• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile tanismasi

ikoloji

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2007
187
-12
641
İstanbul
Merhaba kizlar
Kizkardesim erkek arkadasinin ailesiyle ailemizi tanistiracak. Bana haftalar önce soyledi. Ben ailemle farkli sehirlerde yasiyorum aramizda 6 saat var.
15 tatile ayarla dedim.Cunku o zaman gidebiliyorum sehir disina. Ancak iki gun once aradi kizkardesim haftaya pazar geleceklermis tanismaya. Ben de kizdim gelemiyecegimi soylemistim niye 15 tatile ayarlamadin dedim bi de pazar gunune ayarlanmis, pazartesi iş var benim icin cok zor olacak gidip dönmesi. Tarih ayarlanirken bana sorulmuyor ama bana gönul koyuyor. Istersen gelirsin kim musait kim degil diye beklemekten biktim falan yazmis. Cok darildim o da bana dariliyor. Siz ne yapardiniz?

Merhaba kizlar
Kizkardesim erkek arkadasinin ailesiyle ailemizi tanistiracak. Bana haftalar önce soyledi. Ben ailemle farkli sehirlerde yasiyorum aramizda 6 saat var.
15 tatile ayarla dedim.Cunku o zaman gidebiliyorum sehir disina. Ancak iki gun once aradi kizkardesim haftaya pazar geleceklermis tanismaya. Ben de kizdim gelemiyecegimi soylemistim niye 15 tatile ayarlamadin dedim bi de pazar gunune ayarlanmis, pazartesi iş var benim icin cok zor olacak gidip dönmesi. Tarih ayarlanirken bana sorulmuyor ama bana gönul koyuyor. Istersen gelirsin kim musait kim degil diye beklemekten biktim falan yazmis. Cok darildim o da bana dariliyor. Siz ne yapardiniz?
Napar eder giderdim
Konuşun en azından cumartesiye alsınlar, sizin için biraz daha kolay olur

Ögretmenim. Tam sinav haftasi ve ilkokula giden kizim var. Otobusle gidicez zaten surekli hasta bu sene otobusle gidicez onu da hasta etmekten korkuyorum

aslında sızın programa uymanız lazım
esımın abısı sehır dısındaydı bızımkı hafta ıcıne denk geldı
ılk aılelerın bır araya gelmesıne yetısemedı ama sonrakınde geldı tanıstık

gıdemıyorsanız tanısmadan sonra yıne gorusme olur bu meselelerı konusmak ıcın nısan ne zaman olsun falan dıye subat tatılıne onu ayarlarlar ona yetısırsınız canınızı sıkmayın kardesınıze de kızmayın

Hiçbir şey olmaz.. Yanında ol kardeşinin yoksa vicdan yaparsın bir ömür boyu.. 12 saat değil ya 6 saate 1 güncük dayanırsınız anne kız..

Belli ki kız kardeşiniz de daralmış . Belki karşı taraftan da baskı var bunu bilemeyiz . Kardeşinizin stresli olduğu zamanlar da daha anlayışlı olmalısınız. Gerekirse bir gün izin alın eğer alamıyorsanız da bir gün yorulun ama yok illa keyfim diyorsanız da kardeşinize yüklenmeyin

Kardeşinizin de bir erkek arkadaşı var ve tarih ona göre belirlenmiş olabilir. Ben sizi suçlu buldum açıkçası. Benim okuduğum yerle kuzenimin yaşadığı yer arası 13 saat. Ben düğününe gitmeyi çok istiyordum. Cuma bindim cumartesi ordaydım. Pazar akşam yine otobüse binip derse koşarak elimde bavullarla gittim. 6 saat bana uzak gelmiyor açıkçası

Sonucta sebeblerinizde haklisiniz, size gore ayarlanarak bir şıklık yapilabilirdi. Ama olan olmuş, ya bir gun icin idare edip gideceksiniz, ya da mazeretinizi bildirip gitmeyeceksiniz.

Daha bu tanisma , nişan falan degil ki. Gitmeyin nolacak, büyükler tanışır once zaten. Benim esimin ablasi hamile diye tanismaya, istemeye, söze gelmedi. Nişanda gelmisti. Hic de garipsemedim. 3 merasimden ikisinde benim de 2 kardeşim eksikti. Cok abartmiyor musunuz

Merhaba kizlar

bir ton insanın size uymasını beklemek kesinlikle bencillik..
kardeşinizin mutluluğu söz konusu ise gençler ne zaman isterse o zaman olur.. pazar günü tanışma olur gece biner otobüse geri dönersiniz..
bir güncük de uykusuz kalıverin kardeşiniz için..

Arkadaş yada bir tanıdık olsaydı neyse de bu kardeş yani nolursa olsun biraz fedakarlik yapıp yanında olmanız gerekiyor diye düşünüyorum...

İki tarafıda düşünmeniz lazım belki karşı tarafında farklı bir mazereti var bu tarih olsun istemiş olabilirler. Mazeret dahi olmsa belki tamışmak için biraz tatlı bir telaş yapmış olabilirler
Sizde hiç gönül koymayın sonra ilerde ne gerek vardı diyecek pişmanlıklar yaşarsınız.

Neden kardeşinizden rol çalmaya çalışıyorsunuz?
İki aile onca insan bir insana göre mi kendini ayarlayacak?
Bu kardeşinizin özel günü sizin egonuzla uğraşacağı bir gün değil
Çok bencilsiniz yazık kardeşinize bir sürü stres heyecan umut….bir de sizin kaprislerinizle uğraşıyor
Sınav haftası, yol uzun, çocuk hastalanıyor…..eeee? Napsın insanlar size zahmet olmasın diye ayağınıza gelsinler isterseniz

Back
X