- 20 Temmuz 2007
- 4.228
- 664
- 723
- Konu Sahibi pembegelincik
-
Eminim ki içten yapmıyordur ama bunun bir nedeni olmalı kız çocuğu istememesiyle ilgili olsaydı ablana güzel davranıyormuş.Benim teyzemde bazen çocuklarına bagırır çok iyi kalplidir melek gibidir saftır ama eniştemden çok çekti bu yüzden bazen çocuklarına çatar annenizinde sizi düşündügü zamanlar mutlaka olmuştur mesela hastalandıgınızda ne yapar?
Annen seni çok seviyordur emin ol . .
baktın o sana bağrıyor sesini çıkarma . üzerindekini begenmiyor peki de . Derslerini çalışmanı evdeki işleri yapmanı takdir etmiyor duymamazlıktan gel . Bi süre tepkisiz ol annene karşı .
oda vazgeçer artık sana birşeyler sölemekten . Birde merak ettm ablanla hiç bi sorununu paylaştınmı oda farkındamı acaba bunların .En azından o annesine desin kardeşimn çok üzerine gidiyorsun diye
Tabi ki bu sana olan davranışlarını meşru kılmaz ama belki de sadece dilindedir annenin söyledikleri. Anne yüreği bu, elbette seviyordur seni. Benim de senin yaşlarındayken annemle sorunlarım olurdu. Anne ve kızının zaman zaman anlaşamaması çok normal. Şimdi 26 yaşındayım. Baktım ki zıtlaşmakla hiçbir şey elde edemiyorum, uyumlu olmaya karar verdim. Bazen yaşayamadığım içimde kalan şeyler oldu tabi ama hiçbir şey ondan kıymetli olamaz. O benim her şeyim. Zor zamanlar yaşıyorsun. Hissettiklerini çok iyi anlıyorum. Annen sinirliyken kendini onun yerine koymaya çalış, yaşadığı sıkıntıları düşün. Belki biraz olsun rahatlarsın. Sabrın sonu selamettir. Asla sabrını, umudunu kaybetme. Annen ne kadar hayırlı bir evlat olduğunu bilmiyorsa bile emin ol bir gün anlayacaktır. [/QUOT
Tabi ki bu sana olan davranışlarını meşru kılmaz ama belki de sadece dilindedir annenin söyledikleri. Anne yüreği bu, elbette seviyordur seni. Benim de senin yaşlarındayken annemle sorunlarım olurdu. Anne ve kızının zaman zaman anlaşamaması çok normal. Şimdi 26 yaşındayım. Baktım ki zıtlaşmakla hiçbir şey elde edemiyorum, uyumlu olmaya karar verdim. Bazen yaşayamadığım içimde kalan şeyler oldu tabi ama hiçbir şey ondan kıymetli olamaz. O benim her şeyim. Zor zamanlar yaşıyorsun. Hissettiklerini çok iyi anlıyorum. Annen sinirliyken kendini onun yerine koymaya çalış, yaşadığı sıkıntıları düşün. Belki biraz olsun rahatlarsın. Sabrın sonu selamettir. Asla sabrını, umudunu kaybetme. Annen ne kadar hayırlı bir evlat olduğunu bilmiyorsa bile emin ol bir gün anlayacaktır.
Merhaba, suan göz yasları icine yazıyorum bu satırları çünkü daha az önce annemle kavga ettik. Yine bana gelecegimle ilgili beddualar etti. Hiç anlaşamıyoruz annemle suan 21 yaşındayım bu yasıma kadar zaten çok sert davrandı. Giyindigimi beğenmez konuştuğumu beğenmez kendisini hor gördüğümü düşünür .... Ben artık şaşırdım ne yapacağımı bilmiyorum bazen anlaştığımız zamanlar oluyor ama ben alttan alırsam oda. Hep büyük abli sever pni bana ornek gösterir beni takdir etmez oysa ben onun için ne kadar uğraşıyorum . Hem okuyorum hem çalışıyorum birde ev işlerinde çok yardımcı oluyorum ama ona bile begrnmez. Hep eleştiriyor benipsikolojim bozuldu inanın . arkadaslarımın ailesine imreniyorum benim hiç öyle ailem olmadı. Çok sükut bizi büyüttü tabi hakkı var ama beni küçüklüğümden beri hep ayırdı. Abilerime herseyi alır bana almazdi kıyafetime özen gostermezdi... Off saysam bitmez. Kendisini babamdan çok çekti çekiyorda o yüzden ben hep annemin yanında oldum ama sinirlerim bozulduğu için artık hep yüksek sesle konuşuyorum onunla. Zaman zaman ağlıyorum iyice düzenim bozuldu. Bugün bana yine çok beddua etti okadar sogudumki artık gönlünü bile alasim gelmiyor oysa ben onu ne kadar çok seviyorum hasta oldu hep ben ilgilendim. Derslerimden dolayı yogunum sinirliyim hiç anlayış gostemiyor ben ne yaptimki ona kusura bakmayın uzun yazdım biraz lütfen bana akıl teselli verin yoksa kaybedicem kendimi .
Sagol canım iki ablam var birine Asıri derecede iyi davranır digerinede iyi ama beni kabullenemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?