- Konu Sahibi theuglygoddess
-
Chris Gardner maddi olarak ayakta durmakta zorlanan ama buna rağmen son derece iyi niyetli ve çalışkan bir aile babasıdır. Karısı, artık içinde bulundukları duruma dayanamayıp evi terkedince oğlu Christopher ile baş başa kalırlar.
Bu durumun yarattığı hayalkırıklığını ve zorluklarını henüz atlatmamışken oturdukları evden de ev sahibi tarafından çıkartılırlar. Oğlu ile birlikte sokakta kalmasına ve tuvaletlerden düşkünler evine kadar çeşitli mekanlarda barınmaya çalışmasına rağmen Chris, oğlunun sevgisi ile ayakta kalmaya ve var gücü ile çalışmaya devam eder... Baba oğul arası mükemmel ilişkiyi anlatan bir film..
harika bir film ailecek izlenebilcek turden zaten konusunu okuyunca anlarsın tavsiye ediyorum mutlaka izle
Konusu: Çaresiz kalmış bir babanın yavrusu için neler yapabileceğini anlatan mükemmel bir eser..
bu filmide begenerek izlemistim..bunuda izledim deme sakın
çokeskifimler ama okulla ilgili ölü ozanlar derneği bir klasik zaten, koro,mona lisanın gülüşü hep aynı felsefede
okyanus kadar derin dört yaşındaki çocuğunu kaybeden annenin onu bulma maacerası, üvey anne gerçek anne ile üvey annenn çekişmesi, aşkvegurur biraz roomantik ama temelde beş kızzlı bbir aannenin kızzlarıa koca bbulma maceraısı sakıncalı saahne yok diye hatırıyorum, bir de komedii karışıkk olanlar vardı ama şimdi aklıma glmdi
Bak bunu izlemedim canım. Yalnız filmde açık seçik sahnelerinde olmaması gerek..?
yoo hayır acık sahne yok bu filmde:)
''Benim Adım Sam'' ailece izleyebileceğin duygu yüklü bi film
"Patch Adams" başta olmak üzere Robin Williams'ın tüm filmleri.
Chris Gardner maddi olarak ayakta durmakta zorlanan ama buna rağmen son derece iyi niyetli ve çalışkan bir aile babasıdır. Karısı, artık içinde bulundukları duruma dayanamayıp evi terkedince oğlu Christopher ile baş başa kalırlar.
Bu durumun yarattığı hayalkırıklığını ve zorluklarını henüz atlatmamışken oturdukları evden de ev sahibi tarafından çıkartılırlar. Oğlu ile birlikte sokakta kalmasına ve tuvaletlerden düşkünler evine kadar çeşitli mekanlarda barınmaya çalışmasına rağmen Chris, oğlunun sevgisi ile ayakta kalmaya ve var gücü ile çalışmaya devam eder... Baba oğul arası mükemmel ilişkiyi anlatan bir film..
harika bir film ailecek izlenebilcek turden zaten konusunu okuyunca anlarsın tavsiye ediyorum mutlaka izle
Konusu: Çaresiz kalmış bir babanın yavrusu için neler yapabileceğini anlatan mükemmel bir eser..
bu filmide begenerek izlemistim..bunuda izledim deme sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?