• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile yuzunden gelen ayrilik..

Hayirli olmus sanki daha dimdiden ailesine karsi arkanizda dirmamis evlenince hic durmazdi. Uzme kendini Rabbim buyuk.
Zaten evlenseydik de mutlu olamazdık.. demesinden anlamalıydım.. Allah büyük.. Ben Allaha biraktim.. Yine umudum kalmadi.. zamana ihtiyacım var..

Allah razı olsun, senin için en hayırlısı neyse o olur umarım.
Ailelerle ilgili şöyle Bi ayrıntı var benim bazı teyzelerim bile davetiye ile öğrendi evleneceğimizi. Ailem onay verdikten sonra nerdeyse herkesten sakaldılar iş netleşene kadar. Hem beni hem kendilerini korumak adına. Tamamen kendi kararlarıydı ne kadar doğru yapmışlar.. Elalem karışmasa sizin aileniz de kıyamaz kabul ederdi ama zaten sorun karşı taraftaymış.
Sadece hayırlısını dileyin lütfen. Olabilecek en iyi şey olsun sizin için
Amin İnşAllah.. Bizimki çok sarpa sardı.. Öyle ki beni onu vatan haini bile yaptılar.. Ona aileni sattın dediler.. daha ne laflar.. cok yiprattilar.. aşırı yorulduk. Ben Rabbime bıraktım..

Amin.Cok ama cok teşekkür ederim.. Rabbim çocuğunuzu kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin inşAllah.. Cok zor bir gün
. Atlatırım İnşAllah.. Ben Rabbime bıraktım onları.. Tanımadan etmeden yargiladilar.. . Allah bilsin.. Ne diyeyim hayırlısı..
Amin ecmain canım inşaAllah dediğin gibi sağlıkla bebeğimi kucağıma alırım.
Ayrıca hani annesi sana haber göndermiş ya ben senin yerinde olsam tüm cesaretimi toplayıp annesine gider derdim ki.
"Tüm sorun mezhepse ben sizin oğlunuz için mezhebimi değiştirmeye hazırım.Siz bana analık edin bana yol gösterin bana mezhebinizi öğretin ama bizi ayırmayın.Sizin mezhebiniz de sevenleri ayırmak diye bişey olduğunu sanmıyorum. Allah teâlâ salih kullarıyla beraberdir.Bende tüm kalbimle tüm sevgimle size geldim.Ben kusurluysam kusurumu düzeltin.Bana ışık olun" Derdim.Netice de din değiştirmiyorsun ;)
Savaşmazsan asla kaybettiğini veya kazandığını bilemezsin.Bence sen hemen teslim olmuşsun.Ortaokuldan beri görüştüğüm çok samimi bir kız arkadaşım var o da birini sevdi çocuğun annesi nedense kız 2 yaş büyük diye istemedi.Arkadaşım da arabasına atladı İstanbuldan Tekirdağ'a gidip çocuğun annesiyle konuştu kendini anlattı ve tanıttı.
Şimdi evliler ;)
Vazgeçme bence onurunla savaş derim.

Saçma sapan bir ayrılık, bizimde eşim ile mezhep lerimiz ayrı ben Sünni o Şii hiçbir zaman sorun yaşamadık ailelerde öyle, yazık olmuş

Ailem ayrım yapan insanlar değiller dedi. Ki sonuçta ailesini o iyi bilir.. Ama kendine çok sasirdi ki çok ağladı.. ailesi aynı köyden de kız istiyor.. Yıllardır Fransa'da yaşıyorlar her dinden insanın olduğu bir ülkede . Ama kafa yapıları degismemis.. 29 yaşındayım ama çocuk kaldım.. Bu çocuk yanım yüzünden bu kadar acı çekiyorum.. az bir zaman ama erken kapıldım.. Onu gördüğümde bu o dedim.. sadece bir his.. insanız hata yaparız.. mantığıyla hareket edemem genelde.. yüzden sadece aşkta değil herşeyde kaybetmismisimdir.. Allah büyük.. dilerim bundan sonrakiler böyle birşeyle karşılaşmaları.. seven sevdiğiyle kavuşur..
Onlar fransada mi .Sen tr demisin?Anlamadim orayi.

Amin ecmain canım inşaAllah dediğin gibi sağlıkla bebeğimi kucağıma alırım.
Ayrıca hani annesi sana haber göndermiş ya ben senin yerinde olsam tüm cesaretimi toplayıp annesine gider derdim ki.
"Tüm sorun mezhepse ben sizin oğlunuz için mezhebimi değiştirmeye hazırım.Siz bana analık edin bana yol gösterin bana mezhebinizi öğretin ama bizi ayırmayın.Sizin mezhebiniz de sevenleri ayırmak diye bişey olduğunu sanmıyorum. Allah teâlâ salih kullarıyla beraberdir.Bende tüm kalbimle tüm sevgimle size geldim.Ben kusurluysam kusurumu düzeltin.Bana ışık olun" Derdim.Netice de din değiştirmiyorsun :KK66:
Savaşmazsan asla kaybettiğini veya kazandığını bilemezsin.Bence sen hemen teslim olmuşsun.Ortaokuldan beri görüştüğüm çok samimi bir kız arkadaşım var o da birini sevdi çocuğun annesi nedense kız 2 yaş büyük diye istemedi.Arkadaşım da arabasına atladı İstanbuldan Tekirdağ'a gidip çocuğun annesiyle konuştu kendini anlattı ve tanıttı.
Şimdi evliler :KK66:
Vazgeçme bence onurunla savaş derim.
Amin.Ben söyledim annesiyle konusmam için. Annem ağır konuşur sana dedi. Ki gerçekten kadın benim o kıza içim ısınmaz artık demiş.. Beni tanımıyor görmedi birşeyim bile duymadı.. herşeyi bahane etti. Önce Tamam istemeye giderim dedi..ama ablası belliki bir konuşma yaptı onla.. ben sonuna kadar savaştım. Son saniyeye kadar.. Ama o herkes bizi bıraktı Allah da bizi bıraktı dedi.. Inancını kaybetme dedim. Allah büyüktür.. İyi ayrıldık.. Ama beni sevseydi sahip çıkardı sevgimize.. savasirdi sonuna dek.. Kararını vermiş çoktan.. gitmeyi aklına koymuş..elimi kolumu bağladı..

Onlar fransada mi .Sen tr demisin?Anlamadim orayi.
Ben de Fransa'da yasiyorum.. Paris te .. ve aramızda 1 saatlik mesafe var.. Nereye gitsem nereye baksam o.. heryerde o.. Rabbim sabır versin.. Başka da birşey yok

Saçma sapan bir ayrılık, bizimde eşim ile mezhep lerimiz ayrı ben Sünni o Şii hiçbir zaman sorun yaşamadık ailelerde öyle, yazık olmuş
Yazık oldu.. yazik etti.. Bana da hep saçma gelirdi.. Ama araya aile girince mezhep tartismalari olunca biktirdilar el birliğiyle.. Allah büyük.. kızgın değilim ona.. Hayırlısı.

İslamda yani Allahın gönderdiği dinde kesinlikle ve kesinlikle mezhep diye bir şey yoktur, olamaz da. Bunlar insan uydurması şeylerdir. Allahın kuralları tektir. Ayetlere bakmak isterseniz; Enam 159, Meryem 37, Rum 32. Sizin adınıza çok üzüldüm. Allahın yasakladığı bir şeyi din sayıp ona göre yaşayan cahillere ziyan olmuşsunuz.

Bu yorumunuz .. zırıl zırıl ağlıyorum suan.. boğazım düğüm düğüm.. Mahşerde kavuşuruz ama degil mi ..? Beni bekleyecek orda.. Kalbim paramparca. Ve başkasını sevebilmeyi düşünmek bile ihanet gibi.. Onu herseyimle sevdim.. Başlarken Allah dedik.. Şükürler ettik birbirimizi bulduğumuz için.. Bitirirken yine Allah dedik.. Hayırlısı buymuş.. sevdiğimizi söyleyerek ayrıldık.Rabbim dayanma gücü versin.. Ölünceye dek kalbimde sevgisini taşıyacağım..
Suan imkansız ama gecıcek daha cok seveceksın yazdıkların komik geldı birgun sende guleceksin.bende aleviyim. senı mezhebin yuzunden ailesini dinleyip terkettiyse adam degil o.erkek dedigın herseye rest ceker sedıgı icin.sevgisine sahip cıkar.hic sevmemiş seni.iliski sorunsuz demissin ama ben hep sorunsuz ilişkide sorun ararım.unut.demek oda alebiliğini takmıski anasını dınlemiş.boyleleri mümkünse evlenmesin.kendı goruslerı deger yargıları yokki

Son düzenleme:
Amin.Ben söyledim annesiyle konusmam için. Annem ağır konuşur sana dedi. Ki gerçekten kadın benim o kıza içim ısınmaz artık demiş.. Beni tanımıyor görmedi birşeyim bile duymadı.. herşeyi bahane etti. Önce Tamam istemeye giderim dedi..ama ablası belliki bir konuşma yaptı onla.. ben sonuna kadar savaştım. Son saniyeye kadar.. Ama o herkes bizi bıraktı Allah da bizi bıraktı dedi.. Inancını kaybetme dedim. Allah büyüktür.. İyi ayrıldık.. Ama beni sevseydi sahip çıkardı sevgimize.. savasirdi sonuna dek.. Kararını vermiş çoktan.. gitmeyi aklına koymuş..elimi kolumu bağladı..
Bence annede abla da sorun yok canım şimdi daha iyi anladım senin seviyorum dediğin zırto resmen senden ayrılmak için çok haklı ve güzel bir bahane uydurmuş senin saflığını da iyi kullanmış ve senin ahını almamak için de bu şekilde senden ayrılmış.
Göz göre göre değil saman altından terk edilmişsin canım.
İlk başta hangi devirde yaşıyoruz diye düşünmüştüm ama bu işin için de kaynana parmağı değil senin seviyorum dediğin herifin parmağı var.
Hiç üzülme takma kafana biri gider öteki gelir.Kör olsan topal olsan yine kısmetin gelir ;)

İslamda yani Allahın gönderdiği dinde kesinlikle ve kesinlikle mezhep diye bir şey yoktur, olamaz da. Bunlar insan uydurması şeylerdir. Allahın kuralları tektir. Ayetlere bakmak isterseniz; Enam 159, Meryem 37, Rum 32. Sizin adınıza çok üzüldüm. Allahın yasakladığı bir şeyi din sayıp ona göre yaşayan cahillere ziyan olmuşsunuz.
Öncelikle iyi ramazanlar.. Allah razı olsun.. Butterfly Deniz Butterfly Deniz paylaştı ayetleri. Bunları bile bile yaptılar.. Kadın Kur'ani Kerimi hatim etmiş.. Ama Allah bilsin.. dünden beri perişan haldeyim. Gececek Biliyorum.. ama acımı erteleyerek degil yaşayarak geçiriyorum.. zaman geçmiyor sıkıntı orda.. Haziran ayını atlatsaydim daha iyi olur inşAllah..Rabbim tutulan oruçları kabul eyler inşAllah.

Suan imkansız ama gecıcek daha cok seveceksın yazdıkların komik geldı birgun sende guleceksin.bende aleviyim. senı mezhebin yuzunden ailesini dinleyip terkettiyse adam degil o.erkek dedigın herseye rest ceker sedıgı icin.sevgisine sahip cıkar.hic sevmemiş seni.iliski sorunsuz demissin ama ben hep sorunsuz ilişkide sorun ararım.unut.demek oda alebiliğini takmıski anasını dınlemiş.boyleleri mümkünse evlenmesin.kendı goruslerı deger yargıları yokki
Ben görememişim..bayağı toz pembe gözlüklerle gezmişim.. Belki bir kaç ay sonra yazdıklarım bana da komik gelebilir.. Ama şuan yazdıklarımın hepsi bana acı veriyor.. ve elimde değil.. Herşey çok başka olabilirdi.. kabuk etselerdi şuan nisanliydik. Günü bile belirlemiştik.. Hayırlısı . Olacağı varsa olurdu.. Kader..

Bence annede abla da sorun yok canım şimdi daha iyi anladım senin seviyorum dediğin zırto resmen senden ayrılmak için çok haklı ve güzel bir bahane uydurmuş senin saflığını da iyi kullanmış ve senin ahını almamak için de bu şekilde senden ayrılmış.
İlk başta hangi devirde yaşıyoruz diye düşünmüştüm ama bu işin için de kaynana parmağı değil senin seviyorum dediğin herifin parmağı var.
Hiç üzülme takma kafana biri gider öteki gelir.Kör olsan topal olsan yine kısmetin gelir :KK66:
Annesi yengemin abisinin evine gitti.. Oğlu için ne kadar çok severse sevsin izin vermeyeceğim demiş. Gelse de kapımı açmam demiş.. daha bir sürü şey..Ben hepsini Allaha biraktim.. Rabbim bu ayrimciliklarinin hesabını sorsun İnşAllah.. Ya bu dünya da ya da öbür dünyada.. Hakkimiza girdiler.. Rabbim bilsin.

Hiç üzülme takma kafana biri gider öteki gelir.Kör olsan topal olsan yine kısmetin gelir :KK66:
Olabilir mi?Belki.Konu sahibi ne hissediyor?

Olabilir mi?Belki.Konu sahibi ne hissediyor?
Olabilir .. Konu sahibi ne dusunecegini de bilmiyor.. Aklım allak bullak..düşünemiyorum.haklıdır.. Zaten sevgisinden supheliyim artık.haklısınız yani.. sevgi hiçbir bahaneyi kabul etmez. . Ben kendimi kandirmisim bunca zaman.. Anneme söyledim .. Ben demiştim'leri ,belliydi'leri başladı..Annem başından beri ona guvenmedi. O da diğeri gibi bırakıp gidecek dedi.. Yine sonunda sen uzuleceksin. Benim kötü huyum mu bilmiyorum. Hatası varsa bile düzeltmesi için ugrasirim ve bu 2.ilişkim ama ikisinde de giden ben olmadim.. Bundan sonra da olmayacağım.. Vicdanım çok rahat . Sadece dua ediyorum.. Sadece kandirilmislik hissi var.. vakit geçtikçe farkına varıyorum.. En iyisi ne yapayım.. Zaten kaderimdeki insansa nereye gidersem gideyim yolum ona çıkar.. Hayırlısı.. Ama akillanmiyorum işte..

Bourgeon:yalniz super yerde yasiyorsun.Bunaldikca eyfel kulesinin oralarda gez dur:KK66:Sonbaharda oralara tur gezisi dusunuyorum.

Canim benim kusura bakma ama sevdigin kadar sevilmemissin. Eger seni o kadar cok sevseydi ne yapar eder ailesini ikna ederdi emin ol. sen tek basina direnmissin resmen o kolaya kacmis. Ask bu degil kusura bakmasin. Annem istemiyor deyip kacip gitmek degil ask

Back
X