- Konu Sahibi serenityjane
-
merhaba arkadaşlar. ben forumda sizlerle derdimi paylaşınca gerçekten rahatlıyor ve mutlu oluyorum hepinize çok teşekkür ederim. sorunuma gelince arkadaşlar ben duygusal ve alıngan bir yapıya sahibim. benim annem ve akrabalarım da tam tersi karşısındaki kişinin alınabileceğini düşünmeden şaka yapan biraz da sivri dilli insanlar. karadenizliyiz. hep kızarak konuşurlar. mesela köye gittik bayramda annem ve teyzemler bahçe işi yaptı. akşam gelince bize kızıp azarladılar niye evde yemek yapmadınız diye. ben o evdeki hiçbir şeyin yerini bilmiyorum ayrıca gelip onlar yapar diye düşünmüştüm. mesela bir kuzenim var banka müdürü bayan kendisi bekar. sürekli bizi azarlar gibi konuşuyor. kendisini çok severim bana çok iyiliği olmuştur çok gezdirmiştir vb. ama arada ters bir laf eder azarlar geçen gün ben de ona bağırdım bizim müdürümüz değilsin dedim çok alındı şimdi beni değil erkek kardeşimi arıyor konuşuyor ben kabahatli oldum. sonuç olarak ben akrabalarımla anlaşamıyorum ama kabahatli ben görülüyorum sanki. 25 yaşındayım bu arada. üniversite mezunuyum yakın zamanda işe başlıycam...
bugün kuzenim bize geldi. o gelecek diye bir sürü pasta yaptım. ev işlerinde çok becerikli değilimdir. hepsine bi şey dedi. yok bu pişmemiş yok bu çok pişmiş napıyım çok becerikli değilim ve alınganım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?