Aileci koca..

Serenad5

Canım oğlum..
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
3.900
7.091
158
Aileci kocanızla nasıl baş ediyorsunuz.. Ben de kv yok ama elti, kayın kp fazlasıyla yetiyor.. Bu arada sıkıntı benim kocamda onların bana dedikleri her ieyi başgöz üstüne diye karşılıyor ben ağzımı açsam kıyametleri koparıyor...

Annesi ne zamandır yok ?

Uzun bir süreyse ve onların elinde büyümüşse minnet duygusu için yapıyor olabilir ama yine de katlanılmaz bir durum Allah yardımcın olsun

Annesi ne zamandır yok ?

Uzun bir süreyse ve onların elinde büyümüşse minnet duygusu için yapıyor olabilir ama yine de katlanılmaz bir durum Allah yardımcın olsun
Uzun süredir yok.. Bilmiyorum her neyse.. Huzur kalmadı aile durumlarından bıktıö, usandım..

Elti kimmis kim oluyor sizin hicbirseyiniz hadi kayinpeder bi nebze ama eltimi senede iki defa görürüm o da meraba meraba okadar eğer bana karşı haddini aşacak olursa ve kocam da buna ses etmezse ben de eltimin kocasını devreye sokarım böyle bi durumda o benim evimı huzurumu bozuyorsa onunki de bozulsun

Eski konularınıza baktım da bu tembel, paragöz, ele iyi size kötü, şiddet gösteren adamı beslemeye devam ettiğinize göre katlanmaktan başka yol yok.

Aileci kocanızla nasıl baş ediyorsunuz.. Ben de kv yok ama elti, kayın kp fazlasıyla yetiyor.. Bu arada sıkıntı benim kocamda onların bana dedikleri her ieyi başgöz üstüne diye karşılıyor ben ağzımı açsam kıyametleri koparıyor...
Benim de iki tane eltim var kirk yilda bir gorusuruz birsey dediklerinde yapistiriom cevabi susuyorlar... zaten demiyorlar da

Eski konularınıza baktım da bu tembel, paragöz, ele iyi size kötü, şiddet gösteren adamı beslemeye devam ettiğinize göre katlanmaktan başka yol yok.
Şiddet yok.. Şiddet görüyorum diye açmamıştım o konuyu bi tanıdığım için açmıştım ki biri şiddet görme durumu var dememiştim..

Öyle bi sorunum yok o yüzden baş etmiyorum siz elti diyorsunuz elti için kocaniz kıyamet mi kopariyo elti kimki bence evliliginizi gözden geçirin diyorum hadi Annesi olsa bi nevi anlarım ama elti ne demek

Öyle bi sorunum yok o yüzden baş etmiyorum siz elti diyorsunuz elti için kocaniz kıyamet mi kopariyo elti kimki bence evliliginizi gözden geçirin diyorum hadi Annesi olsa bi nevi anlarım ama elti ne demek
Annesi 7 yaşında vefat ettiği için eltimde akrabaları biraz anne gibi benimsiyorlar kıyamet derken ona da değer veriyor bayağı yani.. O konuda eskiye göre yine iyi şu an küsüm eltimle eskiden küsmeme bile müsade etmezdi..

Annesi 7 yaşında vefat ettiği için eltimde akrabaları biraz anne gibi benimsiyorlar kıyamet derken ona da değer veriyor bayağı yani.. O konuda eskiye göre yine iyi şu an küsüm eltimle eskiden küsmeme bile müsade etmezdi..
Olabilir sonuçta Annesi değil Annesi bile olsa esin yeride ayrıdır bence esinizle konuşun baskada diyebilecegim bişey yok sizin hayatiniz ama ben olsam herkesi ayrı tasimasini söylerdim anlamassa bitirirdim

Back
X