Aile

seyhan4161

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2015
184
574
23
55
Hayırlı Cumalar öncelikle..Benim aklımda yine deli sorular..Geçen annemle babamın evlilik cüzdanını buldum tarih ekim 1993..Benim doğum tarihim kasım 1993 .annem 1994 te dogdugumu ama òyle yazdırdıklarını söylüyor bu mümkün mü..

Doğru olabilir ama öz olmadıklarında mı şüpheleniyorsun? Belki başlarda dini nikahla da yaşıyor olabilirler,senin doğum tarihini geç de yazmış olabilirler, herşey olabilir yani.

Mümkün canım eğer başka şüphelerin yoksa takma derim

DNA testi nasıl yaptırırım fiyatlarını biliyor musunuz

Bi arkadşımın öyle,nikantan bigün sonra doğmuş.hatta nasıl terbiyeliymişim,nikahsız doğmamışım diyo.nikah sonradan yapılmış olabilir
Doğum tarihin yanlış yazılmış olabilir
Öz anne baban olmasa emin ol ilk düzeltecekleri şey o olurdu
Teşekkürler..

emniyet kriminal daire başkanlığı ücret karşılığında yapıyor 1000 tl gibi bir ücret talep ediyormuş.(geçen yıl bir haber kanalında izlemiştim )

Hayırlı Cumalar öncelikle..Benim aklımda yine deli sorular..Geçen annemle babamın evlilik cüzdanını buldum tarih ekim 1993..Benim doğum tarihim kasım 1993 .annem 1994 te dogdugumu ama òyle yazdırdıklarını söylüyor bu mümkün mü..
üveysin çocuuuum :D:D:D:D
ne düşünüyorsun bi de onu de bakim ;)

Evlenirken hamiledir Annem evlenirken bana 3 aylık hamileymiş :))

Ama davranışlarında sıkıntı varsa bilemem

Birşey düşündügüm yok.Eğer üveysem aklımdaki sorular yerine oturmuş olacak ..Ondan merak ettim..
annene ya da babana veyahut halana teyzene benzemiyor musun kimseye..ben küçükken düşünmüştüm üvey miyim diye nereden çıktıysa sonra bi baktım babamın kopyasıyım halama benziyorum babaannemle aynıyım:KK66:

bu tarihler hiçbir şeyi kanıtlamaz. Tarihlerden yola çıkarak üvey olduğunuzu asla söyleyemezsiniz.Peki, öz olmadığınızı düşünme sebeplerinizi biraz açar mısınız? yaşınız kaç? bazen ergenlikte, insan, ben üvey miyim vs. gibi düşüncelere de kapılabiliyor.ailemin kopyasıyım buna rağmen ben bile evlatlığım düşüncesine kapılmştım 13 14 yaşlarında.

annene ya da babana veyahut halana teyzene benzemiyor musun kimseye..ben küçükken düşünmüştüm üvey miyim diye nereden çıktıysa sonra bi baktım babamın kopyasıyım halama benziyorum babaannemle aynıyım:KK66:
Uff aslında benziyorum ama babama annemden bise yok ..Annem babamin ikinci esi..Babam ilk esiyle babanemin binbir turlu oyunu ile evlendi

Uff aslında benziyorum ama babama annemden bise yok ..Annem babamin ikinci esi..Babam ilk esiyle babanemin binbir turlu oyunu ile evlendi
canım benim annem zapzayıf kapkara esmer kara kaşlı kara gözlü alakamız yok babam beyaz tenli şişman renkli gözlü illa annene benzeyeceksin diye bir şey yok..annen sana kötü mü davranıyor.bence üvey falan değilsin kendi kendine kuruntu eiyorsun.

Back
X