- 29 Eylül 2017
- 155
- 29
- 48
- 28
- Konu Sahibi Kahveseverw
-
Evli veya nişanlı hatta tecrübesi olan herkese soruyorum. Sevdiğiniz insanın babası veyahut annesi istemediği halde eşinizle evlendiniz. Evlilik hyatiniz nasıl gitti yani gerçekten sorunlar evlenince bitiyor mu yoksa aile yüzünden eşler de mi mutsuz oluyor
Bi önceki açtığım konuda yazdım aslında istersen bakabilirsin. Çok teşekür ederimablam istenmeyen gelindi çünkü başı açıktı ve aile kendi yörelerinden birini oğluna eş olaak istiyordu.enştem intihar etmeye kalktı ailesi kabul etti ablamda zamanla kapandı (ailesiyle kesinlikle alakası yok ztn kapalılıga eğimli bi aileyiz) maddı manevi zor günler geçrdiler ama şuan çok iyiler.hatta kadın diğer oğluna kendi yörelerinden birisni aldı ama herşeyıne ablam koşar..önemli olan insanlık..zmn içersnde herkes kendini törpüleyecek ve herkes dilini ısıracak.burda büyükkk görev eşe düşüyr canm akıllı uslu başlı anlayışlı ADALETLİ arayı iyi tutabilecek bir eş lazım olayın ne blmyrm allah yardımcın olsun aen iyi ol güzel günler yakındır
Su an oda ailesiyle hiç bir şekilde konuşmuyor her türlü arkamda ama ben kendimce kV KP ile kötü olmak istemiyorumevet ben varım. eşimin sülalesinde sadece babası karşı çıktı. çünkü benim okumuş, çalışan, sosyal biri olmamı kendine kabullenemedi. köyden birini almayı planlıyordu sanırım eşime ama benim eşim öyle biri değil. annesi de babası ile aynı fikirde olmamasına rağmen karşı çıkamadı malum gücü olmayan kadın duruşu (ama ona kızmıyorum çünkü her kadın güçlü olacak diye bir kaide yok)
benim eşim hepsini sildi hiçbiri ile iletişim kurmadı. ne istemeye ne nişana ne nikaha geldiler(tayin sebebi ile nikahı önce yapmıştık) baktılar oğulları elden gidiyor düğünden 3 gün önce özür dilemeye geldiler.
bu tamamen eşinin duruşu ile alakalı. o net durursa, anne babasından ziyade önce seni ailesi olarak görürse bir sorun yaşamazsın.
Bugün bende ona cvp yazdım bir an aynı konu zannettim yABu konunun aynısı açılmıştı,dün mü bugün mü.
Su an oda ailesiyle hiç bir şekilde konuşmuyor her türlü arkamda ama ben kendimce kV KP ile kötü olmak istemiyorum
Olay es kisisinde bitiyor.. Biz 7 yildir evliyiz mutluyuzEvli veya nişanlı hatta tecrübesi olan herkese soruyorum. Sevdiğiniz insanın babası veyahut annesi istemediği halde eşinizle evlendiniz. Evlilik hyatiniz nasıl gitti yani gerçekten sorunlar evlenince bitiyor mu yoksa aile yüzünden eşler de mi mutsuz oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?