Aile

bu tarihler hiçbir şeyi kanıtlamaz. Tarihlerden yola çıkarak üvey olduğunuzu asla söyleyemezsiniz.Peki, öz olmadığınızı düşünme sebeplerinizi biraz açar mısınız? yaşınız kaç? bazen ergenlikte, insan, ben üvey miyim vs. gibi düşüncelere de kapılabiliyor.ailemin kopyasıyım buna rağmen ben bile evlatlığım düşüncesine kapılmştım 13 14 yaşlarında.
Annemin soguk davranislari ve surekli beni babama itme cabalari.Surekli sen babanin kizisin bana bir sey anlatma demesi vb

ilk eşten olma ihtimalin var mı ki? kafam aşırı karıştı:KK64:
Aynen benimde karıştı..Babam 1 sene mecburi evli kalmis bosanamamıs.O kadını tanımıyorum ama hala babamın pesinde oldugunu onu aradigini halamgilden duydum..

Aynen benimde karıştı..Babam 1 sene mecburi evli kalmis bosanamamıs.O kadını tanımıyorum ama hala babamın pesinde oldugunu onu aradigini halamgilden duydum..
babanin ilk eşi onu baglayan birsey yoksa halen babanin pesinde olmaz halani felan aramaz aklim karisti bu yasta bu kadar zamana rağmen sadece evlat için aranır insan:110: belki de ilk esinden oldun sen ve seni vermediler

Uvey aileler cocuklara kotu davraniyor diye bisey yoktur kafanizi boyle seylerle bulandirmayin insanlar ne zorluklarla evlat ediniyorlar..

Bu arada benim ailemde bundan 37 38 yil once dini nikahla evlenmisler ki resmi nikahtan bir haberler ki istanbul gibi biryerde yasarken komsulari tembihliyor gidin resmi nikahinizi yapin diye ögretiyor.yani yiilllaaar once bu gibi seyler biraz cehaletti.

Banada annem bana kizdiginda git babana babana anlat derdini derdi:) yasiniz kac bilmiyorum ama cok süpheniz varsa ailenizi alin karsiniza sorun gercekten.birde baska kardesiniz var mi?

Ay belki evlenmeden bişeyler olmuştur olamaz mı ayrıca eskiden önce imam nikahlı kalıyorlarmış çok sonradan resmi nikah oluyormuş

ölen kardeş falan yok değil mi? eskiden ölen kardeşin kimliğine de yazdırıyorlarmış benim halamlar falan öyle mesela

Annemin soguk davranislari ve surekli beni babama itme cabalari.Surekli sen babanin kizisin bana bir sey anlatma demesi vb
sadece bu lafa dayanarak olmaz..ben de babamın kızıyım mesela,ablam da annemin :):) bu tabir karakter benzerliği için kullannılır genelde;)
ilk eşten doğmuş olabileiceğini düşünüyorsan aileden birilerini didikle bence öncelikle..hala babaanne gibi..tam doğruyu anlatmasalar dahi hissedersin birşeyler sakladıklarını..anlatmazsa kimse birşey,dna testi yaptıracağını söyleyip korkut,anlatan çıkar mutlaka varsa öyle bir durum..

bu arada hastanede mi doğmuşsun,eğer öyleyse tarihi yanlış kaydettirme gibi bir durum olamaz.hastane bildiriyor çünkü resmi olarak.ayrıca tam tersi yapılır mesela kasımda doğanı sonraki seneye kaydettirirler.

bu arada hastanede mi doğmuşsun,eğer öyleyse tarihi yanlış kaydettirme gibi bir durum olamaz.hastane bildiriyor çünkü resmi olarak.ayrıca tam tersi yapılır mesela kasımda doğanı sonraki seneye kaydettirirler.
Evet devlet hastanesinde dogmusum dogum belgelerimi bulamadim ilk is onlari bulucam

Uvey aileler cocuklara kotu davraniyor diye bisey yoktur kafanizi boyle seylerle bulandirmayin insanlar ne zorluklarla evlat ediniyorlar..

Bu arada benim ailemde bundan 37 38 yil once dini nikahla evlenmisler ki resmi nikahtan bir haberler ki istanbul gibi biryerde yasarken komsulari tembihliyor gidin resmi nikahinizi yapin diye ögretiyor.yani yiilllaaar once bu gibi seyler biraz cehaletti.

Banada annem bana kizdiginda git babana babana anlat derdini derdi:) yasiniz kac bilmiyorum ama cok süpheniz varsa ailenizi alin karsiniza sorun gercekten.birde baska kardesiniz var mi?
Ya bu sizin dediginiz gibi birsey degil annem sarilsam iter bunaltma der, benim detlerimi dinlemek istemez,hasta olsam ilgilenmek yerine oda hasta olur bi anda .Hatta ben dogum sancisi cekiyordum yanimda oda yan koltuga uzandi tansiyonum dustu filan dedi ya kizim iyi olcan ya teselli ediyim hic birsey yok..

Ya bu sizin dediginiz gibi birsey degil annem sarilsam iter bunaltma der, benim detlerimi dinlemek istemez,hasta olsam ilgilenmek yerine oda hasta olur bi anda .Hatta ben dogum sancisi cekiyordum yanimda oda yan koltuga uzandi tansiyonum dustu filan dedi ya kizim iyi olcan ya teselli ediyim hic birsey yok..
benim annemde çocukluğumdan beri bu şekilde ilgi alaka sıfır hasta olsam babam ilgilenir o da bakarım hasta olmuş ne diyeyim alıştım artık ama çocuğuna düşkün anneleri görünce içim acır ona alışamadım

Bakalım bu kadar suphe beni de tetikledi..bayramdan sonra yanlarindayim biraz laf almaya caliscam bakalim..

Bizimkilerin evlilik cuzdanlari ben ve kardeşlerimin nüfuslari ayni gün çıktı dört çocuktan sonra resmi nikah kiydilar tabi 35 yıl önce öyleymis yani sizinkilerde resmi nikahı sonra kıymis olabilir

Back
X