilda beklese 10 yilda beklese bu is olmayacak biz istemiyoruz diyo ben napicam sevgilimde kasimda askere gidecek askerden sonra konusuruz aynisini derlerse kacarsın diyo ve ben onu cok ama cok seviyorum ne yapicam anneme anlatmaya calistim seviyorum dedim onsuz mutlu olamam dedim anlamiyor yardim edin lutfen :KK43:
anneler evlatlarinin kotu olmasini istemez canim. yanlis anlama kizini dovmeyen dizini dover atasozumuz;

diyelimki kactin,evlendin, belki bi sure mutlu da oldunuz derken bi bakmissin hamilesin. haliyle okul hikaye olur. sonra baslar maddi sıkntilar derken esinden siddet gormeye baslarsin ve bi gun bi bakmissin ki kucaginda cocugunla ailenin evinin kapisindasin...
iste atasozunun geldigi yer canim.

hele bi bekle. bi benligin olussun. birey ol. okulunu oku. simdi seviyorum sandigin kisi seni gercekten seviyosa seni bekler zaten. en azindan okulun biter, aklin basina gelir. sonrada adam gibi gelir ister seni ailenden. ha yine olmadi o zaman hayat senin.

yinede sakin sacmasapan cahillikler yapma. daha cok kucuksunnnnn... kaçmak gibi sacmaligi da aklindan gecirme sakin.

Kacmayip nasil uzaklasabilirim ki anlamiyolar 20 yasindayim ve ben onlara suan evlenelim demiyorum okul bittikten sonra diyorum
Okul bittikten sonra evlenme şartın olmaz yaşın küçük hep aynı adamı seveceğin ne malum? Çalış başka ile git ailenden kurtul diyorum ha baktın hala aynı adamı seviyorsun sonra evlenirsin. Evlenmek kaçman için şansın olmasın.

20 yaş evlilik için çok erken...Acele etme..Kaçmak nedir bu devirde hayatımm..Annenin sezgilerine katılıyorum.Evlilik sadece sevgiden ibaret olsaydı annen karsı çikmazdı...Annelerin sezgileri genelde tutar.Bekle askerden gelsin ..Konuyu tekrar degerlendirirsin

Bir sakın kaçma
İki ama bu seni döven ailenden uzaklaş...
Oldu
Aile dayağından kaçıp, sokak tokadı yesin.

20 yaşında kız, öğrenci,

2 yaşında bebeğe acımayanlar, yetişkin kıza mı insaf edecek?

Evin dışında her yer tehlikeli onun için.

Sabır edecek, okulu bitirip çalışmaya başlayana kadar.

Hiçbirimiz eşit şartlarda doğmadık, çalışıp şartları yükselttik

anneler evlatlarinin kotu olmasini istemez canim. yanlis anlama kizini dovmeyen dizini dover atasozumuz;

diyelimki kactin,evlendin, belki bi sure mutlu da oldunuz derken bi bakmissin hamilesin. haliyle okul hikaye olur. sonra baslar maddi sıkntilar derken esinden siddet gormeye baslarsin ve bi gun bi bakmissin ki kucaginda cocugunla ailenin evinin kapisindasin...
iste atasozunun geldigi yer canim.

hele bi bekle. bi benligin olussun. birey ol. okulunu oku. simdi seviyorum sandigin kisi seni gercekten seviyosa seni bekler zaten. en azindan okulun biter, aklin basina gelir. sonrada adam gibi gelir ister seni ailenden. ha yine olmadi o zaman hayat senin.

yinede sakin sacmasapan cahillikler yapma. daha cok kucuksunnnnn... kaçmak gibi sacmaligi da aklindan gecirme sakin.
Sevgilim bana oyle davranmaz ve durumlari iyi askerden gelinca ona sarraf dukkani acacaklar bende calismak istemiyorum acikcasi okudugum bolum cokta is imkani olmayan bir bolum bende diyorum zaten hemen simdi degil sadece ondan gizli bi is yapmak istemedigimden konustugumu bilsin istedim okuldan sonra evlenelim diye dusunduk ama anlamiyor benimkide can durmadan itilip kakilmak istemiyorum ki cok caresizim :(

Oldu

20 yaşında kız, öğrenci,

Benim calisma gibi bi dusuncem yok bunu zaten ailem biliyo bi sey demiyor ama sevdigim adami daha tanimadan bilmeden hayir diyolar

Oldu

20 yaşında kız, öğrenci,

Of zatzuma şimdi mi dedim allah aşkına illa bir yerden vurup polemik çıkarmaya çalışıyorsun. Çocukla kaçmasın diyorum okul bitince başka yere gitsin orda çalışsın. Halbuki senin kadar "mantıklı" düşünüp konuşan biri için çözüm yolum da "mantıklı" olmalıydı değil mi? ;)
O kadar da yaşı küçük değil ayrıca hem okuyup hem çalışan anne babası olmayan kızlar da var. Polemik çıkarmak için saçma sapan yerlerden vurma ;)

Sevgi kayınvalidenin 2ay laf sokmasına dayanamıyor nice büyük aşklar ilk 3ayda bitti bu yüzden aklını başına al sadece sevgilinle yaşamıycaksın bu aile çekilmez ayrıl okuluna derslerine bak

20 yaş evlilik için çok erken...Acele etme..Kaçmak nedir bu devirde hayatımm..Annenin sezgilerine katılıyorum.Evlilik sadece sevgiden ibaret olsaydı annen karsı çikmazdı...Annelerin sezgileri genelde tutar.Bekle askerden gelsin ..Konuyu tekrar degerlendirirsin
Yani biz iste hemen demiyoruz sadece gizli gizli konusmak istemedim :(

Sevgilim bana oyle davranmaz ve durumlari iyi askerden gelinca ona sarraf dukkani acacaklar bende calismak istemiyorum acikcasi okudugum bolum cokta is imkani olmayan bir bolum bende diyorum zaten hemen simdi degil sadece ondan gizli bi is yapmak istemedigimden konustugumu bilsin istedim okuldan sonra evlenelim diye dusunduk ama anlamiyor benimkide can durmadan itilip kakilmak istemiyorum ki cok caresizim :KK43:
sakin ha o boyle birisi degil deme. kendini kandirirsinnnnnn. ve sakin el oglunun parasina guvenme. daha kac aydir taniyosun o cocugu. acele ediyosunnn

Iyi aksamlar benim cok ama cok buyuk bir sıkıntım var benim 2.5 senedur gorustugum sevgilim var ilk ayimizda ailem ogrendi o zamanlar 17 yasindaydim dövduoer telefonumu aldilar konusmuyoruz saniyolarda bi kac ay once anneme anlattim konusmayacaksin dedi tamam dedim ama yine konustuk cunku seviyorum bugun tartistik ben soyledim kavga ettik baya tabi yine dövdü sevgilimin annesi teyzesi konuatu nuh diyor peygamber demiyor ben 3 yil sonra okulumu bitircem annesine oglunuz aramasin okumuyormus zaten calisarak nasil gecindirecek falan filan 6 yilda beklese 10 yilda beklese bu is olmayacak biz istemiyoruz diyo ben napicam sevgilimde kasimda askere gidecek askerden sonra konusuruz aynisini derlerse kacarsın diyo ve ben onu cok ama cok seviyorum ne yapicam anneme anlatmaya calistim seviyorum dedim onsuz mutlu olamam dedim anlamiyor yardim edin lutfen :KK43:
Sakın ama sakın kaçma, önce bi iş bulsun, o konuda ailen haklı.
Seni dövmeleri yanlış, seni daha çok o çocuğa iterler.
Önce maddi durumunu düzeltsin, ondan sonra ailenizin karşısına çıkar.
Ailen kurtulmak için sakın ama sakın o çocukla evlenmeyi kurtuluş olarak görme.

Sakın ama sakın kaçma, önce bi iş bulsun, o konuda ailen haklı.
Seni dövmeleri yanlış, seni daha çok o çocuğa iterler.
Önce maddi durumunu düzeltsin, ondan sonra ailenizin karşısına çıkar.
Ailen kurtulmak için sakın ama sakın o çocukla evlenmeyi kurtuluş olarak görme.
Sevgilimin isi var sarrafta calisiyo askerden gelince sarraf dukkani acacaklar durumlarida baya baya iyi

Back
X