• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile sorunu :(

Bence biraz bekleyin bakalım. Sevgiline de zamanla olur belki gibi bir şeyler söyle. Yaşın genç ailen senin için endişeleniyor yaptıkları yanlış tabii.

Senin yerinde olsam sevgilimle ilişkimi bitirmem. Sevgilim askere gider gelir çalışmaya başlar hayatını oturtur. Sen de o arada okulunu bitirir hayata atılırsın. Emin ol sen ayakta dimdik durabildiğinde ekonomik açıdan ailen bu derece karışamayacak sana. Şimdiki tepkilerine bakma. Karışırlarsa bile o zaman sen takmazsın ama şu an hatalı bir adım atarsan üzülen sen olursun.

Hemen evlenmek cok da parlak bir secenek degil ama:KK66: daha cok kucuksun. Elbet evlenirsin cocugun olur,bunlar kacmiyor ki. Ayrica once meslek,para. Sonra evlilik. Durumlar iyi diyorsun,iyi olan durum senin durumun mu sevgilinin durumu mu? Sahsina ait paran kazancin yoksa evlenecegin kisinin durumununiyi olmasi senin icin bir sey ifade etmiyor. İsin icine girmeden bunu anlayamazsin su an. Ama en azindan buyuklerini dinle. Oku,calis,kendine ait birikimin olsun. O mukemmel koca en ufak bir anlasmazlikta seni kapinin onune koyamasin
Niye hemen kotu dusunuyorsunuz ki kapiya koyar soyle olur boyle olur insallah olmasin yani ama meslek yine olur zorda kalirsam calisirim sonucta bende 23 24 yasinda evlenmek istiyorum zaten ve ben sevgilim askerden geldiginde 2 sene sonra anneme nasil anlatabilirim bunun yolunu ariyorum ben

Niye hemen kotu dusunuyorsunuz ki kapiya koyar soyle olur boyle olur insallah olmasin yani ama meslek yine olur zorda kalirsam calisirim sonucta bende 23 24 yasinda evlenmek istiyorum zaten ve ben sevgilim askerden geldiginde 2 sene sonra anneme nasil anlatabilirim bunun yolunu ariyorum ben
E ne konusayim? Yasim 32 tecrubelerimi paylasiyorum sizinle. En kotuyu dusunmezseniz onlem alamazsiniz. Siginma evlerinde gonullu calistim uzun sure. Oralar sizin gibi erkenden evleneyim dogurayim aman calismayayim istegim yok diyen ama sonra pisman olan kadinlarla dolu. 2 sene sonra mezun musunuz? İs buldunuz mu ondan haber verin ablacim. Hele bir para kazan, biraz zaman gecsin. Baktiniz hala birbirinizi seviyorsaniz annenize o zaman anlatirsiniz. Simdi siradan bir insan olarak kalsin sevgiliniz.

Aile zaten aile gibi değil ki. Koskoca kızı dövüyor. Yarın öbür gün ilişkisi/evliliği yolunda gitmese sığınabileceği güvenli ortam yok.

Ben boşandıktan sonra iyi ki mesleğim ve işim var demiştim. Ve kendime söz verdim: Ağaoğlu gibi zengin biriyle de evlensem, asla ve asla işimi bırakmam

konu sahibini 17 yaşında dövmüşler ben 26 yaşındayım ailem istemedi ben seviyorum dedim ayrılcaksın sevemezsin onu sevmiceksin diye dövdüler annem babam ablam hepsi beni dövdü bu yaşımda ben unutabıldımmı hayır tabıkıde unutamadım gızlı gızlı konusuyoruz suanda ve daha gectıgımz pazar annemler evde yokken ben yenı telefon aldım fiye ablam agzına gelenı saydı çok özür dilerim ama o.... bile yaptı beni eve para verdiğim halde vermiyorsun daha fazla verıceksın diye bagırdı 6 senedır calısıyorum daha bır kere tatıle gıdemedım ama kendısı okurken heryere gıttı sevgılısıyle ve kendısı hasta bırıyle evlendı olucegını bıle bıle aılem ızın vermdı ama ben sevıyorum evlenıcem kımse karısamaz evlendı bıle bıle suanda bızımle yasıyor ben ne yapayım benım durumum konu sahıbınden daha fena :110:

Yok onlar beni kendi kizlarindan farksiz goruyorlar hemen annemi aradi ikna etmeye calisti
aileni tabi ikna etmeye çalışır buldu küçük cahil küçük kızı ezecekler, sende hemen bana iyi davranıyolar de bi evlende gör nasıl bişeymiş biz yaşadık uyarıyoruz 23 24 o kadar erkenki anneni dinle

Yok onlar beni kendi kizlarindan farksiz goruyorlar hemen annemi aradi ikna etmeye calisti

burada bir üye vardı elmas diye o da aynı sizin gibi düşünüyordu
düğün aşamasında o beni kendi kızlarından ayırmazlar dediği aile hiç yardım bile etmedi
bütün yardımı evlenmelerine karşı çıkan kendi ailesi yaptı sizin durumunuz da ona benziyor
elaleme bu kadar bel bağlamayın hayatta tek güvenceniz kendiniz olsun işiniz olsun para kazanın gücünüzün farkına varın
bu hayatta aile eş her şey bir anda kaybedilebilir önemli olan kişinin kendine güvenmesi kendi gücüne sahp olması

Aldığınız diplomayi duvar süsümü yapacaksınız????15 yıllık ev hanımı olarak söylüyorum,eşinizin size sunduğu imkanlar ne kadar iyi olursa olsun,kadinin kendi para ve imkanı olmalı net....İnsanın ilerse başına ne geleceği bilinmez

ben gidince evden bir yerden gelen para eksilcek
ben onuda denedim ama yok olmuyor evlenemezsem eğer onlarla yaşamk mecburiyetindeymişim
faturaların hepsi onlara kalıcam 1600 lira maas alıyorum ablam 5000 alıyor ama her ay daha fazla ıstıyor 500ken 600 verdun oda yetmedı yemek kartımı verıyorum 250 tl oda yemıyor bır dhakı ay 700 ver hep boyle devam edıyor bu sekılde

ve artık sabrımın tukendıgı noktalardayım
Mecburiyet haline getiren sizsiniz, iyi bir meslegi olan kendini gecindirebilecek durumda olan biri ailesine sormaz bile pardon ben gitsem olur mu diye. İs buldum falanca yerde hadi bana gule gule der cikar.

Mecburiyet haline getiren sizsiniz, iyi bir meslegi olan kendini gecindirebilecek durumda olan biri ailesine sormaz bile pardon ben gitsem olur mu diye. İs buldum falanca yerde hadi bana gule gule der cikar.

Ben devlet memuruyum sadece şube değiştirebilirim Allah'a şükür işim maaşım iyi ama işte ailem çok baskın hep kendi istediklerinin olmasını istiyorlar

Ya aşkından öldüğün adam seni dövdüğü zaman sen nerelere kaçaçaksın? Elinde mesleğin yok paran yok arkanda kapı gibi sağlam aile yok. Eline de bir bebek verir sonra da buraya konu açarsın çok pişmanım:( diye.
Yapma çocuğum böyle şeyler önce git bir meslek sahibi ol elin ekmek tutsun da insan yerine koysunlar seni. Öyle annenin kocanın ağzına bakan biri olma.

Sevgilim bana oyle davranmaz ve durumlari iyi askerden gelinca ona sarraf dukkani acacaklar bende calismak istemiyorum acikcasi okudugum bolum cokta is imkani olmayan bir bolum bende diyorum zaten hemen simdi degil sadece ondan gizli bi is yapmak istemedigimden konustugumu bilsin istedim okuldan sonra evlenelim diye dusunduk ama anlamiyor benimkide can durmadan itilip kakilmak istemiyorum ki cok caresizim :KK43:
Yahu kaçarak gittiğin el kapısı senin el üstünde niye taşısın. Senin için zahmete mi girdiler alla alla. Sevgilim de sevgilim diye tutturmazsan itilip kakılmazsın. Valla biz mi salaktık nedir önce mesleğimizi elimize alalım da öyle evlilik mevzuları olsun dedik.

canım başka konuda eşim diye yazmışsın sanırım şuan ki arkadaştan bahsediyosn agda konusunda kuaföre gitmeye eşim izin vermiyor diye yaşın daha çok küçük fazla taviz verme herşeyini paylaşma ailene rest çekip kaçma gibi bi hata yapma 4 elle okuluna sarıl . Çünkü öyle zamanlar geliyor ki yıllarca beraber olduğun adamla anlaşamıyorsun ayrılmak istiyorsun ama sonunda elinde ne iş ne okul ne aile oluyor . o yüzden şakın okulunu aksatma . kariyer kariyer kariyer önce kendini garantiye al

Back
X