Bende büyük konuşmayayımda, cidden benim kafamdaki zirve bayan üresin dirBen sok olma ve sasirma durtumu kaybettim artik bilinmeyen, hicbir sey beni sasirtamaz diyecegim de yine de buyuk konusmayayim
Direkt Sibel Üresin bile olabilir.Aynen yaBundan sonrakini merakla beklemiyorum
Ama korkum bundan sonraki sibel üresin kafasında biri olmasında
Ay o sibel mümkünse üreme-sinDirekt Sibel Üresin bile olabilir.
Daha önceki aile ve sosyal politikalar bakanı bakan hanımda
''Eğer kadın börek yapmayı bilmiyorsa, o aile dağılmaya mahkumdur'' demişti..
Daha sonra bu sözler twitter da çok tepki çekince,
''Böyle bir konuşma yaptığımı hatırlamıyorum, arkadaşlarım araştırıyor'' demişti..
(bu arada o tweet nal gibi duruyordu o olay yayınlandığında, gerçek olup olmadığı bilinmez ama, çok üstüne gidilince araştırıldığını yazmıştı.. Yani inkar edemedi.. Ama her zamanki gibi bi takım kişiler inkar etti..)
Acaba gün geçtikçe artan kadına şiddet olaylarında, bir gün bu bakan hanımda hatırlamadığını söyleyecekmi??
İki bakan hanımında ortak noktası prof olmaları..
Düşündüren ise nasıl ve neden empati yetenekleri yok..?
Yok, o börekçi bakan, seçim hükümetinde görev yapan Ayşe Gürcan idi.. Bu şiddeti görmezden gelen bakan hanım, yeni bakan oldu, 2-3 ay anca..Bu bakan zaten o börek lafini etti bildigim kadari ile. Yani baska bir bakan gelmedi daha yerine.
Valla bakani bdv'yi incelemesine davet ediyorum. Bir taraftan isini yapmis olur, diger taraftan kk'ün mutfak bölümünden börek tariflerini arastirabilir. 1 tas ile 2 kus!
Yok, o börekçi bakan, seçim hükümetinde görev yapan Ayşe Gürcan idi.. Bu şiddeti görmezden gelen bakan hanım, yeni bakan oldu, 2-3 ay anca..
Valla şaşırmayızYemin ile derin bir of cektim. Cidden bundan sonrasi Sibel Üresin bile olabilir, hatta Tugce Kazaz bu hiz ile devam ederse, o bile olabilirTürkiyede kadin hakki denilen sey zaten var ile yok arasiydi, simdi tamamen yok olmaya mahkumdur.
Valla şaşırmayızSibel üresin e Tuğçe Kazaz a .. İktidara gerdan kıra kıra bir gün bişeyler yaparlarsa..
Beterin beterini görmeye çok alışmaya başladık.. Hatta o insanlar görüş ve davranışlarını normalmiş gibi empoze ettirmeye çalışmalarıda bir garip..
Bu ülkede insanların algılarına ne oluyor anlamadım. Hakkımızda hayırlısı olsun..
Benim anlamadığım şeylerden biride yurt dışı Türk vatandaşlarının oylarının çoğunu yine Akp alıyor..Inan bunu bende cok merak ediyorum ve bir türlü nedenini bulamadim. Yurtdisinda kaliyorum ve banada soruyorlar, "herseye ragmen millet niye halen Erdogan'a oy veriyorlar" diye. Bende gercekten anlamis degilim.
Benim anlamadığım şeylerden biride yurt dışı oylarının çoğunu yine Akp alıyor..
Merak ettiğim bizim yurt dışında yaşayan vatandaşımız maneviyatını (din) Akp ilemi bağdaştırıyor.. ?
Çünkü o oy verenler burada bile yaşamazken, neye göre oy veriyorlar? Eskiden Mhp alırdı, çünkü gurbette milliyetçilik ruhları kabarırdı.. Onu da partileştirmişlerdi, şimdide acaba bu maneviyat üzerindenmi.. ?
52 yaşındaki, buradan birçoğunuzun da tanıdığı annemin düşüncesine göre Türk halkı bozulmuş. Eskiden halk yönetime tepkisini oylarıyla gösterebilen, hakkını arayan bir halkmış. Şimdi kafalar çok değişmiş. Mantık kalmamış.Inan bunu bende cok merak ediyorum ve bir türlü nedenini bulamadim. Yurtdisinda kaliyorum ve banada soruyorlar, "herseye ragmen millet niye halen Erdogan'a oy veriyorlar" diye. Bende gercekten anlamis degilim.
Burada da aynen emin olabilirsin..Hi iste bu demografi Türkiyenin ekonomisinin iyi gittigini düsünüyor, bu bilgiyide canak anten ile baktiklari yandas medyadadan aliyorlar. O halde burdakilerin oy vermesinin nedenini görüyorum fakat Türkiyede yasayanlar icin anlamiyorum.
52 yaşındaki, buradan birçoğunuzun da tanıdığı annemin düşüncesine göre Türk halkı bozulmuş. Eskiden halk yönetime tepkisini oylarıyla gösterebilen, hakkını arayan bir halkmış. Şimdi kafalar çok değişmiş. Mantık kalmamış.
Sözüm meclisten dışarı, embesil, kafası çalışmayan insan oranı yüksek bir milletiz afedersiniz, üzücü ama akıllara zarar sonuçların sebebi bu.
eli sopalı bir adam alsın senide görürüz bakalım böyle konuşabiliyormusun,dışarıda köpek görünce ürken karıya çocuğa erkeklik ispat eden psikopatlar varEger gerçekten böyle düşünüyorsa bakanımızı kutluyorum, aklı başında bir laf etmiş sagolsun.
eli sopalı bir adam alsın senide görürüz bakalım böyle konuşabiliyormusun,dışarıda köpek görünce ürken karıya çocuğa erkeklik ispat eden psikopatlar var
bilerek yapıyor canımAh cry, su uyenin tongalarina neden dusuyorsun? Baya uzak kalmissin buralardan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?