- 3 Şubat 2015
- 24
- 9
- 45
- Konu Sahibi uzunhikaye06
ben 8 aylık evliyim evime yeni alışıyorum. büyük problemlerimz yok ama sıkıldığım konu sürekli aile içine girmek. ev oturmaları . bitmiyor. çalışan bir bayanım yoğun çalışıyorum haftasonu tatil 2 gn. ama özel işlerim kuaförüm çamaşırım ütüm oluyor. çocuğumuz yok. henüz çocuk denemedik. ona rağmen ben sürekli koşturmaca bir haldeyim. evimi seviyorum. ama eşimin ailesi kalabalık. ve sürekli toplantı halindeler.
haftada 2 bilemedin 3 akşam bir yerdeyiz. eşimi yalnız bırakmak istemiyorum sıkılıyorum sohbetlerde yabancı kalıyorum. ne söylesem konuşsam bilemiyorum.kayınvalidem zorlamasa da davet ediyor. aynı muhitteyiz. hep gidiyorsun davet etmek gerekiyor. bekar hayatımdan çok farklı bazen daralıyorum ..... evli bayanlar bu durumu yaşayan var mı
haftada 2 bilemedin 3 akşam bir yerdeyiz. eşimi yalnız bırakmak istemiyorum sıkılıyorum sohbetlerde yabancı kalıyorum. ne söylesem konuşsam bilemiyorum.kayınvalidem zorlamasa da davet ediyor. aynı muhitteyiz. hep gidiyorsun davet etmek gerekiyor. bekar hayatımdan çok farklı bazen daralıyorum ..... evli bayanlar bu durumu yaşayan var mı