başka sorun yok değil mi?? yani ne bilim belki başka sorunlar vardır sen de bunun için bir sebep arıyorsundur sonuçta orası küçük bir yer şalvar giyilir ben de eskişehirde okudum birçok ilden de ilçeleri daha ileri görüşlü daha demokratiktir eskişehir halkı bambaşkadır... ayrıca üniversite mezunusunuz ne malum orada yaşayacağınız belki hayatınızda başka sürprizler olacak. ben de kasabada büyüdüm annem babam ilk okul mezunu. erkek arkadaşım da tam aksi babası iş adamı annesi öğretmen üstelik azerbaycanlı kültür sorun olsa sanırım en büyük ben de olurdu. ve benim erkek arkadaşım böyle şeyleri hiç söylemez beraberiz madem herkes birbirini yaşam koşullarını kabul edecek orta yol bulunacak der bence dert edilecek hiçbir şey yok kendine boşuna sıkıntı etme DEĞMEZ
Evet bence de biraz değil baya ürkek davranıyorsun bak ne güzel uzak da olacakmışsın bence böyle şeylere takılma. takılacağın şey görüştüğün kişinin senin fikirlerine yaşam tarzına ya da ne bilim başka şeylere saygısı var mı seni sahipleniyor u bunları düşün. ama çok sevindim eskişehir insanı gerçekten çok farklıdır ailesini daha iyi tanıyınca ne demek istediğimi anlarsın 7.yılımda hala eskişehirden vazgeçemiyorsam insanın da etkisi var
arkadaşlar merhaba,
28 yaşında bir bayanım...karadenizliyim...üniversite mezunu ,maddi yönden de iyi konumda biriyim. ailem normal standart yaşantıda insanlar. annem ev hanımı babam esnaf emeklisi..yaklaşık 5 yıldır tanıdıgım görüştüğüm bir insan var..
29 yaşında ingilizce öğretmeni fakat hala atanamadı bu sene işallah..memkeketi eskişehirin kaymaz beldesi ailesi babası ve suan atanamadıgı içinde kendiside oraya yasıyor.Ailesi çiftçilikle uğraşıyor. iyi insanlar. fakat yaşayışlar beni cok düşündürüyor.kesinlikle kimseyi küçümsemiyorum asla ama kendi yaşantım olmadıgı için yadırgıyorum, aslınd aben yadırgamıyorum sadece ailemin bakıs acısını düşünemiyorum.. orası çok küçüük bir beld eoldugu için giyim tarzı şalvarmış... düşünmekten kafayı yemek üzereyim lütfen yardımcı olun fikirlerinizle.. ben sırf bu yuzden cok yaklasamıyorum ona, ama istiyorum da... napıcamı bilemiyorum bu fark sizce ne derece önemli
:) evet iyi insanlar..içtenler sıcaklar.. yani ben 5 yıldır tanıyorum görüşrüyorum vefalı hisli insanlar... işte tek kendimi yediğim sorun belki çok sacma belkide cok kızıypsunuz bana ama şu şalvar meselesi... düğünlerde de giymezler heralde deyip kendi kendimi rahatlatmaktan cok sıkıldım en sonunda paylaşmak istedim burda...
düşünce tarzına bak, önemlisi bu, bırak kim ne isterse giysin, önemli olan sana karışıp karışmayacakları. daha doğrusu seni yadırgayıp yadırgamayacakları.
anladım canım ben şahsen kızmadım bazen bana da tuhaf geliyor ama nedense ben zannetmiyorum :) çünkü köylerde düğünlerine gittim normal hallerinden inan çok farklı oluyorlar makyaj bile yapıyorlar :) orada sen devreye girersin tatlı dille anlatırsın düğün alışverişini birlikte yaparsın ne bilim ona çok yakıştığını söylersin etek giyer belki. benim annem de normalde şalvar giyiyor ama kardeşimin düğününde bi bakımlı oldu maşllah dedim :) kocasıda eskişehirin köyünden kaynanası hatta topuklu ayakkabı falan aldı simli kıyafetler aldı düğünde. kadını normalde görsen şalvarlı tarlada çalışan birisi. mesela bu olayı afyonun köylerinden birisi için dert etsen tamam derim ama eskişehirde zannetmiyorum canım sıkma boşuna canını haklıymışsın dersin merak etme. en olmadı sen olurunu bul birlikte çıkın alışverişe
aslında sizin oralarda da şalvar vardır bence hoşuna da gider tek dert düğünse halledilir merak etme başta da dedim ya eşin olacak kişinin sana karşı tavrı nasıl bence bunu dert edeceksen takıldığın bişi olursa bana mesaj ben aydınlatırım seni ben çok seviyorum eskişehiri tüm ilçelerini bilirim gezeriz hep sen de haklısın mesafe çok uzun ama takma beterin beteri var mesela benTürkiye nere azerbaycan nere
canım giyim kuşamları seni hiç düşündürmesin.düğününde şalvar giyilmesinin san ne zararı olacak ki!!belki sizin taraf bunu laf söz eder o kadar.önemli olan karşındaki kişilerin insanlığı.seni mutlu etmek için ailece çaba sarfetmeleri.o bu ne der diye düşünme.sana karışmasınlar,seni üzmesinler varsın farklı giyinsinler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?