Aileniz cok burnu havada koyluyse koylu nolmus yani. Dunuru olarak tanistirinca bir taraflari eksilmez ya. Aileniz ailem olsaydi cok fena kizardim onlara. Size davranislari nasildi onemli olan o. Erkek arkadasinizada sakin soylemeyin boyle birsey ailem fazla birsey soylemedi iyi gecti felan diye konuyu gecstirin.merhabalar benim bir sıkıntım var napacağımı bilemedim bizim dün aileler tanıştı anneme nasıl geçtiğini sordum erkek tarafına göre çok iyi geçmiş ailemi sevmişler fakat benim ailem şok olduklarını söylediler aile tanışmasına gelirken gerekli özeni vermemişler kılık kıyafet olarak..
biz çevremize bu insanları nasıl dünürümüz olarak tanıştırcaz dediler benim ailem memur kesiminden sosyetik sayılabilirler ama erkek tarafı hiç köyden çıkmamışlar erkek arkadaşım öyle değil ama ailesi bu tarzda tam olarak üzüntüden açıklayamadım ama özet bu şekilde.. erkek arkadaşım sorup duruyor ailemi sevmişler mi diye gerçeğide söyleyemiyorum nasıl açıklama yapabilirm ki bu konuda haklı haksız taraf yok herkesin kendi yaşam şekli... ama ççok üzülüyorum.
Aileniz memursa nasıl kendinizi sosyetik sayabiliyorsunuz çok şaşırdım doğrusu :)merhabalar benim bir sıkıntım var napacağımı bilemedim bizim dün aileler tanıştı anneme nasıl geçtiğini sordum erkek tarafına göre çok iyi geçmiş ailemi sevmişler fakat benim ailem şok olduklarını söylediler aile tanışmasına gelirken gerekli özeni vermemişler kılık kıyafet olarak..
biz çevremize bu insanları nasıl dünürümüz olarak tanıştırcaz dediler benim ailem memur kesiminden sosyetik sayılabilirler ama erkek tarafı hiç köyden çıkmamışlar erkek arkadaşım öyle değil ama ailesi bu tarzda tam olarak üzüntüden açıklayamadım ama özet bu şekilde.. erkek arkadaşım sorup duruyor ailemi sevmişler mi diye gerçeğide söyleyemiyorum nasıl açıklama yapabilirm ki bu konuda haklı haksız taraf yok herkesin kendi yaşam şekli... ama ççok üzülüyorum.
Umarım evlenmeseniz de insanlar ailenizden kurtulmuş olur. Memurlukla alakası yok ailenizin yaptığı şeyin.merhabalar benim bir sıkıntım var napacağımı bilemedim bizim dün aileler tanıştı anneme nasıl geçtiğini sordum erkek tarafına göre çok iyi geçmiş ailemi sevmişler fakat benim ailem şok olduklarını söylediler aile tanışmasına gelirken gerekli özeni vermemişler kılık kıyafet olarak..
Aileniz memursa nasıl kendinizi sosyetik sayabiliyorsunuz çok şaşırdım doğrusu :)
memur kavramını bildiğinden emin değilimAileniz memursa nasıl kendinizi sosyetik sayabiliyorsunuz çok şaşırdım doğrusu :)
memur kavramını bildiğinden emin değilim
Yoo benim babamda memurdu hatta eşimde öyle sizden daha iyi biliyorum o kavramı, aylık maaşı olan ay sonunu ucu ucuna getiren insanlar zaten çoğu sosyete ne alakamemur kavramını bildiğinden emin değilim
önemli olan kilik kiyafet degil önemli olan güzel huylu güzel ahlakli olmalaridir ahlaksiz olmus ama sosyeteli olmus degeri kac kurus eder köylü olsun cok iyi insan olsun degeri paha bicilmezmerhabalar benim bir sıkıntım var napacağımı bilemedim bizim dün aileler tanıştı anneme nasıl geçtiğini sordum erkek tarafına göre çok iyi geçmiş ailemi sevmişler fakat benim ailem şok olduklarını söylediler aile tanışmasına gelirken gerekli özeni vermemişler kılık kıyafet olarak..
merhabalar benim bir sıkıntım var napacağımı bilemedim bizim dün aileler tanıştı anneme nasıl geçtiğini sordum erkek tarafına göre çok iyi geçmiş ailemi sevmişler fakat benim ailem şok olduklarını söylediler aile tanışmasına gelirken gerekli özeni vermemişler kılık kıyafet olarak..
konu niye memurluğa geldi onu anlamadım ben size derdimi paylaşıyorum konuyu açıklamak için yazdım niye bana yükleniyorsunuzMemur olunca ne oluyor, atom mu parçalanıyor?? Memur = devlet çalışanı
Neden öyle diyorsun ki,Memur olunca ne oluyor, atom mu parçalanıyor?? Memur = devlet çalışanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?