Degil. Onemli de degil zaten. Butce ortak olmali birikim ortak yapilmalieşinizle maaşlarınız eşit mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Degil. Onemli de degil zaten. Butce ortak olmali birikim ortak yapilmalieşinizle maaşlarınız eşit mi
Konudan bağımsız olarak: Su, elektrik ve net nasıl 200 TL oluyor?İkimiz de ogretmeniz.Evleneli neredeyse bir yıl olacak.Evlenmeden önce konuştuk bu durumu,herkesin maaşı kendi hesabında,ortak hesaba ben sıcak bakmıyorum ,zaten kartımı vermem söz konusu bile değil,hem benim hem esim için .Harcamaları kim denk gelirse yapıyor,senin paran benim param yok ,odemeler otomatik talimatta ben de,çünkü o benim evime tasindi,sonra degistirmedik.Zaten su,elektrik ve net olsa olsa 200 TL yapıyor.Borc ya da büyük harcamalar için konusuyoruz öncesinde.Biriken para da ikimizin ,ne kadar paramız biriktiyse ikimizin sonuçta ,toplayıp ev almayı dusunuyoruz.
Memur değilimİyi geceler arkadaslar.karı koca çalışan yada her ikiside memur olan var mı? Varsa maaşınızı ne yapıyorsunuz?eşinizle ortak hesabınız mı var? Yoksa maaşınız direk eşinizde size belli bir para mı veriyor.normalde ev hanımıydım şimdi ikimizde memur olduk.En cok karı koca memurlardan cevap bekliyorum bu arada eşimin maaşı benden düşük olacak.buna ragmen maaşımın tamamamını ona versem ne dersiniz? Yorumlarınız benim için cok önemli şimdiden teşekkürler
Konudan bağımsız olarak: Su, elektrik ve net nasıl 200 TL oluyor?
Şaka değil mi? Şaka deyin de hızla bozulan akıl sağlığımı darmaduman etmeyin lütfen.
Değilse benim nezdimde çok kutsal bir insansınız gerçekten. :))
Tabii ki erkeğe yuklenmeyecek tamamen diğer paylasimlarimi gormediniz sanırım.ben kadının maas kartının erkeğin elinde olmasına ondan kendi maasini harrclik olarak almasına karşıyım .ben de çalışıyorum evimin her masrafına ortagim.umarim kendimi doğru ifade edebilmisimdirBir de şöyle bir şey var ama bu kadın evlenmeyip yalnız yaşasaydı da masrafı olacaktı. Eşi olmasaydı faturası kirası olmayacakmıydı. Sadece erkeğe yüklemeyi doğru bulmuyorum
Evet aynı fikirdeyim maas kartı kendisinde olmalı üzerine düşen miktarı kendisi vermeliTabii ki erkeğe yuklenmeyecek tamamen diğer paylasimlarimi gormediniz sanırım.ben kadının maas kartının erkeğin elinde olmasına ondan kendi maasini harrclik olarak almasına karşıyım .ben de çalışıyorum evimin her masrafına ortagim.umarim kendimi doğru ifade edebilmisimdir