Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uzun süredir yok.. Bilmiyorum her neyse.. Huzur kalmadı aile durumlarından bıktıö, usandım..Annesi ne zamandır yok ?
Uzun bir süreyse ve onların elinde büyümüşse minnet duygusu için yapıyor olabilir ama yine de katlanılmaz bir durum Allah yardımcın olsun
Neden onlardan ayrılıp sizinle evlenmiş o zaman?Uzun süredir yok.. Bilmiyorum her neyse.. Huzur kalmadı aile durumlarından bıktıö, usandım..
Benim de iki tane eltim var kirk yilda bir gorusuruz birsey dediklerinde yapistiriom cevabi susuyorlar... zaten demiyorlar daAileci kocanızla nasıl baş ediyorsunuz.. Ben de kv yok ama elti, kayın kp fazlasıyla yetiyor.. Bu arada sıkıntı benim kocamda onların bana dedikleri her ieyi başgöz üstüne diye karşılıyor ben ağzımı açsam kıyametleri koparıyor...
Şiddet yok.. Şiddet görüyorum diye açmamıştım o konuyu bi tanıdığım için açmıştım ki biri şiddet görme durumu var dememiştim..Eski konularınıza baktım da bu tembel, paragöz, ele iyi size kötü, şiddet gösteren adamı beslemeye devam ettiğinize göre katlanmaktan başka yol yok.
Pardon o zamanŞiddet yok.. Şiddet görüyorum diye açmamıştım o konuyu bi tanıdığım için açmıştım ki biri şiddet görme durumu var dememiştim..
Annesi 7 yaşında vefat ettiği için eltimde akrabaları biraz anne gibi benimsiyorlar kıyamet derken ona da değer veriyor bayağı yani.. O konuda eskiye göre yine iyi şu an küsüm eltimle eskiden küsmeme bile müsade etmezdi..Öyle bi sorunum yok o yüzden baş etmiyorum siz elti diyorsunuz elti için kocaniz kıyamet mi kopariyo elti kimki bence evliliginizi gözden geçirin diyorum hadi Annesi olsa bi nevi anlarım ama elti ne demek
Olabilir sonuçta Annesi değil Annesi bile olsa esin yeride ayrıdır bence esinizle konuşun baskada diyebilecegim bişey yok sizin hayatiniz ama ben olsam herkesi ayrı tasimasini söylerdim anlamassa bitirirdimAnnesi 7 yaşında vefat ettiği için eltimde akrabaları biraz anne gibi benimsiyorlar kıyamet derken ona da değer veriyor bayağı yani.. O konuda eskiye göre yine iyi şu an küsüm eltimle eskiden küsmeme bile müsade etmezdi..