aıle sozlu tartısmalar

anlattiklarin o kadar bozuk bir türkçeyle yazilmis ki...
türkçeye az olan hakimiyetimin can çekismeleriyle yorum yapiyorum burada...
olayi anlamadim... herseyden önce sakinlesmeni ve durumu akisina birakman gerektigini düsünüyorum...

Yani eski konularinizi bilenler tavsiye veriyor sizi yonlendiriyor ama genel olarak baya bi fransiz kaldik:KK48:

inanirmisin ben belçika'li kaldim :D :D

kızlar, bır gun oncesı sozlumle kavga ettık yıllar oncekı mevzuyu actı sen boyle yapmıstın bana dıye sonra gonlumu aldı sonra gergınlıkle aıleme anlattım paylastım.sonra
aıleme baska bı olaydan bırsey soyledım buyudu kavgaya dondu canın kıme sıkkınsa ona patla ama sıze sadece paylasmıstım ve suan kımseden hırsımı almıyordum

ben kardeslerın kavgasına aılenın gırmesı kavga buyumesı sonra esas sorun sen baskasına sesını cıkaramıyosun bızden hırsını alıyosun ama sabah edılen kavgayı ertesı gune surukleyende aılemdı
ıkı tarafada kırgınım ayrı ayrı ve aglayarak yazıyorum
gecmıste yaptıgım seyden tartısma cıkması konuyu kapattık ama ıcım kırgın sozlumede uzuldugumu bıle bıle devam ettı ve cıddn anlamsız bırseydı
sımdı dıceksınız bı sen mı meleksın aksıne hatamı gorurum ama zaten gecmısı acması sacmaydı
sonra sozlume de aılemle olanı anlattım kavga ettık dıye
noldu noldu tam anlatamasamda :KK61:
yanlıs yaptım agzına laf verdım onumda :KK43:
annemın soyledıgı benı cok kırdı 'sen elınde yalvararak tutuyosun onu'
bıraz ustu kapalı anlatmak ıstedım bılmıyorum belkı suan sadece kendı ıcımde olanları hazmetmelıyım ama konunun ozetı
gurursuzluk evet kendımı gurursuz hıssettım benım ıcın hıc bısey yapmayan bırı.evet kavgalarda ben alttan aldım yalvararak elınde tutuyorsun kulagımda cınlıyo ..
aıleme ınat evlensem yıne kıme ceza verecegım sımdı ayrılsam hazır mıyım .. aılemden ozur dılesem ama ben kendımı haklı goruyorum .. sakınce konusun suan mumkun degıl.sozlume aılesıne yansıyacak sınırle hareket ettım pısman oldum utandım :KK43:
aglayarak yazarken nasıl yazdım bılmıyorum bıle :KK43:

ailen sonuçta kırıcıda konuşsalar senin kötülüğünü istemezler,eğer gerçekten dedikleri gibi genelde yalvarır biriysen sözlüne karşı bu durumda ailenin sinir olması son derece normal.ailene kırgınlığını affetmeye çalışmalısın

İlk sayfada yorum yapanları görünce tek anlamayan benim sanmıştım neyse ki varmış benim gibiler :)

Hiçbir şey anlamadım kısaca. Sadece tartıştığınızı ve ailenize anlattığınızı anladım. O kadar.

Back
X