• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aileden bahtsız ben sağlıklı ilişki kurmak için ne yapmalıyım..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sirf bu yuzden ayrilinir mi dedin ya bal gibi ayrilinir.Benimde eski esim issiz kaldi sonra maasi dusun bi ise girdi ben dedim ki ben bu yuzden ayrilmam paragoz degilim.Sonra noldu o bana hic acimadi.Kendine uygun guzel meslegi olan birini bul sen simdi kendini kotu hissettigin icin tutunacak bil dal bulmussun ama aklini kullan

orası öle tabi ama bn ayrılınca pat die güzel bi r iş sahibi de olabilir

Kasımda askerden gelmiş 4 ay olmus ve hala is bulamamis? Çalışma azmi yok bence. Boş boş gezecegine en azindan kasiyerlik, satis elemanı yada ne bilim çağrı merkezi operatoru olup parasini kazanirken diger yandanda istedigi kriterlerde biris arayabilir.

Sen azimli birsekilde çalışıp parani kazanirken onun bu sekilde davranmasi zamanla daha cok gözüne batacak. Dengin birini bul bosuna zamanini heba etme.

baban ve anneni tanımlamıssın. tamam belki huyları kötü
ama evinden utanmamalısın tek göz bir köy evi dahi olsa . ailenin elinden daha gazlası gelse idi zaten yaparlardı. bukadar imkansızlık içinde okuduysan demekki sana köstek olmadılar

yarın birgün sen bu adamla evlenince demi utanacaksın . senin elinde olmayan sartlar

aslında senin bakıs acıs biraz hatalı geldi. bir insabı hayatına almıssın arada sırada onun kusurlarına bakıp vazmıgecsem diyorsun . tamam sana uymayan yerleri vardır ama sen de bir asaagılık piskolojisi gelişmis ve cevreyide böyle görüyorsun.

insan kendini oldugu gibi kabuş ettiğinde mıtlu olabiliyor . mesela kel kalan erkekler bunu dert etselerdi kendi ellerinde olmayan birsey sonucta ortalık depresif kel erkekten hevilmezdi cogu kendi keliyle dalga geciyor baskası gecmeden baskasının agzını kapatıyor.

sende kendini öyle kabullen.
erkek arkadasını sevmiyorsan uzatmadan ayrıl.

Kızlar evimiz 2 oda annemlerin yatakodası ve salondan oluşuyor.
Babam içip sıçan sürekli işten cıkan aylak biri.
Annem ev hanımı gıgını cıkamayan biri senelerdir bu ailede büyüdüm cok çektim maddiyatsızlıktan hem calıstım hem okudum.
Şimdi biriyle beraberim henüz 3 aydır tanısıyoruz. Yoğun bir sevgim yok ona karsı ama ihtiyaım var cidden psikolojik tedavi görüyorum terapi alıyorum . Yani bazen cok iyi anlasıyoruz diyorum bazen o kadar yakısıklı değil diyorum bazen acaba onla olmaz mı diyorum..
Bunları düşündüren şey onun suan işsiz olması hatta tanıstıgımızdan beri iş bulamıyor cünkü ingilizcesi yok bölümü gereği de şart. Bari ölesine para kazancak bi işe gir dedim o da basvuru yaptı satıs danısmanlıgına . Ama aslında canımı sıkıyor bir yandan bu durum keşke söyle oturaklı düzgün meslekli biri olsaydı yine aynı kişi olsaydı diyorm askerden kasımda gelmiş biri bu arada.
Şimdi sırf bu sebeple ayrılsam sacma olacak diyorum bir yandan sonucta bende yasadım işsizliği ama cabuk buldm belki şans belki azim bilemiyorm.. Mesleğim maaşım güzel Allaha şükür.
bir yandan cocukla anlasıyorum bişeyler paylastıkca sevgimiz artar iyi olabilir diyorm cünkü hayatıma birini zor alan biriyim bin yılda bir o yüzden vazgecmek istemiyorum.
bir yandan da endişe duyuyorum bir baltaya sap olackmı diye..

diğer konuya gelirsek mesela evde telefonda konusamıyorm bi rahat rahat o odasında ne güzel bn yatakoasına gidiyorm ya kardesm gelio ya annem sürekli bir arkadan ses sinirlerim bozuldu.. zaten hayatım boyunca bunun eksiklliğini yasadım ben arkadas da getiremedim eve durumumu biliyor evin 2 oda oldugunu filan acıyordur bana eminim.. kendimi kötü hissediyorm az önce konusurken sesim cansız geliyoms die sinirlendi heralde bişeyler yicem diyip kapatmak istedi sabahtan beri keyifsizsin dio evet öleyim depresyon nüksetti sanırım durgunum ama napiyim ona sızlanmaktansa kötüyüm ben hastayım depresyndayım diyip soğutacagıma geciştiriyorm ne yapabilirim ki bunaldım..
annenin babaninda özel hayatlari yok okadar dae alanda

Kasımda askerden gelmiş 4 ay olmus ve hala is bulamamis? Çalışma azmi yok bence. Boş boş gezecegine en azindan kasiyerlik, satis elemanı yada ne bilim çağrı merkezi operatoru olup parasini kazanirken diger yandanda istedigi kriterlerde biris arayabilir.

Sen azimli birsekilde çalışıp parani kazanirken onun bu sekilde davranmasi zamanla daha cok gözüne batacak. Dengin birini bul bosuna zamanini heba etme.

şöyle ki ilk 2 ay zaten aramamıs dogru düzgün dinlenmiş anladıgım kadarıyla sonra biz tanıstık Ocakta aramaya basladı görüşmeye gittiği oldu ama iş olmadı bir türlü uygun gelmedi kafamıza bana sordu hatta vardiyalı filandı bende bosver daha cıkar dedim kabul etmedi sonra işi.. bekledik baska cıktı görüşmeye gitti yine olmadı yani bakıyor ama bulamıyor aramıyor da değil. en son öle kasiyer gibi iş için görüşmeye gitcekti bn biraz burun kıvırdım sanırım etkilendi gitmedi öle böle kaldı dün konustuk daha yogun iş arıyor suan

ama evinden utanmamalısın tek göz bir köy evi dahi olsa . ailenin elinden daha gazlası gelse idi zaten yaparlardı. bukadar imkansızlık içinde okuduysan demekki sana köstek olmadılar

yarın birgün sen bu adamla evlenince demi utanacaksın . senin elinde olmayan sartlar

aslında senin bakıs acıs biraz hatalı geldi. bir insabı hayatına almıssın arada sırada onun kusurlarına bakıp vazmıgecsem diyorsun . tamam sana uymayan yerleri vardır ama sen de bir asaagılık piskolojisi gelişmis ve cevreyide böyle görüyorsun.

insan kendini oldugu gibi kabuş ettiğinde mıtlu olabiliyor . mesela kel kalan erkekler bunu dert etselerdi kendi ellerinde olmayan birsey sonucta ortalık depresif kel erkekten hevilmezdi cogu kendi keliyle dalga geciyor baskası gecmeden baskasının agzını kapatıyor.

köstek psikolojik olarak oldular canım suan tedavi bosuna görmüyorum..
paramı zaten hep kendim kazandım üniversiteye basladıgımdan beri okudum calıstım.
erkek arkdasımn sacları seyrek mesela kellik adayı bazen bunu begenmiyorum hatta ektirirsin diyorum yani birraz görsellik düşkünlüğüm var malesef.
sevip sevmediğimi tam bilmiyorum daha cok psikolojik sorunumdan kaynaklı bunalımlı oldugumdan böle oluyor gibime geliyor.. yanında sıkılmıyorum mesela beraber vakit güzel gecio. sadece bazen daha yakısıklı biriyle olabilirdim diyorum ama sonra onun da huyunu sevcekmiydim gibi seyler gelio aklıma bunlar cokmu yanlıs bilmiyorum..

yakın arkadasım sevgi birden olmaz diyor ki bence de öle zamanla birşeyler paylastıkca sevgi cogalablir zaten kör kütük brine asık olacak bir yapım da yok bnim..

nasıl oluyor onlar bilmiyorum ya birde pek acık değlim dısarıya suan daralıyorum ..
doğadayiz.net inceleyin guvenılır bır yer arkadasım benım tavsıyemle gıttı gecen yıl o da asosyal bırıydı hatta bıraz psıkolojık sıkıntıları vardı ve o tatıl ona cok ıyı geldı..

Dört ayda mükemmel işi bulanı ben hiç görmedim. Eşim askerden geldiğinde bir sene iş bulamadı. Üstelik büyük şehirde yaşıyordu ve sırf tecrübe olsun, cvsinde dursun diye bir şirkette stajyerlik yaptı, maaş almadı. Üniversite okumuş bir insanın öncelikli olarak kendi mesleğini yapabileceği bir iş beklemesi çok doğal. Size yetersiz geliyorsa ayrılın çünkü iş bulduğunda da evlilik vs. için uzun süre birikim yapmanız gerekecek. Bunları bekleyemeyecekmişsiniz gibi geldi bana.

doğadayiz.net inceleyin guvenılır bır yer arkadasım benım tavsıyemle gıttı gecen yıl o da asosyal bırıydı hatta bıraz psıkolojık sıkıntıları vardı ve o tatıl ona cok ıyı geldı..

bakim bi öle tatile yollayacak babam da yok ama bakarım..

Dört ayda mükemmel işi bulanı ben hiç görmedim. Eşim askerden geldiğinde bir sene iş bulamadı. Üstelik büyük şehirde yaşıyordu ve sırf tecrübe olsun, cvsinde dursun diye bir şirkette stajyerlik yaptı, maaş almadı. Üniversite okumuş bir insanın öncelikli olarak kendi mesleğini yapabileceği bir iş beklemesi çok doğal. Size yetersiz geliyorsa ayrılın çünkü iş bulduğunda da evlilik vs. için uzun süre birikim yapmanız gerekecek. Bunları bekleyemeyecekmişsiniz gibi geldi bana.

size kim baktı evliyken ve işsizken ?

size kim baktı evliyken ve işsizken ?

Askerden döndüğünde sevgiliydik. İş bulmadan ne isteme ne nişan gerçekleşmedi. Üstelik sonrasında da birikim için bekledik. Sabırlı olmak gerekiyor bu durumlarda. Ayrıca birinin bana bakmasına gerek yok, kendi paramı hep kazandım. Kimseye de muhtaç olmadım.

Askerden döndüğünde sevgiliydik. İş bulmadan ne isteme ne nişan gerçekleşmedi. Üstelik sonrasında da birikim için bekledik. Sabırlı olmak gerekiyor bu durumlarda. Ayrıca birinin bana bakmasına gerek yok, kendi paramı hep kazandım. Kimseye de muhtaç olmadım.
o anlamda değil evlisiniz die düşünerek evi kim gecindirdi manasında sordum ama evli değilmişsiniz o zaman anladım..

Hımm eğer emin değilseniz zaten ilişkiyi sürdürmeniz gereksiz. Çok fazla da sevmiyorsunuz anladığım kadarıyla.

Siz kendinize acımazsanız kimse size acımaz bunu unutmayın.

Eger calisma azmi yoksa hic ugrasma annenin kaderini yasarsin sonra.

maaşınız iyiymiş

evden niye ayrılmıyorsunuz ???

bunu sevgiliniz için demiyorum evde mutsuzsunuz belli babanızı hatta belki annenizi bile sevmiyosunuz babanıza boyun eğdiği için

ailenizde özellikle babanızda göremediğiniz sevgiyi ve ilgiyi başka bir erkekte arıyorsunuz şu an kendisini mecbur hissettiğiniz için bu ilişkiye devam ediyorsunuz ama size şunu söyleyeyim sevmiyorsunuz belki gerçekten sevilmiyorsunuz bile , k, 3 ay birşeyleri ciddiye almak için çok erken bir süre, ayrıca madem çalışıyorsunuz kendi geliriniz var ayrı bir eve çıkın, az eşya bir oda olsun ama kendinize ait bir yeriniz olsun, terapilerinize devam edin tabiki ama herşeyin ilacı sizde bunu asla unutmayın ve benden size bir dost tavsiyesi içinizdeki boşluğu bir adamla doldurmak yerine tatillere kültür turlarına dans müzik vs kurslarına gidin-kendinize sosyal çevreler edinin çok daha mutlu olursunuz- yalnızlığı ve yalnız olmanında aslında güzel birşey olduğunu kabullenin- sırf hayatınızda biri olsun diye kimseye kendinizi mecbur hissetmeyin- bir an önce toparlanmanız dileğiyle..

onun evini şartlarını gördün mü?

askerden gelmiş bir adam üniv tede okudu ıse ortalama 24-25 yaslarındadır en genc yas aralıgında ve artık kendı sorumlulugunu almalı, piyasalar kötü evet ama bir yerdende başlamalı ilk etapta beklentiyi yüksek tutmazsa bir iş bulur bence.....
kurs kısmında ise kastım kişisel gelişim kursu değil yani dil diksiyon vs...
sizin hobi olarak uğraşacağınız kurslar kastım müzik dans vb....
ve havalar ısınıyor, yaz geldi kafanızı dağıtmek için tatile gidin...

ufacık ev herşey duyulur

Birde birşey soracagım size kızlar..
Biz bigün konusurken babamda suraya buraya gitti diye anlatırken diğer evin kirasıını aldı die bir cümle gecmişti ama ben bişey sormamıstım ona anlamamazlıktan geldim gecti öle.
sonra biz onunla bir arkadasımızın durumu hakkında konusuryorduk ( arkadasımızın iilişkisine ailesi onay vermiyor evleri yok diye) neyse yorum yapmıstık bu konu ile ilgiili o da bizde takılarla filan eve greriz demişti öyle birşey olursa yani öyle olcak demiştim bende hani sende yok bende yok gibisinden.
ve bu sürekli semt olarak ailesigilin oturudugu yeri söyleyip evlenirsek evimiz burda diyordu ben o annenlerin ne alaka canım diyordum.. annemler köye gider ya o zamana demişti.
Gecende mal varlıgımdan bahseetmek istemiyorm hayatım smdi diyip gülmüştü yine alakasız bir konu konusurken şakasına demişti bunu yani espri şeklinde.
2 gün önce bulustugumuzda konusuyorduk gittiğimiz cafenn koltugu hakkında konu acıldı ne güzelmiş falan die evlenrsk evimize böle bişey alalım ya dedi ordan yine konu acıldı evimiz x avm sine karsı evimizde dedi. bende en sonunda ya niye sürekli böyle diyosun orası annenlerin niye köye gitsinler canım dedim.. Ya snn evin filan mı var nedir bu sürekli evimiz burda lafı dedim . O da mal avrlıgımı söylemiyim diye güldü yine sonra da ya tamam askımm söylüyorum evet annmler bana ev aldı suan evim var kiracı olan dedi. Neyse niye sölemedin ki yani dedim hani konusu yapıldıgında takılarla eve gireriz diyor ya.. o da işte görgüsüz gibi benim evim var demek istemedim dedi baana sacma geldi.

Şimdi ailemin durumuunu filan biliyor acaba diyorum bilerek mi saklıyordu hani maddiyatına bakıp onunla olmiyim diye mi paragöz müyüm onu mu anlamaya calısıyordu çözemedim sizin fikriniz nedir?

Birde birşey soracagım size kızlar..
Biz bigün konusurken babamda suraya buraya gitti diye anlatırken diğer evin kirasıını aldı die bir cümle gecmişti ama ben bişey sormamıstım ona anlamamazlıktan geldim gecti öle.
sonra biz onunla bir arkadasımızın durumu hakkında konusuryorduk ( arkadasımızın iilişkisine ailesi onay vermiyor evleri yok diye) neyse yorum yapmıstık bu konu ile ilgiili o da bizde takılarla filan eve greriz demişti öyle birşey olursa yani öyle olcak demiştim bende hani sende yok bende yok gibisinden.
ve bu sürekli semt olarak ailesigilin oturudugu yeri söyleyip evlenirsek evimiz burda diyordu ben o annenlerin ne alaka canım diyordum.. annemler köye gider ya o zamana demişti.
Gecende mal varlıgımdan bahseetmek istemiyorm hayatım smdi diyip gülmüştü yine alakasız bir konu konusurken şakasına demişti bunu yani espri şeklinde.
2 gün önce bulustugumuzda konusuyorduk gittiğimiz cafenn koltugu hakkında konu acıldı ne güzelmiş falan die evlenrsk evimize böle bişey alalım ya dedi ordan yine konu acıldı evimiz x avm sine karsı evimizde dedi. bende en sonunda ya niye sürekli böyle diyosun orası annenlerin niye köye gitsinler canım dedim.. Ya snn evin filan mı var nedir bu sürekli evimiz burda lafı dedim . O da mal avrlıgımı söylemiyim diye güldü yine sonra da ya tamam askımm söylüyorum evet annmler bana ev aldı suan evim var kiracı olan dedi. Neyse niye sölemedin ki yani dedim hani konusu yapıldıgında takılarla eve gireriz diyor ya.. o da işte görgüsüz gibi benim evim var demek istemedim dedi baana sacma geldi.

Şimdi ailemin durumuunu filan biliyor acaba diyorum bilerek mi saklıyordu hani maddiyatına bakıp onunla olmiyim diye mi paragöz müyüm onu mu anlamaya calısıyordu çözemedim sizin fikriniz nedir?
dogal olarak ilk söylememeli . bende tanıstıgımda varsa uzun süre gecmeden söylemezdim .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X