- 26 Ocak 2016
- 233
- 85
- 98
- Konu Sahibi Derinmevzu
-
Haklisin karsindaki insandan negatif elktrk aliyosan gorusmuceksin brnce asl8nda en buyuk ceza o insani gormezden gelmek biz en iyisi gormwyelim onlariKesinlikle bir daha ne konuşurum ne görüşürüm dediğim malesef ki eşimin kardeşi olan kız var.
Bende kinci bi insanım
Ve haksızlığa hakarete uğradığım için artık bitti o insan diyorum.
Bence sende senin enerjini düşüren moralini bozan herkimse görüşme çünku böyle daha hafif oluyo insan
Konu yuva yikma deil farkli bi durum tesekkrler yormnz icinBen kinci degilim o yüzden uzun süreli küslük yaşamadım.Konuya baglı yuvamı yıktılarsa gitmem görüşmem bana çocuklarıma zaar gelecekse yine görüşmem açık olmadıgınız için bilmiyorum
Ona en büyük ders silmek zaten. Hayatında artık olmadığını ve olamayacağını anlaması yeter onlara. Ben Allaha havale ettim ve sustum sende öyle yap. Düşünme değmeyen insanlarıHaklisin karsindaki insandan negatif elktrk aliyosan gorusmuceksin brnce asl8nda en buyuk ceza o insani gormezden gelmek biz en iyisi gormwyelim onlari
Destegin icin tesekkurler cnm wynenOna en büyük ders silmek zaten. Hayatında artık olmadığını ve olamayacağını anlaması yeter onlara. Ben Allaha havale ettim ve sustum sende öyle yap. Düşünme değmeyen insanları
Onu sil bunu sil kafasıyla gidersen etrafta kimsen kalmaz kinci insanlar diğerlerinden uzaklaştıkça daha bir kindar oluyor ben kincilerle hiç muhabbet etmem bile enerjimi düşürüyorlar.Destegin icin tesekkurler cnm wynen
Birebir aynı şeyi yaşıyoruzKesinlikle bir daha ne konuşurum ne görüşürüm dediğim malesef ki eşimin kardeşi olan kız var.
Bende kinci bi insanım
Ve haksızlığa hakarete uğradığım için artık bitti o insan diyorum.
Bence sende senin enerjini düşüren moralini bozan herkimse görüşme çünku böyle daha hafif oluyo insan
Herkes hatasının sonuçlarına katlanmalıBirebir aynı şeyi yaşıyoruz
Tek kabul etmeyeceğim şey yalan. İftira! O yüzden tamamen irtibatımı kestim ben eşim bile gizli görüşüyor soğuk davranıyor. Haketti. Beter olsunlar.Herkes hatasının sonuçlarına katlanmalı
Şimdi ben kinci olmayım diye gidipte böyle bi insanın yüzüne ne bakarım ne konuşurum. Olayı yaşayanlar birbirini daha iyi anlar zaten
Aynen öyle. Bugün hakaret eden saygısızlık yapan namusuna dil uzatan yarın bi gün yuvamı yıkmayada kalkar o yüzden benden uzak Allaha yakın.Tek kabul etmeyeceğim şey yalan. İftira! O yüzden tamamen irtibatımı kestim ben eşim bile gizli görüşüyor soğuk davranıyor. Haketti. Beter olsunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?