Merhaba, suan göz yasları icine yazıyorum bu satırları çünkü daha az önce annemle kavga ettik. Yine bana gelecegimle ilgili beddualar etti. Hiç anlaşamıyoruz annemle suan 21 yaşındayım bu yasıma kadar zaten çok sert davrandı. Giyindigimi beğenmez konuştuğumu beğenmez kendisini hor gördüğümü düşünür .... Ben artık şaşırdım ne yapacağımı bilmiyorum bazen anlaştığımız zamanlar oluyor ama ben alttan alırsam oda. Hep büyük abli sever pni bana ornek gösterir beni takdir etmez oysa ben onun için ne kadar uğraşıyorum . Hem okuyorum hem çalışıyorum birde ev işlerinde çok yardımcı oluyorum ama ona bile begrnmez. Hep eleştiriyor beni
psikolojim bozuldu inanın . arkadaslarımın ailesine imreniyorum benim hiç öyle ailem olmadı. Çok sükut bizi büyüttü tabi hakkı var ama beni küçüklüğümden beri hep ayırdı. Abilerime herseyi alır bana almazdi kıyafetime özen gostermezdi... Off saysam bitmez. Kendisini babamdan çok çekti çekiyorda o yüzden ben hep annemin yanında oldum ama sinirlerim bozulduğu için artık hep yüksek sesle konuşuyorum onunla. Zaman zaman ağlıyorum iyice düzenim bozuldu. Bugün bana yine çok beddua etti
okadar sogudumki artık gönlünü bile alasim gelmiyor oysa ben onu ne kadar çok seviyorum hasta oldu hep ben ilgilendim. Derslerimden dolayı yogunum sinirliyim hiç anlayış gostemiyor ben ne yaptimki ona
kusura bakmayın uzun yazdım biraz lütfen bana akıl teselli verin yoksa kaybedicem kendimi .