Ailecek izlenebilecek, etkileyebilecek ve eğitici film önerisi ?

theuglygoddess

You are mine ♥
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2010
3.221
33
358
Zonguldak
Bu tür filmler lazım acil kızlar.. Bilen, izleyen lütfen söylesn. Örnek vereyim 2 tane ki ona göre düşünün ve söyleyin :16:

ÖRNEK: Hayat Güzeldir(Life is Beautiful) , Leon:The Professional(Sevginin Gücü) , Babam ve Oğlum..

Son düzenleme:
umudunu-kaybetme.jpg

Chris Gardner maddi olarak ayakta durmakta zorlanan ama buna rağmen son derece iyi niyetli ve çalışkan bir aile babasıdır. Karısı, artık içinde bulundukları duruma dayanamayıp evi terkedince oğlu Christopher ile baş başa kalırlar.
Bu durumun yarattığı hayalkırıklığını ve zorluklarını henüz atlatmamışken oturdukları evden de ev sahibi tarafından çıkartılırlar. Oğlu ile birlikte sokakta kalmasına ve tuvaletlerden düşkünler evine kadar çeşitli mekanlarda barınmaya çalışmasına rağmen Chris, oğlunun sevgisi ile ayakta kalmaya ve var gücü ile çalışmaya devam eder... Baba oğul arası mükemmel ilişkiyi anlatan bir film..

harika bir film ailecek izlenebilcek turden zaten konusunu okuyunca anlarsın tavsiye ediyorum mutlaka izle

umudunu-kaybetme.jpg

Chris Gardner maddi olarak ayakta durmakta zorlanan ama buna rağmen son derece iyi niyetli ve çalışkan bir aile babasıdır. Karısı, artık içinde bulundukları duruma dayanamayıp evi terkedince oğlu Christopher ile baş başa kalırlar.
Bu durumun yarattığı hayalkırıklığını ve zorluklarını henüz atlatmamışken oturdukları evden de ev sahibi tarafından çıkartılırlar. Oğlu ile birlikte sokakta kalmasına ve tuvaletlerden düşkünler evine kadar çeşitli mekanlarda barınmaya çalışmasına rağmen Chris, oğlunun sevgisi ile ayakta kalmaya ve var gücü ile çalışmaya devam eder... Baba oğul arası mükemmel ilişkiyi anlatan bir film..

harika bir film ailecek izlenebilcek turden zaten konusunu okuyunca anlarsın tavsiye ediyorum mutlaka izle

Ahh tesadüfe bak.. Az önce izledim bunu canım. Evet bende cok beğendim. Ve ailecek izlenebilecek, bu tür eğitici film arşivi yapmam gerek. Verdiğim örnekleri ve bu tavsiye ettiğin filmide aldım fakat daha öneriye ihtiyacım var, saolasın yinede :16:

johnq.jpg

Konusu: Çaresiz kalmış bir babanın yavrusu için neler yapabileceğini anlatan mükemmel bir eser..

bu filmide begenerek izlemistim..bunuda izledim deme sakın:9:

çokeskifimler ama okulla ilgili ölü ozanlar derneği bir klasik zaten, koro,mona lisanın gülüşü hep aynı felsefede
okyanus kadar derin dört yaşındaki çocuğunu kaybeden annenin onu bulma maacerası, üvey anne gerçek anne ile üvey annenn çekişmesi, aşkvegurur biraz roomantik ama temelde beş kızzlı bbir aannenin kızzlarıa koca bbulma maceraısı sakıncalı saahne yok diye hatırıyorum, bir de komedii karışıkk olanlar vardı ama şimdi aklıma glmdi

çokeskifimler ama okulla ilgili ölü ozanlar derneği bir klasik zaten, koro,mona lisanın gülüşü hep aynı felsefede
okyanus kadar derin dört yaşındaki çocuğunu kaybeden annenin onu bulma maacerası, üvey anne gerçek anne ile üvey annenn çekişmesi, aşkvegurur biraz roomantik ama temelde beş kızzlı bbir aannenin kızzlarıa koca bbulma maceraısı sakıncalı saahne yok diye hatırıyorum, bir de komedii karışıkk olanlar vardı ama şimdi aklıma glmdi

Çok saol canım yaa. Hepsine bakıcam şimdi :16::16:

umudunu-kaybetme.jpg

johnq.jpg

Konusu: Çaresiz kalmış bir babanın yavrusu için neler yapabileceğini anlatan mükemmel bir eser..

bu filmide begenerek izlemistim..bunuda izledim deme sakın:9:

iki filimde super siddetle tavsiye ederim mutlaka izlenilmeli ..

birde gecenlerde bi filme baktik 127h filmin ismi
bir dagcinin tam 127 saat bir dagin arasinda kolunun iki kaya arasina skisip kalmasi ve kurtulusu .. ben cok duygulanmistim .. gercek bir hikayeden alinmis . filmin sonunda olayi yasayan dagciyi gosteriyorlar .. insanin olumunu beklemesi kadar kotu birsey yok

Back
X