- 30 Nisan 2016
- 4.408
- 11.323
- 208
Buradaki sorunları da okuyorum.Önce bu durumu çok dert ederdim.Şimdi diyorum ki "varlığıyla bin dert olacağına,yokluğuyla bir dert olsun."Aramiza hos geldiniz.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buradaki sorunları da okuyorum.Önce bu durumu çok dert ederdim.Şimdi diyorum ki "varlığıyla bin dert olacağına,yokluğuyla bir dert olsun."Aramiza hos geldiniz.![]()
O da doğru.. Ama insan illa yaşayacak o bin derdi..yüzden vazgeçemiyor.. belamı arıyorum resmen..Buradaki sorunları da okuyorum.Önce bu durumu çok dert ederdim.Şimdi diyorum ki "varlığıyla bin dert olacağına,yokluğuyla bir dert olsun."
Elbette gelir.Demek ki daha zamanı değil.Bir söz var;eğer istediğiniz bir şey olmuyorsa,bu çok daha iyi bir şey olacağı içindir.Allah büyük.. bir gün o güzel günler bize de gelir.. Olmaz mı![]()
Belki o dertlerin olmadığı biriyle karşılaşırız. (Hihiho kendimi hesaba katıyorum.O da doğru.. Ama insan illa yaşayacak o bin derdi..yüzden vazgeçemiyor.. belamı arıyorum resmen..
Allah büyük.. bir gün o güzel günler bize de gelir.. Olmaz mı![]()
Ben aleviyim.. Ramazan orucunu da tutarım çok şükür. Alevi olduğum için istemedi ailesi. Kürt olsaydı kabul ederdik ama alevi dendi.. Canları sağolsun. Yapabileceğim bişey yok. Zamani geri alamam. Böyle olacagini başından tahmin etmeliydim..
İnşAllah.. Hayat .. bizi nereye sürükleyecek acaba? Öyle ya da böyle zaten göreceğiz..Elbette gelir.Demek ki daha zamanı değil.Bir söz var;eğer istediğiniz bir şey olmuyorsa,bu çok daha iyi bir şey olacağı içindir.
Bir ihtimal..erkeksiz yaşanır ama aşksız sevgisiz.. orasını bilmiyorum işte.Belki o dertlerin olmadığı biriyle karşılaşırız. (Hihiho kendimi hesaba katıyorum.)Elbet bir gün olur.Ha,olmayacaksa da olmasın.Zorunlu bir ihtiyaç değil ne de olsa.Erkeksiz de yaşanır valla,hem de öyle bir yaşanır ki.
Evet o aynen öyle demiş.. Ben aileme öyle demedim..Ailem zaten ayrım yapmaz .. Akıllarında biri vardı zaten.. Mahşerde hesaplasacagim günü bekliyorum.. Allaha biraktim.. hakkıma girdiler..Helal etmiyorum.. Acımı da yaşıyorum.. cok kötü yaşıyorum.. Bu defa zor olan herkese iyi olduğumu göstermeye çalışmak.. hergün agliyorum.. kimse bilmez.. İyiyim sanıyorlar.. Rabbim büyüktür..Bunu ailesine niye soylemis ki? Bir kiz sevdim ama alevi mi demis? Demeseydi nereden anlasilacakti. Alninizda mi yaziyor? Eeee oruc tutuyorum diyorsunuz ki sunni olup oruc tutmamayi tercih edenlerde var. Yani oruc tutmuyor olmaniz bile alevi oldugunuzu gostermezdi.
Siz ailenize bir cocuk sevdim ama sunni mi dediniz? O niye soylemis?
Bana sanki baska bir kiz var akillarinda da bunu da bahane etmisler gibi geldi. Annesi demis ya onun kaderinde baskasi var diye.
Bastan bitmesi iyi olmus. Birakin kimi istiyorlarsa onu alsinlar. Ogullarinin duygularini hice sayip bizim istedigimizle evleneceksin diyen insanlar ileride size huzur vermezdi.
Su an cok taze aciniz ama zamanla gececek insallah.
Evet sevmemis.. ve mutlu.. sevseydi gitmezdi zaten.. Allah büyük.. Cok mutsuzum.. içim kevgire döndü.. bıktım ..Senin kadar sevmemis
Evet o aynen öyle demiş.. Ben aileme öyle demedim..Ailem zaten ayrım yapmaz .. Akıllarında biri vardı zaten.. Mahşerde hesaplasacagim günü bekliyorum.. Allaha biraktim.. hakkıma girdiler..Helal etmiyorum.. Acımı da yaşıyorum.. cok kötü yaşıyorum.. Bu defa zor olan herkese iyi olduğumu göstermeye çalışmak.. hergün agliyorum.. kimse bilmez.. İyiyim sanıyorlar.. Rabbim büyüktür..
O bile kabullenememis.sogumayi beklemiş. Bensiz de yapabildiğini ara verdiğimizde anlamış da oldu.. önemi yok artık hiçbirşeyin.. Ben de kötü huy yuzlesmeden geçmiyor.. alışıyorum ama geçmiyor.. Rabbim büyük bol dua edeceğim.Ramazan ayındayız.. Rabbim görüyor.. Doğru diyorsunuz zaten tereddutteydi bir ara istihareye bile yatacağını söylemişti.. Ben hep düzelir akil karışıklığı diye bekledim.. Kaçtı..olsun Kimsenin ahı kimsede almaz.. Bu döktüğüm gözyaşlarını Rabbim görüyor.. Rabbim içime Biraz ferahlık versin.. Mecburum.. İnşAllah.cok teşekkür ederim..Kendi demisse demekki onunda tereddutleri vardi. Eger bu konu da teredutluyse zaten bitmesi iyi olmus. Bos verin sizin goz yaslariniza degecek biri degilmis. Gitsin anaciginin buldugu biriyle evlensin. Sizinde karsiniza daha kimler cikar. Oyle biri cikar ki iyiki bitmis dersiniz.
O bile kabullenememis.sogumayi beklemiş. Bensiz de yapabildiğini ara verdiğimizde anlamış da oldu.. önemi yok artık hiçbirşeyin.. Ben de kötü huy yuzlesmeden geçmiyor.. alışıyorum ama geçmiyor.. Rabbim büyük bol dua edeceğim.Ramazan ayındayız.. Rabbim görüyor.. Doğru diyorsunuz zaten tereddutteydi bir ara istihareye bile yatacağını söylemişti.. Ben hep düzelir akil karışıklığı diye bekledim.. Kaçtı..olsun Kimsenin ahı kimsede almaz.. Bu döktüğüm gözyaşlarını Rabbim görüyor.. Rabbim içime Biraz ferahlık versin.. Mecburum.. İnşAllah.cok teşekkür ederim..
Hayırlısı..Rabbimin bir bildigi var ki .. Haklısınız..sadece işte kafamda niyeler dönüp dolaşıyor.. gececek biliyorum..Allah büyük.. Cuma günün hürmetine.. Hersey gelip gececek..İnşAllah.. Bu sadece aşk konusunda değil.. ailevi mesele olsa bile cook kafaya takarım.. ve atlatamam kolay kolay... Dua ediyorum..içim soğusun diye.. Ailesiyle zaten olmazdı.. O kadar ırkçisini gördüm.. tabi yaşamamıştım bugüne kadar. Böylesini görmedim.. Allahtan da korkmazlar..o kadar hırpalamayın kendinizi allahaşkına. bu kafada bir aileyle mutlu olamazdınız demek ki böyle bir şey için insan ayırandan hayır mı gelir? allah hakkınızda hayırlısını vermiştir, öyle düşünün.
söylemesi gerekli değilmiş bence sormadılarsa, daha önce de yazdım eşimin kardeşi gizledi söylemedi, memleket unsurundan dolayı anlamış ailesi, yine de söylememiş, sonra çok sorunlar oldu hala da sorunları var. daha zor inanın. aile kabullenemicekse siz hep mutsuz olacaktınız.
Amin İnşAllah.. Sevmemiş .sevseydi zaten olmazdı.. yüzünü gösterdi.. Yazık verdiğim 1 saniyeye bile aciyorum. Kendimi kandırılmış hissediyorum.. Allah bilir ne yalanları vardır. Allah büyük.. Bir an önce unutmak İstiyorum.. bitsin gitsin.. Ailemi haklı cikardi..ben anlamıyorum gerçekten, çevrede sünni olupta, namazsız, oruçsuz, kuransız yaşayan, zina yapan, alkol alan, ağzı, karakteri ,huyu bozuk bi ton insan var...Böyle bi sünni olacağına, düzgün bir alevi olsun daha iyidir.Sizi gerçekten çok sevseydi bırakıp gitmezdi, üzmeyin kendinizi, sizi sizin onu sevdiğinizden daha çok seven birini tercih edin, Rabbim öylesini çıkarsın karşınıza diye dua edin
Değil kalbini kırmak gururunu kırmış farkında değil misin.İyi ki olmamış.İleride ne kadar sevineceksin bu duruma şimdi ağlıyorsun.Ailesine karşı gelemeyen,kendi benliği oturmamış toy bir çocuk.Yarın evlendiğinde ailesi ne derse onu yapacak.Geçen sene bu zamanlar ağlıyordum.. Yine bu sene ağlıyorum..
Birini tanidim..10 aydır tanıyorum.7 aydır da birlikteydik. Benim yaşadığım o kötü günleri unutturan biri.. Ailesi istemedi.. Sebep mezhep farklılığı.. Tanımak bile istemediler.. Yıprandık,yipratildik .Ama degismedik. Annesi ayrılmam için haber bile gönderdi bana. Yani oğlumu bıraksın Onun kaderi başkasıyla dedi. Cok ağladık ikimizde. 2 haftayı geçti ara verdik.. Bugün görüşecektik.. Gorusmeyelim dedi. Ailem kazandı dedi. Alismalisin bensizlige dedi. Daha bir çok şey konuştuk.. Ve birbirimize sevgi cümleleri soylerek ayrıldık. Gerçek aşkı sevgiyi onda gordum. Hiç ama hiç kalbimi kirmadi. Elimden birşey gelmiyor.Alisirim ama nasıl unutucam? Yüreğim mahşer yeri gibi..