aile yapılarımız ve geleceğimiz..ayrılmak istemiyorum :((

arkadaşlarım sorarım size bu sene sonunda doktor olacak olsanız peki ?yasakkelime

ben de yazacaktım bunu gördüm daha iyi oldu ben öyleyim
ama hiçbir şekilde işimi bırakamam. 6 + en az 4 senemi evde oturmak için heba edemem valla.
kimsenin kimseye işini bırak demek gibi bi lüksü yoktur canım.
direteceksin işimi bırakamam diye eğer kabul etmezse paşa gönlün bilir diyeceksin

sevgilimle 1 yılı aşkın bir süredir birlikteyiz. aslında görüş olarak çok farklıyız . o muhafazakar bir kişiliğe sahip ben ondan daha modern düşünüyorum. ama aramızdaki sevgi bu ilişkiyi buraya kadar taşımaya yetiyor fakat dün akşam onunla telde konuşuyorduk. bebek mevzusu ve annelik felan açıldı .konuşmaya başladık. bence en ii annelik tamamen annenin kendisini sadece bebeğine adamasıdır dedi.yani çalışan bir annenin ii anne olamayacağını söylemek istiyor açık açık.ve ben okuyorum son senemdeym. okulu bitirince hemen çalışmaya başlıcam. senle bu konuda brz farklı düşünüyoruz galiba dedim .o da farkındaym dedi.gece yatmadan önce tekrar konuştuk.brz tavırlı konuştuğunu hissedince bundan dolayı mı felan dedim.pek bişi sölemedi. ben de sonunda dayanamayarak eğer kafanda bana dair ciddi bişiler yoksa beni oyalama dedim. o da kızdı.aile yapılarımız çok farklı bunu sen de biliyorsun ben seni çok seviyorum ama biz çocuk değiliz artık ve mantııklı düşünmemiz gerek felan dedi.dayanamadım aglamaya başladım .ağlama aşkm üzülmeni istemiyorum şimdi bunları konuşmayalım .bazı şeylerin istediğimiz gibi olması için bitakım şeylerden fedakarlık etmek gerekir dedi. çok üzgünüm ben ona çok alıştım na yapıcam bilmiyorum artık ...senağlama

bence üzgün olman değil sevinmen gerekiyor sebebini sorarsan

böyle kör düşüncelerle ciddi şeyler düşünmen senide körleştirir...

iyi anne dediğin 24 SAAT ÇOCUĞUYLA İLGİLENEN DEĞİL...

BİLAKİS ÇOCUĞUYLA İLGİLENDİĞİNDE EN DOĞRU EĞİTİMİ VEREBİLEN

ANNEDİR....

ÇALIŞAN BİR KİŞİ İYİ ANNE DEĞİLSE BU O ZAMAN BÜTÜN ANNELER

OTURSUN VE GELİŞEN BİR ÜLKE YERİNE GERİLEYEN BİR MİLLET OLALIM

ALLAH AŞKINA NEDNE ÜZÜLDÜN BÖYLE BİR DÜŞÜNCE İÇİN PEK ANLAMADIM...

canım benim şimdiden ne tatlı canını sıkıyorsun sen. bir kere bu modernlik ile muhafazakarlık ile alakalı bişi değil. karşındaki insanın yapısı ile alakalı. (şunu belirteyim bu ayrımdan nefret ediyorum.) neyse

canım eğer sadece çocuk için takıyorsa bu çalışma mevzusunu, çocuğun olana kadar oooo, çocuk olduktan sonra ara verirsin 1-1 sene sonra devam edersin çalışmaya. eğer konu buysa tamamen ayrıl demiyor ki sana. bozma moralini canım, inşallah istediğin gibi olur herşey..

slm arkadaşlar. az önce msjlaştık ona geçenlerde konuştuğumuz konuyu konuşalım dedim.hangi konu falan dedi işte geleceğimizle ilgili olan konu deyince anladı.msjlaşıyoruz böyle. ilk msjı şu oldu bu konuyla ilgili :evlilik konusu ise düşündüğün bu konuda ciddi açıklar ciddi sorunlarımız var .yazdı.mesela dedim .senin ve benim karakterim yazdı.biz yanyana geldiğimiz zaman sorun mu yaşıyoruz bu konuda die sordum. yaşıyoruz tabiki dedi :( sen asi bir insansın .aile olmanın sorumluluklarını kabul etmez isyan edersin.benim ailem ile hep ters düşersin.herşeyi sorun yapıyorsun zaten bir de beni dinlemek sana zor geldi mi bitti gitti yazmış..en sonunda da neyse bu konular yüzyüze konuşulmalı böyle olmaz yazmış.ben de :sana son bir şey sorucam ve kapatıcam konuyu bana dair bir planın var mı yazdım.sorularını ve cevaplarını sonraya sakla yazdı .şimdi sizden yorumlarınızı bekliyorum kızlar nedir bu durum :çok üzgünüm:

farklı ailelerle anlaşmaya çalışmak çok çoook zor.
ya bu deveyi güdüceksin,yada bu diyardan gidiceksin..
bu kadar basit değil ama maalesef böyle cnm

yav en azından yalan dolan konuşmuyor,farlklı olduğunuzu uzun vadede sorunlar olabileceğini kestiriyor şimdiden ki haklıda.Sen şuan duygusal yaklaşıyorsun,ilerde bu farklılıklar çok sorun olabilir.Gidin yüz yüze açıkca konuşun,ikinizde biraz değişmek zorundasınız.Dediğim dedik olursa bu ilişki biter..

ewt haklısın duygusal yaklaşıyorum kendimi çok mantıklı bilirdim oysaki..ne bileyim ondan kopma fikri bana dayanılmaz geliyor :((...

walla erkek arkadasin cok akilli... tam senin ona deli gibi asik oldugun donemde sana kaybetme korkusunu asilayarak dediklerini yapmani sagliycak aklinca.. ben cocuk sahibi olduktan sonra uzunca bir sure calismayi dusunmeyen bir insan olarak size de aynisini yapin demiycem. cunku bu tamamen benim kararim..mustakbel esimin ya da sevgilim degil. siz onca sene okumussunuz calismak istiyorsaniz taviz vermeyin. cunku degmeyecek gibi gorunuyor.zira sevgilinizin tek problemi calismaniz degil, ona gore bir suru baska sey var..biri icin taviz verirsiniz hersey yoluna girdi dersiniz ama oteki cikar...

off düşündükçe daralıyorum. zamanında bana ailesini kötülüyordu .tartışmalarını anlatıyordu.destek oluyordum ona.şimdi herşeyi unutmuş gibi görünüyor :sinifsinif:

bence bunu sonraya taşımak kadar saçma birsey olamaz...
ileride oldu hadı karar verdiniz evlenmeye
peki bu sorunlar gündeme geldğnde ne olacak yine hüsran yada başka bir tarihe mi atacasknız
bak canım eğer kafanda birseylerı yerleştirmek istiyorsan bunlara heemn konusup kararınızı verin
sen boşa mı okuyorsun okudun okadar yıl
zaten çalısınca işyerin sana yeteri kadar izin veriyor onu kullaıcaksın...
yetmeyincede aile desteği vs.
sakın vazgçme işinden emeğinden...
yazık olur...

slm arkadaşlar. az önce msjlaştık ona geçenlerde konuştuğumuz konuyu konuşalım dedim.hangi konu falan dedi işte geleceğimizle ilgili olan konu deyince anladı.msjlaşıyoruz böyle. ilk msjı şu oldu bu konuyla ilgili :evlilik konusu ise düşündüğün bu konuda ciddi açıklar ciddi sorunlarımız var .yazdı.mesela dedim .senin ve benim karakterim yazdı.biz yanyana geldiğimiz zaman sorun mu yaşıyoruz bu konuda die sordum. yaşıyoruz tabiki dedi :( sen asi bir insansın .aile olmanın sorumluluklarını kabul etmez isyan edersin.benim ailem ile hep ters düşersin.herşeyi sorun yapıyorsun zaten bir de beni dinlemek sana zor geldi mi bitti gitti yazmış..en sonunda da neyse bu konular yüzyüze konuşulmalı böyle olmaz yazmış.ben de :sana son bir şey sorucam ve kapatıcam konuyu bana dair bir planın var mı yazdım.sorularını ve cevaplarını sonraya sakla yazdı .şimdi sizden yorumlarınızı bekliyorum kızlar nedir bu durum :çok üzgünüm:

sevgiln cok zeki

seni nasilda parmaginda oynatiyor

onu kaybetme korkusuna coktan kapilmissin sen

sana evlendikten sonra evde iyi oturmalar canim mirmirmirmir

biz ne diyoruz sen hala ne diyorsun :delphin:

ewt haklısın duygusal yaklaşıyorum kendimi çok mantıklı bilirdim oysaki..ne bileyim ondan kopma fikri bana dayanılmaz geliyor :((...

bu adam senden vazgeçmiycekkii..
sadece şimdiden seni şekillendiriyor..
Eğer onun dediklerine bu ara herşeyine evet dersen zaten amacınada ulaşacak..
msjlarından konuşma tarzından anladıgım bu adam tam bilmiş ve kendini önemli sanan kendini begenmiş , ben ne dersem o doğru diye düşünen biri ..
kova burcumu merak ettim ?
bence o çok akıllı davranıyor.. sen ondan akıllı davran...
benimdfe düşüncelerim var.. çekincelerim var.. ailelerimiz evet farklı diye bir tavır al..
şimdi o dedikçe sen düzeltmek için uğraşan olacaksın bırak o uğraşsın...
çok zeki çok..

Back
X