• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile

Merhaba ablalarim kardeşlerim bugün size çok ihtiyacim var 😞
7 yıllik bir ilişkim vardı çok temiz bir şekilde geçirdik aynı şehirde olmamıza rağmen. Ciddiyete bindirmek istedik lakin ailem daha doğrusu babam ailesi köylü diye vermek istemedi ve vermedi 😭 İkimizin de canı çok yanıyor bir hic uğruna ilişkimiz bitti... Onunla birlikte ceyizimizi secmistik canım çok yanıyor😭
Lütfen bana biraz destek olun çevremde kimse bana destek olmuyor kafam dolu o yüzden sizlere sığındım 🤲 başka dertlesicek kimsem yok
canım yaşlarınız kaç? neden daha erken evlenme sürecine girmediniz bu kadar üzülmezdiniz

Biraz daha ayrıntı verirseniz bişeyler söyleyebiliriz belki 🙄

Merhaba ablalarim kardeşlerim bugün size çok ihtiyacim var 😞
7 yıllik bir ilişkim vardı çok temiz bir şekilde geçirdik aynı şehirde olmamıza rağmen. Ciddiyete bindirmek istedik lakin ailem daha doğrusu babam ailesi köylü diye vermek istemedi ve vermedi 😭 İkimizin de canı çok yanıyor bir hic uğruna ilişkimiz bitti... Onunla birlikte ceyizimizi secmistik canım çok yanıyor😭
Lütfen bana biraz destek olun çevremde kimse bana destek olmuyor kafam dolu o yüzden sizlere sığındım 🤲 başka dertlesicek kimsem yok
Senin ailen frankafon mu da köylü yü aşğılıyor?

Ailenizle konusun bir kere tanisin gorusun eger kotu bir huyunu gorurseniz ayrilim diyin eger tek sorun koylu olmasiysa vazgecmiyorum diyin tepkilerine bakin niye bu kadar cabuk pes ettiniz.
Aile geldi tanıştılar çokta iyiler dediler ama vermiyorum diyor 🤦 Annemi suçluyor

Back
X