• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile Sorunu???

azrazehra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2013
456
0
26
Sakarya
Canlariimmmmm iki ay once bir aciklama olmadan birakilmistim en ufak bir sey bile demedi....dun tesadufen ailesini gordum facede ve cok kotu oldum bizim ailenin tam tersi (nasil olgugu onmli degil konu baska boyutlara gitsin istemiyorum sadece ailelerimiz kzy gny gibi farkli) ....konusurken ailesinden bahsederdi beni onlari tanimadan nasil sevdin der kacardi sonra konudan...benden 8yas buyuktu sizce gelecegi goruptemi birakti yoksa dalga mi gecti farkliyim diye....ben kotuyum gercekten ballarim ayrildigi zamanda yanimdaydiniz simdide akil verin bu akilsiza....basta bana neden yaklasti o zaman offfff bana dua edin ...

Faceden görüpte aile yapılarınızın farklı oldugunu nasıl anladınız,sonuçta siz karşı tarafın ailesi ile bir araya gelip oturmadınız degil mi belkide bir araya gelip sohbet etseniz aynı kafa yapılarına sahipte olabilirdiniz.

Türkiyede aile yapısı farklı olup evlenen binclerce insan var.Sevgiliniz sizi bence aile yapınız farklı oldugu için bırakmamıştır ya sizi sizin sevdiginiz gibi sevmedi yada hayatında farklı bir kişi vardır.Eger geleceginizin olmadıgını biliyorsa niye o zaman sizinle bir ilişkiye başladı sonrada sizin üzüleceginizi bilerek sizi bırakıp gitti dedigim gibi aile yapısı oldugunu düşünmüyorum.

ayrılmanızdaki asıl mesele aile değil bence.
eğer öyle olsaydı seven insan biraz mücadele ederdi,hemen bırakmazdı seni.
bence daha fazla üzülme,sende görmüşsün işte farklı olduklarını
bence bu iş olsada sonradan sorunlar çıkar,bitmişken bırak gitsin.

Turkcemde gercekten sorun varrrr:(
Ya adam sessizce gitti bisi bile demedii simdi ailelerimizin farkli oldugnu goruyormmm sizce en basta o bunu gorupte mi birakti ?

Tabi böyle birşeyi düşüncesizce hareket edip karar vermiş olabilir bu çok düşük bir ihtimal ben öyle göremedim evlenen insanların çoğunun aile yapısı birbirinden farklı iş görüşte saygıya bakıyor.Gerçekten sizinle birlikte olmak isteseydi denerdi bahane arayıp kaçmak olur bu tabi gerçekten olay sizin düşündüğünüz gibiyse bence artık bunu sorma kendine, eziyetten başka birşey yapmış olmazsın.

Faceden görüpte aile yapılarınızın farklı oldugunu nasıl anladınız,sonuçta siz karşı tarafın ailesi ile bir araya gelip oturmadınız degil mi belkide bir araya gelip sohbet etseniz aynı kafa yapılarına sahipte olabilirdiniz.

Türkiyede aile yapısı farklı olup evlenen binclerce insan var.Sevgiliniz sizi bence aile yapınız farklı oldugu için bırakmamıştır ya sizi sizin sevdiginiz gibi sevmedi yada hayatında farklı bir kişi vardır.Eger geleceginizin olmadıgını biliyorsa niye o zaman sizinle bir ilişkiye başladı sonrada sizin üzüleceginizi bilerek sizi bırakıp gitti dedigim gibi aile yapısı oldugunu düşünmüyorum.
ya onceden konustugumzda isini sorun yapiyordu yurt disina cikmayi istiyordu falan bu sorundu ama ailesi cok cok farkli her acidan....dedigim gibi basta sorun cikarmamisti bana ama boyle terkedilmek cok agirrrrr :(

Tabi böyle birşeyi düşüncesizce hareket edip karar vermiş olabilir bu çok düşük bir ihtimal ben öyle göremedim evlenen insanların çoğunun aile yapısı birbirinden farklı iş görüşte saygıya bakıyor.Gerçekten sizinle birlikte olmak isteseydi denerdi bahane arayıp kaçmak olur bu tabi gerçekten olay sizin düşündüğünüz gibiyse bence artık bunu sorma kendine, eziyetten başka birşey yapmış olmazsın.
Evet neden boyle oldum surekli hafizamda atamiyorum bir turlu....ya bisi yokken susup bitirmesi beni yokbetti :(

Olabilir...
Ailelerin farklı olduğunu görüp yapamayacağını anlamış olabilir.
Mantıklı davranmış bence.
İleride başınız çok ağrırdı her ikinizin de.
O yüzden sen de artık onu geçmişte bak,kendi yolunu çiz.
Benzer bir durum yaşamıştım ben de böyle yaptım.

Olabilir...
Ailelerin farklı olduğunu görüp yapamayacağını anlamış olabilir.
Mantıklı davranmış bence.
İleride başınız çok ağrırdı her ikinizin de.
O yüzden sen de artık onu geçmişte bak,kendi yolunu çiz.
Benzer bir durum yaşamıştım ben de böyle yaptım.

Sen anladin beni ben 23 um o 32 benden daha iyi goruyor o ailemi iyi taniyordu ama ben tanimiyorum onnkileri.bazen teyzeme diyip o beni sevmiyor diyordu simdi oturuyor bnlar yerine :( kuzen 24 sevdigi18 di farkliydilar evlendiler 2yil sonra aile yznden ayrildilar ....sen sevgini nasil gomdun:(

Sen anladin beni ben 23 um o 32 benden daha iyi goruyor o ailemi iyi taniyordu ama ben tanimiyorum onnkileri.bazen teyzeme diyip o beni sevmiyor diyordu simdi oturuyor bnlar yerine :( kuzen 24 sevdigi18 di farkliydilar evlendiler 2yil sonra aile yznden ayrildilar ....sen sevgini nasil gomdun:(

Gömmeyip ne yapacaktım ki?
Rabbim hiç kimseye taşıyamayacağı yükü vermez deyip dualara sığınırım ben daima her sıkıntımda.
İnsanlar 40 yıllık eşlerini,evlatlarını toprağın altına gömüyorlar aşk acısı ne ki?
En büyük tesellim bunlardı.
Şükürler olsun ki hemen alıştım yokluğuna.
Ayrıca benim için mücadele edemeyen adamdan soğumam çok kolay oldu.
Zayıf erkek istemiyorum ben hayatımda.

Gömmeyip ne yapacaktım ki?
Rabbim hiç kimseye taşıyamayacağı yükü vermez deyip dualara sığınırım ben daima her sıkıntımda.
İnsanlar 40 yıllık eşlerini,evlatlarını toprağın altına gömüyorlar aşk acısı ne ki?
En büyük tesellim bunlardı.
Şükürler olsun ki hemen alıştım yokluğuna.
Ayrıca benim için mücadele edemeyen adamdan soğumam çok kolay oldu.
Zayıf erkek istemiyorum ben hayatımda.

Dediginde ne kadar haklisin zayif erkek olmamali hayatimizda....umarim bende atlatirimmmmm..ruyalarimda da hep aglarken goruyorum onu:(

Son düzenleme:
Evet neden boyle oldum surekli hafizamda atamiyorum bir turlu....ya bisi yokken susup bitirmesi beni yokbetti :(

Evet çok acı bir durum ama yapacak birşey yok o bunu yaptıysa sende artık onu aklından atıp devam etmelisin.Belki ileride daha kötü olacaktı böyle bak olaya şuan yaşanmamışlık birde ttek taraflı bitirilmesi kötü olmuş o yüzden.Klasik cevap olacak ama zamanla alışırsın.

Dediginde ne kadar haklisin zayif erkek olmamali hayatimizda....umarim bende atlatirimmmmm..ruyalarimda da hep aglarken goruyorum onu:(

Bu senin kendi elinde.
Çok zor bir şey değil inan.
Otur ders çalış,part time işe gir,gez dolaş.
Rüyaya göre amel olmaz bu arada.

Bu senin kendi elinde.
Çok zor bir şey değil inan.
Otur ders çalış,part time işe gir,gez dolaş.
Rüyaya göre amel olmaz bu arada.
Canm ruyam cikti resmen facenin basindaydi annesi geliyor aramiza giriyor ben ona. tokat atiyorum falan ...face ve anne olayi cikti :( benmle rahat aileden donnce acayip oluyordu demek buymus....ben hala ona dua ediyorum hic uzilmesin sevdim ilk askimdi bana askida acisinida o yasatti...ikimizde mutlu olalim, tek gayem duam bu!!!!

Back
X