merhaba arkadaslar bugun bı duygusallık var üzerimde aglamaklı bırseyy sızı kendıme yakın gordugum ıcın paylasmak ıstıyorum... baslıktada belırttıgım gıbı aıle yonunden bayagı bı burugum anne baba ayrı babam kendını bılmeyen bırısı bıze nee maddı ne manevı bı destegı olmadı halada yok.. ayrıldılar bende bır karar ardım ömur boyu baba ismını sildım beynımden ama bırde gelın bana sorun ellıde kotu olsa baba iştee bazen eşime bellı etmem gizlı gızlı aglarım babamı düşünürüm bazen aksamları aklıma gelır bsy yerken aceba acmı tokmu falan yada bazı ınsanlara bakarım aıle hayatına babmla soyle yaptık dıye anlatırlar cok kotu olurum ama bellı etmem babam keske parasız olsaydı ama kendını bılen manevı anlamda yanımda olsaydı he derdımde yanımda olsaydı ama yok ıste bazen psıkolojık hap alırdı onların kendını rahatlattını soylerd o tıp ınsann annemede cok cektırdı en sonunda kadın dayanamadıı bıraktıı... bu konuda yaram cok derın arkadaslar artık babam yok hayatımdan hattımı degıstırdım soz verdım kendıme bıdaha ömur boyu gorusmeyecegımmm sızce bu konuda dogru bı kararmı verdım ? akraba konusunda ıse ne bır dayı amca teyze hala yenge hıckımsem yokk varda yok bazen esımle gıttımzde hadı suraya gıdelım dıyemıyorum cunku yokk oysa babam olsaydı ıyı bı aılem olsaydı akrabalarımız olsaydı gelıp gıtseydık ne guzel olurdu bazen eşimden utanıyorum neler düşünuyodur benım ıcın aceba dıyormudur babası yok akrabası yok falann cok agladım esımın omuzunda ıyı bılır off off babam aklıma geldıkce kotu oluyorum yaa ne zman tv de bı baba lafı duysam gozum doluverıyor esımden saklanıyorum görür dıye keske gercekten bı babam olsaydı nolurdu sankıı o kadar cok ısterdımkı ama yok işte siz olsanız babanızı benım gıbı tamamen silermıydınız yoksa konusurmuydunuz bunca yasattıklarındn sonra ve bu babamın bır seferlık yaptıgı bsy degıl neler yasattı bu sdce bıtanesı... bna akıl verın bugun karmakarısıgım