Aileler yüzünden biten 4 yıllık ilişkim :(

sinir oldum imdi okudum sen onun kardesini bile taniyomusun e bu adam daha ne istiyoki demek baska biri var ama sana soyleyemiyo

gerçekten zor bi durum. 4 yıldan beri umutlar kuruyosun kuruyosun sonra saçma bi nedenden boşuna kurduğunu anlıyorsun. :( bence açıkca duygularını söyle,onun korkularını sor.neden onların adetlerine uyum sağlayamayacağını düşündüğünü sor,eğer oda yardım ederse herşeyin yavaş yavaş üstesinden geleceğinizi söyle.ve ilerde sevmediği biriyle sırf adetlerine uyum sağladığı için beraber olduğu zaman pişman olacağını söyle. hala istemeyip sorunlar çıkartıyorsa ozaman ne şanslısınki onun yüzünü 20 yaşında gördün . millet yıllar sonra anlıyor birbirinin nasıl insan olduğunu. ama yinede açıkca konuş ilk başta ki en azından ilerde geriye dönüp baktığında bu ilişki için elinden geleni yaptığına dair için rahat olsun :)

sevgiden emin olamazsın ama nefretten kesinlikle emin olabilirsin sözüne hep inanmışımdır.tanımadıım için sevmiyor dyemem fakat çok seven insanlar kesinlikle çözüm buluyor.doğulu batılı diye evlenmeyi düşünmeyen insnlar var. bunun yanında tamamen farklı ülkelerde doğup büyümüş adetlerinin arasında nokta kadar benzerlik olmayan insanlar evleniyorlar.

insanlar gerçkten sevince ve isteyince oluyor buna inanıyorum..:31:

Bak canım yanlış yapan o
senin yapman gereken onu terketmek ama sen sevdiğin için çabalamak istiyorsun.
Benzer şeyleri bende yaşadım demiştim ya,sevgilim ilk bana biz yapamayız ailemiz şöyle böyle dediğinde ben yapıcı olmaya çalıştım
fakat o sonumuz olmaz deyip durdu sanki ben istiyorumda o istemiyor gibi bir hale büründü bu ilişki.
Ha bunları yapan sözümden asla çıkmayan,çok düşünceli,sevgisinden emin olduğum adamdı.
İnan bu evrelerde bile benden uzak kalamıyordu bunları diyen o olduğu halde
uzaktan takipler arkadaşlarıma sormalar hep takipteydi...
Ama sonra ne oldu yanlış yaptığımı anlayıp seven böyle yapmaz deyip kestirip attım.
Dayanamadı tabi barışmak istedi hemde gecenin köründe pencereme dikildi...
Büyük hatalarım oldu ilerleyen zamanlarda yukarda yazdığım bana yaşattığı şeylerin acısını çıkardım
Sonuç ne mi?
Halen birlikteyiz Onca naza kaprisime rağmen bırakamıyor çünkü ona öyle bir sevgi vermiştim ki temelleri sağlamdı.
Eğer sizin aranızda güçlü bağlar varsa ki 4 yıl birlikte olmuşsunuz bu bile yeterli,ayrılamaz,
Onun sensizliği tatması lazım.
Onun seni kaybettiğini düşünmesi lazım.
Senin bu halin onun tekrar düşündürcek.
Sen ayrılmayalım dersen o dönceği bir yer olduğu için ayrılığın tadını alamıcak.
Bırak o evreleri yaşasın gerçekten seviyorsa gelir.
dediiğin gibi tek nedeninn bu olduguna inanmıyorum bende

hem gururlu davranıp hemde geri dönmesini nasıl saglarımki??

seninkinin nedeni neymiş?

onlar seni Türk diye istemiyolarsa baya ırkçılar. çünkü genelde tam tersi olur.
bu kadar ırkçılıkla başa çıkamazsın.
birde aklıma gelen 'başka birini mi buldu'. böyle bahaneler uydurup ayrılalım diyo bir sorun yokken.
zaten kültür farklılığı mutlaka oluyo, eğer ayrılırsanızda üzülme bence

Ailesi yüzünden ayrıdıysanız ve bunu kendi istediyse evlenseniz dahi evlilik yürüme olasılığı çok düşük çünkü ailesini karşısına almaya gücü yok ailesine bağımlı.
Aynı şeyi bende yaşadım 6 yıllık bir ilişki onun ailesinin beni istememesi yüzüne onun isteği ile 6 ay kadar önce bitti.
İlk 3 ay çok zor geçti. Şimdi daha iyiyim.
Bence fazla zorlama ayrılık acısını çek kendini toplarla hayatına yön ver. O senden vaz geçmiş zaten.

Belki de ailesiyle konuştu onlar olmaz dedi.
Benim yengemle amcam da böyle evli ilk önce yengemin babası istememiş ama şimdi çok mutlular aileler de gayet iyi geçiniyo.
Bence ön yargılı davranmış erkek arkadaşınız.

Back
X