seni cok ama cok iyi anliyabiliyorummm.. Bende hayatimdan gecenleri sana anlatayim cnm. Ben sunni esimin ailesi Alevi. Fakat esim namaza kurana cok bagliligi vardir ve suan allaha sukur namazina basladi ( soyluyorum anlamamiz icin ) yani ailesinden cok farkli.. biz 5 yil konustuk evlenmeden once. benim ailem esimin ailesi alevi diye yanasmadi, esimin aileside hicbizaman gelmek istemediler. ben esimle konusuyorum biliyorlar annesi babasi kendi insanlarindan kiz bulup esime sunuyorlardi. esimde hic ama hic bakmadi. Beni hic birakmadi. biz artik ayri kalmaya dayanamadik ve kactik. Inaninki ben hic pisman degilim. Rabbim bana iyiki esimi nasip etti. Ailemle baristim esimi cok seviyorlar. Esimin aileside beni sever fakat arada esime derler karin basini acmayi dusunmuyomu artik aramiza girdi bize ayak uydursun. Esimde hemen beni korur, eger basini acarsa ben onu bosarim:) ben onu oyle sevdim ister kabullenin ister kabullenmeyin der.. yani aile onemli tabiki fakat esinin sana sahip cikmasi dahada onemli! suan Hamd olsn bi sorunumuz yok