Aile

Azelma1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2023
10
4
1
36
Merhaba. Lütfen bana akıl verin. Acaba yalnış mı düşüyorum. Eşim ve bebeğimle yurtdışına gidiyoruz ailemin yanına. Eşimin ablası demiş ben gelip sizde kalıcam. Siz bu durumda nasıl tepki verirdiniz?ben çok sinirlendim olmaz dedim. Bana göre doğru değil ve rahatsız oldum. Yorumlarınıži bekliyorum önceden teşekkür ederim

İstememe hakkınız var, eşinizle konuşun durumu

Ben olsam birşey demem
Eşyaya fazla anlam yüklemem asl olan ilişkilerdir
Eşimin kardeşi benim için yabancı değil
Ya bu kadar maddeci olmayın
Ne yapabilir evinize

Merhaba. Lütfen bana akıl verin. Acaba yalnış mı düşüyorum. Eşim ve bebeğimle yurtdışına gidiyoruz ailemin yanına. Eşimin ablası demiş ben gelip sizde kalıcam. Siz bu durumda nasıl tepki verirdiniz?ben çok sinirlendim olmaz dedim. Bana göre doğru değil ve rahatsız oldum. Yorumlarınıži bekliyorum önceden teşekkür ederim
Siz yokken evinizde mi kalmak istiyor ?

Niye kalacakmış

Kalsın yahu ne var bunda ne yapacak ki kafa dinlemek istiyordur ailesinden ayrı kendi kardeşlerim veya eşimin kardeşleri anahtarımı hiç düşünmeden veririm. Ama bu biraz da güven ile alakalı siz bilirsiniz görümcenizin karakterini biz bu kadar yazdığınızla ne yanlış diyebiliriz ne doğru

Guya ders calisacakmis falan. Biz kirada oturuyoruz. O da annesiyle kendi evlerinde oturuyor
Kütüphaneye gitsin. Bir sürü yer var çaşılacak. Kafeler var. Kahveciler var.

Hem sizden de izin alması gerekirdi. Hastalık vs gibi gerekli durum yoksa gerek yok istemiyorsanız müsade etmeyin.

Kalsın yahu ne var bunda ne yapacak ki kafa dinlemek istiyordur ailesinden ayrı kendi kardeşlerim veya eşimin kardeşleri anahtarımı hiç düşünmeden veririm. Ama bu biraz da güven ile alakalı siz bilirsiniz görümcenizin karakterini biz bu kadar yazdığınızla ne yanlış diyebiliriz ne doğru
Benim eşimin ablası ile öyle samimiyetim yok. Kendisi

Görümcemi severim gelip kalmak istese sıkıntı etmem ama bana söylemesini isterim abisine değil.

Yani herkesin huyu suyu farklı .mesela ben çok pimpirikli bir insanım.misafire bile tahammül edemem o yüzden reddederdim.

Benim eşimin ablası ile öyle samimiyetim yok. Kendisi
Kendisi soğuk davranan
Kendi evlerinde ders calisamiyor mu?
Şimdiye kadar evinde çalıştı zaten. Benim evimde bana çok özel olan birisi ben olmadan kala bilir. Evime sadece ayda bir kere annesi ile gelir. Bundan başka ne konuşuruz ne görüşürüz. Ayda bir kere de biz gideriz. Bana değil zaten eşime söylemiş

Kendisi soğuk davranan

Şimdiye kadar evinde çalıştı zaten. Benim evimde bana çok özel olan birisi ben olmadan kala bilir. Evime sadece ayda bir kere annesi ile gelir. Bundan başka ne konuşuruz ne görüşürüz. Ayda bir kere de biz gideriz. Bana değil zaten eşime söylemiş
Ayda bir kere gelmesi de bebeğimiz olduğu için. Öncesinde aylarla gelmezdi

Back
X