- 30 Nisan 2014
- 5.475
- 17.098
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adamda bir gr merhamet falan da yok. Çocuklarının annesi çekmiş gitmiş , eee konu sahibinin dediğine göre çocuklara da iyi bakıyor. İnsan hadi karısına acimiyor ,çocuklarına üzülür de yeniden düzenleri bozulmasin diye düşünüp düzgün durur. Kendi çocuğuna merhameti olmayan ,düşünmeyen adamdan ,kadından korkarım benIcimden gecen: adami evden atıp cocuklara sahip cikmak oldu. Ama sizin icin en dogrusu evliligi bitirmek
Çok haklısınızAdamda bir gr merhamet falan da yok. Çocuklarının annesi çekmiş gitmiş , eee konu sahibinin dediğine göre çocuklara da iyi bakıyor. İnsan hadi karısına acimiyor ,çocuklarına üzülür de yeniden düzenleri bozulmasin diye düşünüp düzgün durur. Kendi çocuğuna merhameti olmayan ,düşünmeyen adamdan ,kadından korkarım ben
Adamda bir gr merhamet falan da yok. Çocuklarının annesi çekmiş gitmiş , eee konu sahibinin dediğine göre çocuklara da iyi bakıyor. İnsan hadi karısına acimiyor ,çocuklarına üzülür de yeniden düzenleri bozulmasin diye düşünüp düzgün durur. Kendi çocuğuna merhameti olmayan ,düşünmeyen adamdan ,kadından korkarım ben
Çocuklar çok düşkün bana çok seviyorlar beni anne sen hayatimiza girdiğinden beri herseyiniz çok değişti ilgi görmeye başladık alışveriş yapıldı sen geldigen beri diyor düşünün alışveriş diyor.ustbas herşey elimden ne geliyorsa yapıyorum ilgileniyorum arkadaş gibiyim onlarla.Aynen. Cocuklara acidim. Konu sahibi yine iyi bakiyormus. Enistemi üvey annesi hortumla dövüyormus zamaninda babasi iste olsa. Tehtid ediyormus birsey söylemesin diye. O yüzden hep de uzun kollu seyler giyermis..gelecek sefer cocuklar öyle birinin eline düsebilir
Çocuklar çok düşkün bana çok seviyorlar beni anne sen hayatimiza girdiğinden beri herseyiniz çok değişti ilgi görmeye başladık alışveriş yapıldı sen geldigen beri diyor düşünün alışveriş diyor.ustbas herşey elimden ne geliyorsa yapıyorum ilgileniyorum arkadaş gibiyim onlarla.
KesinlikleAna baba sözü dinlemeyenin burnu b.ktan çıkmaz derlerdi de inanmazdım.
Nasıl bir akıl tutulması yaşıyor sunuz?Dört cocuklu adama kaçıp,üstüne bir de çocuk yapmak üstün bir cesaret örneği.Ailenizin yanına döneceksiniz tabi,evde boynuz patlatmaya devam mı edeceksiniz?Merhabalar 4 çocuk babası biriyle evlendim severek benim hiç çocuk yoktu.Ailem çok karşı çıktı dinlendim kaçtım.Cocuklarida kabul ettim.Lakin defalarca eşim tarafindan aldatıldım ve şiddet gördüm.Suan benim de 1 yaşında kzim oldu,Eşim hâlâ aldatıyor beni, çocuklarla aramda hiçbir sorun yok çok seviyorlar beni.ama eşimin bu şekilde olması ve hiç düzelmemesi oldukça yıprattı beni, dayanamıyorum artık.Hem evime hemde cocukalrina çok güzel bakiyorum.Neden bu şekilde eşim bilmiyirum .Sizce ne yapmalıyım.Ailem yine evladimizssin diyor ama bu şekilde 1 çocukla baba kapisana tekrar dönmek çok zor .Çok pişmanım yaptığım bu evlilikten.Ne yapmalıyım sizce.Beni sevmemiş evine dadı getirmiş.bunu o kkdr güzel hissetiryorki bana.Dayanamiyirum artık.
kuzeninden 4 çocuk yapan adamla evlenmek. Midem bulandı resmenÖnceki eşi öz dayı kızı babasının evinde.
Hayır asla asla durum bundan ibaret soyledikleriniz tabi çok doğru ve haklısınız.Bende en dogrusunun bitmesi gerektigini düşünüyorum.Hem kendisi hemde ailesi tarafından hicbirsekilde istenmesigimin farkındayım.Dedigim gibi sadece kızım için dayandım . arık tükendim ama.gerekwni yapicam.Şunu farkettim siz ayrılmayı önerenleri görmezden geliyorsunuz. Sadece birisinin çıkıp size ‘ben de bunları yaşadım. Bacım şunu oku, şöyle yap geçer demesini bekliyorsunuz ‘ öyle bir dünya yok. Beklerseniz 70 yaşında bırakır, prostat problemi olursa. Yoksa aynen devam eder. O çocukların da kendi annelerine ihtiyaçları var, size değil. Siz bakalım kendi çocuğunuzu alıp gidebilecek misiniz? Bir anne çocuğunu bırakmak istemez. Bilmediğiniz veya paylaşmadığınız şeyler var.
Ne bekliyordun ki , 4 çocuğa ve kendine bir hizmetçi lazımmış sizi kurban seçmiş, siz de kurban olmaya dünden razıymışsınız...Merhabalar 4 çocuk babası biriyle evlendim severek benim hiç çocuk yoktu.Ailem çok karşı çıktı dinlendim kaçtım.Cocuklarida kabul ettim.Lakin defalarca eşim tarafindan aldatıldım ve şiddet gördüm.Suan benim de 1 yaşında kzim oldu,Eşim hâlâ aldatıyor beni, çocuklarla aramda hiçbir sorun yok çok seviyorlar beni.ama eşimin bu şekilde olması ve hiç düzelmemesi oldukça yıprattı beni, dayanamıyorum artık.Hem evime hemde cocukalrina çok güzel bakiyorum.Neden bu şekilde eşim bilmiyirum .Sizce ne yapmalıyım.Ailem yine evladimizssin diyor ama bu şekilde 1 çocukla baba kapisana tekrar dönmek çok zor .Çok pişmanım yaptığım bu evlilikten.Ne yapmalıyım sizce.Beni sevmemiş evine dadı getirmiş.bunu o kkdr güzel hissetiryorki bana.Dayanamiyirum artık.
Çok guvenmistim kendisine ve gerçekten çok sevmiştim.Ne bekliyordun ki , 4 çocuğa ve kendine bir hizmetçi lazımmış sizi kurban seçmiş, siz de kurban olmaya dünden razıymışsınız...
Yahu 4 çocuklu adam , ne sevmesi ...Çok guvenmistim kendisine ve gerçekten çok sevmiştim.
4 cocuk bir tane de kendisininki ev kreşe dönmüşYahu 4 çocuklu adam , ne sevmesi ...
Çok üzüldüm gercekren yazıklar olsun o adama . Ama evlatlarına güzel bakarak çok sevaptasiniz . Eğer giderseniz onlar da çok üzülecek bilemiyorum Allah kocaniza akıl fikir versinMerhabalar 4 çocuk babası biriyle evlendim severek benim hiç çocuk yoktu.Ailem çok karşı çıktı dinlendim kaçtım.Cocuklarida kabul ettim.Lakin defalarca eşim tarafindan aldatıldım ve şiddet gördüm.Suan benim de 1 yaşında kzim oldu,Eşim hâlâ aldatıyor beni, çocuklarla aramda hiçbir sorun yok çok seviyorlar beni.ama eşimin bu şekilde olması ve hiç düzelmemesi oldukça yıprattı beni, dayanamıyorum artık.Hem evime hemde cocukalrina çok güzel bakiyorum.Neden bu şekilde eşim bilmiyirum .Sizce ne yapmalıyım.Ailem yine evladimizssin diyor ama bu şekilde 1 çocukla baba kapisana tekrar dönmek çok zor .Çok pişmanım yaptığım bu evlilikten.Ne yapmalıyım sizce.Beni sevmemiş evine dadı getirmiş.bunu o kkdr güzel hissetiryorki bana.Dayanamiyirum artık.